atostogaujat ar kaip??
Bent man tai kito pasirinkimo kaip ir nėra, tik atostogaut
Laba ryta
na as ,tai sedziu namie,tik nieko naujo
Nepamenu rasiau ar ne,bet praeita sav.dare ta TV scana,tai sake nieko baisaus nera O nauja kraujo tyrimu rezultata gal siand.eisiu suzinoti,tik oras prastas,nesinori,net i lauka eit
Praeita savaitgali biski prie juros buvom,tiksliau siaip pasivazinet isvaziavom,bet prie juros keli sumastem uzsukt,bet dar tokio "brudno"vandens neesu macius Tik pabraidziojom ir tiek,o vaziavom 2.5val ui viena puse...
Susikelsiu nuotraukas,tai parodysiu nuostabesias bangas
na as ,tai sedziu namie,tik nieko naujo
Nepamenu rasiau ar ne,bet praeita sav.dare ta TV scana,tai sake nieko baisaus nera O nauja kraujo tyrimu rezultata gal siand.eisiu suzinoti,tik oras prastas,nesinori,net i lauka eit
Praeita savaitgali biski prie juros buvom,tiksliau siaip pasivazinet isvaziavom,bet prie juros keli sumastem uzsukt,bet dar tokio "brudno"vandens neesu macius Tik pabraidziojom ir tiek,o vaziavom 2.5val ui viena puse...
Susikelsiu nuotraukas,tai parodysiu nuostabesias bangas
QUOTE(vida/d @ 2009 08 04, 12:03)
dare ta TV scana,tai sake nieko baisaus nera
nu ir valio
Cia toks kuklus fotoreportazas
Vienas didesniu tiltu UK,bet matosi,tik "uodega",nes pagrinde filmavau
Tarp daugybes kitu veliavu pamatem ir LT
Withernsea miestelis prie juros."Vartai i jura"
Cia siaip..
Pagautas kadras su "nuostabiaja "banga Tiesa sakant pirma kart maciau tokia nesvaria jura
Vienas didesniu tiltu UK,bet matosi,tik "uodega",nes pagrinde filmavau
Tarp daugybes kitu veliavu pamatem ir LT
Withernsea miestelis prie juros."Vartai i jura"
Cia siaip..
Pagautas kadras su "nuostabiaja "banga Tiesa sakant pirma kart maciau tokia nesvaria jura
Nu jo spalvyte gera
O vaikeli
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 08 04, 09:38)
atostogaujat ar kaip??
Kaip ir taip ,tik man labiau tiktų sakyti darbymetis
nu va, čia tai man patinka jau ir skaityti ką yra o tai įlendu į temą, tai kaip tuščia taip tuščia, tai ir aš atsijungiu nieko neparašius
Vida, čia rimtai toks nešvarus vanduo? Ar tik su smėliu susimaišęs?
Fainas reportažas man patiko "Vartai į jūrą"
Smagu, kad tau jau geresni rezultatai
Atėjūne, ką taip rimtai dirbi?
Vida, čia rimtai toks nešvarus vanduo? Ar tik su smėliu susimaišęs?
Fainas reportažas man patiko "Vartai į jūrą"
Smagu, kad tau jau geresni rezultatai
Atėjūne, ką taip rimtai dirbi?
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 08 04, 15:43)
Remontai pas tėvus,darai :ravėjimai,uogos,grybai,svogūnų nuėmimas,česnakus jau lauk reik imt,šparagai,cukinijos,pomidorai,agurkai galo nėra ...galėčiau vardint ir vardint
turbūt ne viena viską tvarkai? gal tėvai padeda, nes jei vienai ir jei dar užsodinti plotai nemaži, tai parduotos vasaros......