PAREIŠKIMAS GANDRUI
Labai gerbiamam balų varlių
ir vaikų viršininkui Gandrui
Nuo jaunosios ....... ir jaunojo ...........
Nuolankiai prašome mylimą visų palikuonių globėją Gandrą neužmiršti mūsų jaunos šeimynėlės ir įrašyti į eilė vaikų gavimui. Artimiausioje ateityje norėtumėme gauti pradžiai nors dvynukus, pageidautina skirtingų lyčių.
Už tai pažadame neeilinį kyšį prigaudyti tuziną šviežių, žalių varlių.
Pagarbiai ........ ir ...........
GAL KAM TIKS
liolikė
tada puiku kad tiks
tada puiku kad tiks
QUOTE(liolikė @ 2009 06 08, 19:10)
Svočiutės, gal kuri turi laikraštuko trafaretą? O iš kur siunčiatės paveikslėlius laikraščiui?
turiu laikrastuka, galiu atsiust, parasyk i kur
Papildyta:
As tai nervuotis pradedu del makijazo, Ukmergej kiek einu tiek nieks 08.15 nedirba, zolines svencia
leliukazz, o gal galėtum duoti tos reklamos agentūros, kur užsakei magnetukus, kontaktus? Aš galvojau ženkliukus užsakinėti, bet magnetukai geriau, ženkliuką tai numes, kas gi jį nešios
kaip keista Utenoje tai dirbs visos kirpyklos ir grožio salonai visu pajėgumu
Papildyta:
Aš tai jau dėl makiažo ir šukuosenos esu sutarusi Patikima bus, nes ir makiažą, ir šukuoseną darys jau virš dešimt metų pažistama kosmetologė ir kirpėja, tai ramu bet va, su suknele nežinau ką daryti? Jau reiktų rinktis, bet kada, su savo mažąja man be šansų kur nors nuvažiuoti pasimatuoti, nes pasiutus mano mergina razbainikiukas mažas
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 08, 23:30)
As tai nervuotis pradedu del makijazo, Ukmergej kiek einu tiek nieks 08.15 nedirba, zolines svencia
kaip keista Utenoje tai dirbs visos kirpyklos ir grožio salonai visu pajėgumu
Papildyta:
Aš tai jau dėl makiažo ir šukuosenos esu sutarusi Patikima bus, nes ir makiažą, ir šukuoseną darys jau virš dešimt metų pažistama kosmetologė ir kirpėja, tai ramu bet va, su suknele nežinau ką daryti? Jau reiktų rinktis, bet kada, su savo mažąja man be šansų kur nors nuvažiuoti pasimatuoti, nes pasiutus mano mergina razbainikiukas mažas
Sveikos svociutes,
Merginos kurios jau daret popier. torta sakykit kiek gabaleliu susudeju o 2 aukstu torta
Merginos kurios jau daret popier. torta sakykit kiek gabaleliu susudeju o 2 aukstu torta
QUOTE(Gilaja @ 2009 06 08, 23:49)
leliukazz, o gal galėtum duoti tos reklamos agentūros, kur užsakei magnetukus, kontaktus? Aš galvojau ženkliukus užsakinėti, bet magnetukai geriau, ženkliuką tai numes, kas gi jį nešios
Puslapio apacioj yra telefonas, juo paskambink ir sujungs kur reikia. Ten informacijos telefonas. Beje ir informacija yra, kokie turi but ismatavimai paveiksliuku. Na panagrinek kur spausti cia
http://www.inspe.lt/...iai_zenkliukai/
QUOTE(astarna @ 2009 06 09, 08:53)
Sveikos svociutes,
iprastai i viena auksta dedasi 12 gabaliuku, jei nenori kad aukstai butu vienodo plocio apatiniame tektu palikti skylute ir deti daugiau gabaliuku.
aciu, mergaites, visoms, isgyrusioms mano torta, taip malooooonu
QUOTE(Gilaja @ 2009 06 08, 23:49)
del sukuosenos as susitariau, kadangi as pastovi klijente tai kirpeja mane ir per nedarbo diena susukuos, nagus ir viena pazystama is vakaro sutvarkis, bet makijazas tai mane nervuoja. Vienam salone uzsirase, sako jei nieko neveiksiu tai padarysiu, pries 2 sav pranesiu ar galesiu, o jei atsakis tai kur reiks eit tada
sveikos,
Oi as visai laiko neturiu net i tema uzeit paskaityti, o vestuvems visai apstojau ruostis, dabar vien tik mokslai pas mane .Jau tiek daug prisnekejot, dar anos temos nespejau perskaityti.
leliukazz ar magnetukus darai visus vienodus ar skirtingus, kazin ar galima daryti skirtingus? As visai noreciau vietoj medaliu tokius padaryti
Oi as visai laiko neturiu net i tema uzeit paskaityti, o vestuvems visai apstojau ruostis, dabar vien tik mokslai pas mane .Jau tiek daug prisnekejot, dar anos temos nespejau perskaityti.
leliukazz ar magnetukus darai visus vienodus ar skirtingus, kazin ar galima daryti skirtingus? As visai noreciau vietoj medaliu tokius padaryti
QUOTE(skgreta @ 2009 06 09, 10:51)
Siaip manau ir skirtingus turetu padaryt, svarbu kiekis ne maziau 10. PAs mane visi vienodi. Pasiskambink, pasiklausk
Vakare MB parves, galesiu nufotkint, imest, kaip atrodo. Ir kokia kokybe, kuo skirias nuo eurokos
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 09, 10:57)
Siaip manau ir skirtingus turetu padaryt, svarbu kiekis ne maziau 10. PAs mane visi vienodi. Pasiskambink, pasiklausk
Vakare MB parves, galesiu nufotkint, imest, kaip atrodo. Ir kokia kokybe, kuo skirias nuo eurokos
aha butinai idek, labai idomu. Nu reiks pasiskambint, pasidometi, kokia kaina jei skirtingus darai
liabu, svociutes
dabar jus man patarkit, kada reikia nusekti jaunajai tas ruteles, jei vestuves vienos dienos?pries dvylika, ar kada?
dabar jus man patarkit, kada reikia nusekti jaunajai tas ruteles, jei vestuves vienos dienos?pries dvylika, ar kada?