Kaip man bloooooooooga, kaip man siandien bloooooooooga....
Nu ir nafig, kaip sakoma, suvalgiau siandien pietums sriubos is pakelio, tai dabar kaip lavonas koks
QUOTE(shwiesulka @ 2009 11 03, 15:51)
Nu ir nafig, kaip sakoma, suvalgiau siandien pietums sriubos is pakelio, tai dabar kaip lavonas koks
apsinuodyjai?
QUOTE(shwiesulka @ 2009 11 03, 14:51)
Swiesulka,kaip Tu ,gal geriau?
Dovydas nuo vakar neduoda ramybes,kaip jis nori kaledu ir dovanu Vakar griztu is darbo,o jis is rusio issitrauke egle su deze ir sako,kad eitum puosti...sakau dar gera menesi palauk.....Rasem cia Super mamoj laiska Kaledu seniui,tai jam ir uzsifiksavo...
o kaip dabar? Plovei skrandį? Visgi gerai, kad aš dar nebandžiau tokių sriubų O čia kokios firmos sriubą valgei, kaip taip žiauriai?
Papildyta:
Vida, pasakyk, kad Kalėdų senelis dar "pagamint" turi tai, ko užsiprašė mažasis Mes dar nerašėm dar mūsų tas laukia
QUOTE(vredna @ 2009 11 03, 18:12)
apsinuodyjai?
Kazkas panasaus Skrandi grauzt pradejo ir net galva svaigo Siaip niekada nebuvo tokiu bajeriu. Zinau, kad tos sriubos is pakeliu gryna chemija, bet kiek "Galina Blanca" esu valgius, tai visai skanu budavo. O cia Knorr trintu brokoliu uzsipyliau Sakiau, Knorro daugiau nepirksiu
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 10 26, 11:03)
Ir prie to pačio noriu paprašyt, kad paspaustumėt mano parašą karts nuo karto aš už tai taškų gaunu Labai didelis dėkui būtų
paspaudinejau
kartais ir man nuo jų susuka skrandį, bet kai nosiu labai valgyt tai išgelbėja nors trumpam
QUOTE(vida/d @ 2009 11 03, 21:03)
Dovydas nuo vakar neduoda ramybes,kaip jis nori kaledu ir dovanu Vakar griztu is darbo,o jis is rusio issitrauke egle su deze ir sako,kad eitum puosti...sakau dar gera menesi palauk.....Rasem cia Super mamoj laiska Kaledu seniui,tai jam ir uzsifiksavo...
pas mus tas pats. vaikai taip laukia Kalėdų senio dovanų
o dar merginos gimtadienis artėja, tai vis klausia ar jau šiandien pūsim zvakutes ant torto
zbara, ačiū
O ar ilgai tai merginai dar laukt, kada turės pūst žvakutes ant torto?
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 11 07, 22:43)
zbara, ačiū
gruodzio 9
bet va pagalvojau kad darzelyje merginai tortą nešu, o bahūrėlis mano -rugpjūtinukas tai niekad nešves gimtadienio darze ar mokykloje
QUOTE(zbara @ 2009 11 08, 00:08)
gruodzio 9
bet va pagalvojau kad darzelyje merginai tortą nešu, o bahūrėlis mano -rugpjūtinukas tai niekad nešves gimtadienio darze ar mokykloje
kodėl nešvęs? Čia labiau nuo darželio auklėtojų ir mokytojos priklauso tokie dalykai: vieni daro tokią tradiciją švęst gimtadienius, kiti - ne. Jei kurie vaikiukai gimę vasaros mėnesiais, tai tada švenčia visų kartu arba gegužės mėn. (iš anksto), arba atėję rugsėjo mėn pradžioje. Argi tavo merginos darželyje taip nešvenčia vasarinukų gimtadienių?
labas iš pat ryto
kur kitos dingusios? Ką veikiat savaitgalį?
Labas rytas
pas mane savaitgalis ar ne savaitgalis, nelabai kuo skiriasi dienos
pas mane gimtadienis iškart po naujų, tai irgi buvau prie tų "nuskriaustų likimo" gimtadienio nešvęst su chebra Bet kad dėl to labai pergyvenčiau kažkaip nepamenu. Tiesiok nekalbėti su vaiku apie tai ir pats nepastebės
pas mane savaitgalis ar ne savaitgalis, nelabai kuo skiriasi dienos
QUOTE(zbara @ 2009 11 08, 00:08)
gruodzio 9
pas mane gimtadienis iškart po naujų, tai irgi buvau prie tų "nuskriaustų likimo" gimtadienio nešvęst su chebra Bet kad dėl to labai pergyvenčiau kažkaip nepamenu. Tiesiok nekalbėti su vaiku apie tai ir pats nepastebės
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 11 08, 09:11)
kodėl nešvęs? Čia labiau nuo darželio auklėtojų ir mokytojos priklauso tokie dalykai: vieni daro tokią tradiciją švęst gimtadienius, kiti - ne. Jei kurie vaikiukai gimę vasaros mėnesiais, tai tada švenčia visų kartu arba gegužės mėn. (iš anksto), arba atėję rugsėjo mėn pradžioje. Argi tavo merginos darželyje taip nešvenčia vasarinukų gimtadienių?
labas iš pat ryto
labas iš pat ryto
reiks paklaust auklėtojų kaip jos daro
man irgi nelabai jaučiasi kad savaitgalis viskas tas pats kaip kasdien vyras išvaziavo i Šiaulius, kvietė kartu, ale užsispyriau ir nevaziavau
Vis pasižiūriu į zbaros avatarą , tai taip ir norisi ir man pasikeist į kokį kalėdinį