Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(darule @ 2009 06 09, 10:29)
liabu, svociutes mirksiukas.gif
dabar jus man patarkit, kada reikia nusekti jaunajai tas ruteles, jei vestuves vienos dienos?pries dvylika, ar kada? g.gif

as manau pries islydint miegoti nusegti reiketu...
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 09, 11:29)
liabu, svociutes mirksiukas.gif
dabar jus man patarkit, kada reikia nusekti jaunajai tas ruteles, jei vestuves vienos dienos?pries dvylika, ar kada? g.gif

na as tai nuseginesiu po 12
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 09, 10:38)
na as tai nuseginesiu po 12

ir as taip pagalvojau, gal po dvylikos nusekt g.gif nes pries dvylika nusekt, man kazkaip nelabai, siaip jei atvirai, tai man isvis truputi juokinga ruteles, kai jaunieji kaip ir gyvena kuris laikas kartu, na bet jie taip nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 09, 10:48)
ir as taip pagalvojau, gal po dvylikos nusekt g.gif nes pries dvylika nusekt, man kazkaip nelabai, siaip jei atvirai, tai man isvis truputi juokinga ruteles, kai jaunieji kaip ir gyvena kuris laikas kartu, na bet jie taip nori g.gif

man zinokit irgi juokinga, pvz mano jaunieji 2 metai kartu gyvena o dar rutekes dejos smile.gif
kadangi pati dar netekejus tai tikrai nesidesiu nes mes irgi jau kuris laikas kartu gyvenam:)
Atsakyti
Noriu paklausti, o koks piršlių vaidmuo santuokų rūmuose? Už ką jie ten atsakingi?Niekur nerandu...
Atsakyti
QUOTE(Istorike @ 2009 06 09, 11:03)
Noriu paklausti, o koks piršlių vaidmuo santuokų rūmuose? Už ką jie ten atsakingi?Niekur nerandu...

santuoju rumuose pirsliai turi tik pasirasyti ir viskas, visa ju atsakomybe parase lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 09, 11:48)

Mano jaunieji be ju bus thumbup.gif Siaip siuliau jiem ta varianta su isdziovintu vainikeliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai jaunoji pradejo saukt ne ne ne, jokiu rutu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, auksarankės wub.gif wub.gif wub.gif vestuviu rengėjos 4u.gif

esu priversta prijausti jusu buriui, laiko minimum - 10 dienu liko blink.gif tik šiandien derinsim renginį doh.gif , i sarašus netraukit

išvarčiau 2 temas, bet taip ir nesupratau - KĄ I TUOS TORTUS DEDA ??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 09, 11:01)
man zinokit irgi juokinga, pvz mano jaunieji 2 metai kartu gyvena o dar rutekes dejos smile.gif
kadangi pati dar netekejus tai tikrai nesidesiu nes mes irgi jau kuris laikas kartu gyvenam:)

as pati nesidejau irgi ruteliu, nes mes jau gyvenom karu drinks_cheers.gif na bet jie taip nori, bent jau atkalbejau juos nuo vainikelio deginimo doh.gif tik nusexim ir idesim i dezute
Papildyta:
QUOTE(lauma @ 2009 06 09, 11:07)
sveikos, auksarankės wub.gif  wub.gif  wub.gif  vestuviu rengėjos 4u.gif

esu priversta prijausti jusu buriui, laiko minimum - 10 dienu liko blink.gif tik šiandien derinsim renginį doh.gif , i sarašus netraukit

išvarčiau 2 temas, bet taip ir nesupratau - KĄ I TUOS TORTUS DEDA ??? g.gif  g.gif  g.gif

cia kiekvienos fantazija, kaip supratau, vienos atsiminimo dovaneles deda sveciam, kitos jaunuju pasizadejimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti, kaip jus puosiate tas jaunuju vienkartines taures? na net neisivaizduoju ka ten galima padaryt....
Atsakyti
Pas mane jaunieji viska puosias.

Na va paskambino is inspe, kad padare per klaida 4 magnetukais per daug doh.gif lotuliukas.gif Ale parduos juos uz puse kainos thumbup.gif Va kur aptarnavimas thumbup.gif
Atsakyti
Ziurekit, kokia radau imone bigsmile.gif Dabar kaip tik eisiu i ta puse, tai uzeisiu pasiklaust kokios kainos g.gif

Dar gal kas zinot, kur gaut tu mazyciu vokeliu, kur buna prie mazu atviruku g.gif Ten gal 5X6cm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 09 birželio 2009 - 12:11