Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(leliukazz @ 2009 06 09, 12:08)
Ziurekit, kokia radau imone bigsmile.gif Dabar kaip tik eisiu i ta puse, tai uzeisiu pasiklaust kokios kainos g.gif

Dar gal kas zinot, kur gaut tu mazyciu vokeliu, kur buna prie mazu atviruku g.gif Ten gal 5X6cm g.gif

paskui pasidalink informacija su mumis, ir man idomu pasidare ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 06 09, 10:53)
Sveikos svociutes,

Merginos kurios jau daret popier. torta sakykit kiek gabaleliu susudeju o 2 aukstu torta

man 30 reikia,tai is ju ir padariau du aukstus.o i pirmo auksto viduri idesiu apvalia dezute,ten bus jaunuju pasizadejimas
Atsakyti
Suku galva kaip daryti
- gal kiekvienam sveciu duoti po pop. torto gabaleli , o pasizadejima tik porom arba seimom , bet tada reikia 60 gab torto , kaip juos sudeti,
pasizadejimus jau reik vel kazkur sudet papildomai

Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2009 06 09, 13:30)
sveikos, norejau paklausti, kaip jus puosiate tas jaunuju vienkartines taures? na net neisivaizduoju ka ten galima padaryt....

as ant kojeliu pririsau tu juosteliu kur puokstes dar ir dabar kartais surisa.suplesiau jas ir ''pagarbanojau''.bandziau apipurkst dazais,bet negrazu,tokios suodinos atrodo.bandziau su stiklo dekoro dazais,bet vaikiskai atrodo.gamta yra gamta ir nepadarysi is plastmases kristolo...
ir as tai visam pulkui papuosiau
Papildyta:
QUOTE(astarna @ 2009 06 09, 15:59)
Suku galva kaip daryti
- gal kiekvienam sveciu duoti po pop. torto gabaleli  , o pasizadejima tik porom arba seimom , bet tada reikia 60 gab torto , kaip juos sudeti,
pasizadejimus jau reik vel kazkur sudet papildomai

o kiekvienam sveciui nenori det pasizadejimu,kad sugalvot sunku ar kad ilgai uztruks?gal gabaleli duok viena porai,su bendru pasizadejimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ok7ana: 09 birželio 2009 - 16:06
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 09, 10:14)
Puslapio apacioj yra telefonas, juo paskambink ir sujungs kur reikia. Ten informacijos telefonas. Beje ir informacija yra, kokie turi but ismatavimai paveiksliuku. Na panagrinek kur spausti cia biggrin.gif

http://www.inspe.lt/...iai_zenkliukai/

ačiū, ačiūūūūū oro_buckis.gif

QUOTE(miskininkele @ 2009 06 09, 10:38)
del sukuosenos as susitariau, kadangi as pastovi klijente tai kirpeja mane ir per nedarbo diena susukuos, nagus ir viena pazystama is vakaro sutvarkis, bet makijazas tai mane nervuoja. Vienam salone uzsirase, sako jei nieko neveiksiu tai padarysiu, pries 2 sav pranesiu ar galesiu, o jei atsakis  doh.gif  tai kur reiks eit tada verysad.gif

na jo, įdomus požiūris doh.gif belieka tikėtis, kad nepaves mirksiukas.gif

QUOTE(skgreta @ 2009 06 09, 10:51)
Oi as visai laiko neturiu net i tema uzeit paskaityti, o vestuvems visai apstojau ruostis, dabar vien tik mokslai pas mane 

sėkmės moksluose mirksiukas.gif

QUOTE(leliukazz @ 2009 06 09, 10:57)
Vakare MB parves, galesiu nufotkint, imest, kaip atrodo. Ir kokia kokybe, kuo skirias nuo eurokos biggrin.gif

labai noriu pamatyti ax.gif

QUOTE(leliukazz @ 2009 06 09, 12:06)
Mano jaunieji be ju bus

maniškiai irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
pas mus buvo 30 zmoniu visi skaite pasizaddejimus tai truko apie 15-20 min
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 09, 18:37)
pas mus buvo 30 zmoniu visi skaite pasizaddejimus tai truko apie 15-20 min

as krikstynom buvau ir paruosus pasizadejimus,bet paprastai.is krepselio trauke korteles ir skaite.panasiai ir tiek laiko uztruko.gaila,kad nezinojau pernai apie tuos tortus...o si pirmadieni suzinojau,kad busiu ir krikstamote,ko gero savaite pries vestuves.tik tevai nuramino,kad krikstynu baliaus neruosia,o tai bankrutuotume.liktu is manes tik siulas,jau ir dabar svoris krenta.busiu nematoma svocia,suknele tik plaikstysis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ok7ana: 09 birželio 2009 - 16:57
svočiutės, gal ką galit patart dėl keliaraiščio nuėmimo? Kada jį turi jaunikis nuimt ir gal kokius žodžius turit? Ar čia jau ir be žodžių aišku lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jau palekiau is miesto karsta.gif Visur su vezimu. Tai ibrafime kaip sunkiai vezima i natra auksta uztysiau. Paskui vcup buvom, tada popieriaus pasauli. Ai dar buvau uzlekus i sukneliu nuoma, nes nusipirkau juosteliu gabaliuku, tai prisiaikiau pagal spalva thumbup.gif Reiks i geliu salona nunest, suris puokste su mano kaspinu. Tai jau beveik apsipatenkinus biggrin.gif Aisku dar daug ko nenupirkau, bet cia jau veliau, svarbu pagrindiniam pasiruosimam viska turiu ir nuo rytojasu kimbu i darbus thumbup.gif

Tiesa neradau tos greitos spaudos g.gif Ir dar kanceliariniu isekojau pagal 1588 indo, tai irgi neradau doh.gif Gal ten neteisinga info unsure.gif Na reiks pasiskambint i ta greita spauda ir suzinot ar jie apsiims toki maza uzsakyma. Mum gal 10 laikrasciu reiks. Jei ne, tai nebrangu ir siaip nukopijuot bus.
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 09, 17:52)
Na jau palekiau is miesto karsta.gif Visur su vezimu. Tai ibrafime kaip sunkiai vezima i natra auksta uztysiau. Paskui vcup buvom, tada popieriaus pasauli. Ai dar buvau uzlekus i sukneliu nuoma, nes nusipirkau juosteliu gabaliuku, tai prisiaikiau pagal spalva thumbup.gif Reiks i geliu salona nunest, suris puokste su mano kaspinu. Tai jau beveik apsipatenkinus biggrin.gif Aisku dar daug ko nenupirkau, bet cia jau veliau, svarbu pagrindiniam pasiruosimam viska turiu ir nuo rytojasu kimbu i darbus thumbup.gif

Tiesa neradau tos greitos spaudos g.gif Ir dar kanceliariniu isekojau pagal 1588 indo, tai irgi neradau doh.gif Gal ten neteisinga info unsure.gif Na reiks pasiskambint i ta greita spauda ir suzinot ar jie apsiims toki maza uzsakyma. Mum gal 10 laikrasciu reiks. Jei ne, tai nebrangu ir siaip nukopijuot bus.

oho, kokia darbstuolyte, saunuole thumbup.gif tiek daug suvaiksciojai siand. 4u.gif o as nieko siandien nepasidariau, mazajam trecias dantukas dygsta, tai visa diena ant ranku schmoll.gif
Atsakyti
as tai apejau Vilniaus akropoli, mada, VCUP ir niekur tinkamos sukneles neradau, net nezinau, kur dar galima butu nuspirkt g.gif
Atsakyti
radau tokia ideja thumbup.gif
Mes atšvietėme spalvotą jaunųjų nuotrauką , kur jie bučiuojasi ir kai muzikantai prašo mokinti piršlį bučiuoti jaunuosius,pasakėme,kad žinome, jog jaunieji jau moka bučiuotis ir iškėlėme atšviestą jų nuotrauką lotuliukas.gif
jau paprasiau pas jaunuosius tokios foto, man ditas bajeriukas patiko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti