VASARA
Išėjau į ramybės alsavimą
Kai panirus ugninėj bangoj
Išsitaškė krantinėje vakaro
Siela
Gęstančios saulės žarom
Ir klausiausi kaip skimbsi įstrigusi
Šukė priešpilnio
Skliauto tamsybėj
Kūnas vėso alsuojančią žemę - kol
Po žvaigždėtu dangum tyliai tyliai
Brėško tyliai lakštingalos balsą
Oras švintančią rasą ragaudamas
Sugrįžau į dienovidžio akmenį
Dar prieš rytą kai mėnuo jau traukės...
Šilčiausių ir nuoširdžiausių pokalbių
Papildyta:
Toliau tęsiam pokalbius
Heh, na ir reikalavimai - tada nieko nuostabaus, kad 1+K kainuoja - kompaktiskas + 10x zooomas labai sunkiai derinasi... nereiktu super kompaktisko, arba ne 10x zoomas, tai ir uz 800 su 2 metu garantija ir HD filmavimu gautum... Aisku, tas ne super kompaktiskas - kur kas mazesnis uz veidrodinukus As toki atseit link profesionalaus skaitmeninuka turejau (tais laikais buvo 5mpx ir 12x optinis zoomas) - ir tai, ne super kompaktiskas - mokejau tais laikais virs 1K. Bet dabar jis toks mazutis ir lengvutis, kai paimu po veidrodinio
Aciu uz nauja temele, beje
Zbara: prasom savo minimalius reikalavimus fotikui Paieskosim
Aciu uz nauja temele, beje
Zbara: prasom savo minimalius reikalavimus fotikui Paieskosim
Gal neranda naujos temos?
QUOTE(Alinva @ 2009 06 10, 12:24)
jau radau radau
Atėjūne, nu jau kokia graži, šilta temukė, tai be žodžių ačiū Vėl turėsim kur plepėt
Kaži kur Vida/d dingus? Užsikasė su darbais turbūt.....
Papildyta:
Alinva tikra šaunuolė reiktų nusikopint jos postus į kompą - praverstų , kai fotiką rinksimės
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 06 10, 12:32)
jau radau radau
Atėjūne, nu jau kokia graži, šilta temukė, tai be žodžių ačiū Vėl turėsim kur plepėt
Papildyta:
Alinva tikra šaunuolė reiktų nusikopint jos postus į kompą - praverstų , kai fotiką rinksimės
Papildyta:
Dėkui, bet gal tiek to - internete pilna straipsniukų, forumų temų ir pan, tik pasidomėti reikia
Labas Stasės Ilgakasės
kol radau temą
kol radau temą
atsikvėpk, Vredna, radai, o tas jau yra gerai
QUOTE(Alinva @ 2009 06 10, 12:24)
tikrai neradau tik kai parašiau Saulašarei, ji ir parodė, va, ka tik
nesuprantu per paieška nieko nerado
dabar važiuoju pas tėvus cepelinų daryt
Alinva, mazdaug mano reikalavimai kaip ir rašė Sviesulka vėliau, parodysiu, kokį fotiką nužėjau tu man jį pakritikuosi
Laba diena,
Na va ,sugrizau is LT vakar,atostogos prastos buvo tiek oru,tiek bedom,nesklandumais ,o galutiniam rezultate suzinojau,kad rimtai esu pasiligojus,todel 3 paskutines d.pragulejau ligonineje,bet ,tik keliata tyrimu pasidariau,o gydytis teks cia,jei ta pati pripazins ir suras cia.Nemaniau,kad rimtai segu,tai pas daktare nuejau,tik viduri sios sav kaip padare,kraujo tyrimus,tai i ligonine is karto nusiunte ir pasake,kad sunki anemija(mazakraujyste),nes hemoglobino kiekis kraujyje pas mane ,tik ~66.kai normaliai apie 130 2kart siule perpilt krauja,bet pabijojau,todel dabar geriu gelezi,bet dar itaria kazkur vidini kraujavima,bet 100prc nenustate is kur,tik mazdaug(laiko trukumas).Ryt pas GP ir nauji tyrimai
Ai sorry,prisiguodziau....
Na va ,sugrizau is LT vakar,atostogos prastos buvo tiek oru,tiek bedom,nesklandumais ,o galutiniam rezultate suzinojau,kad rimtai esu pasiligojus,todel 3 paskutines d.pragulejau ligonineje,bet ,tik keliata tyrimu pasidariau,o gydytis teks cia,jei ta pati pripazins ir suras cia.Nemaniau,kad rimtai segu,tai pas daktare nuejau,tik viduri sios sav kaip padare,kraujo tyrimus,tai i ligonine is karto nusiunte ir pasake,kad sunki anemija(mazakraujyste),nes hemoglobino kiekis kraujyje pas mane ,tik ~66.kai normaliai apie 130 2kart siule perpilt krauja,bet pabijojau,todel dabar geriu gelezi,bet dar itaria kazkur vidini kraujavima,bet 100prc nenustate is kur,tik mazdaug(laiko trukumas).Ryt pas GP ir nauji tyrimai
Ai sorry,prisiguodziau....
jėzau Vidulia laikykis žinau kas tas yra, sirgau ne viena kartą
labai linkiu greit atsistatyti ir gerų gydytojų
labai linkiu greit atsistatyti ir gerų gydytojų
o mama mija sveik Vida