Išsiunčiau kas praset biuletenio šablonų
QUOTE(pekutis @ 2009 06 21, 15:15)
Kadangi maniškiai jokių spec priesaikų nesakys niekur,tai aš ant jų nuotraukų užrašysiu žodžius ir įdėsiu į remeli tą kur kaip knyga atsiverčia,kad galėtų vėliau pasistatyt Esi mažytis mano metų laikas,
Su vasara marga tu atėjai
Ir mano skausmo drugelius išvaikęs
Auksiniu meilės rudeniu tapai
Pro jūrą mylimų akių matau švelnumą
Pro delnų prakaitą jaučiu tave
Jaučiuosi alkanas lietaus lašų artumo
Nes tu esi pavasario daina
kiekvienam padaviau jų žodžius kad išmoktų,o kai surakins širdeles ant tilto.prieš išmetant raktus,pasakys vienas kitam kaip manot?
Su vasara marga tu atėjai
Ir mano skausmo drugelius išvaikęs
Auksiniu meilės rudeniu tapai
Pro jūrą mylimų akių matau švelnumą
Pro delnų prakaitą jaučiu tave
Jaučiuosi alkanas lietaus lašų artumo
Nes tu esi pavasario daina
kiekvienam padaviau jų žodžius kad išmoktų,o kai surakins širdeles ant tilto.prieš išmetant raktus,pasakys vienas kitam kaip manot?
Oi labai gražūs žodžiai. Pasinaudosiu tavo idėja ir aš.
[quote=murmur,2009 06 22, 13:49]
Na merginos jus tikros saunuoles
As tai ruosiuosi visus pastrointi, nerukys man jie kai veiksmas vyksta, arba bus vestuves be svocios dauguma is pulko mane zino, tai manau kad is anksto bus nusiteike vadovavimui
Del rukymo pas mus problemu neiskilo,nes mes ir jaunieji visi rukantys,istaikius minutele tai draugiskai visi ir parukydavom.ir gerti niekas neverte,tik sakydavo simboliskai nors lupas priliesk.
Na merginos jus tikros saunuoles
As tai ruosiuosi visus pastrointi, nerukys man jie kai veiksmas vyksta, arba bus vestuves be svocios dauguma is pulko mane zino, tai manau kad is anksto bus nusiteike vadovavimui
Del rukymo pas mus problemu neiskilo,nes mes ir jaunieji visi rukantys,istaikius minutele tai draugiskai visi ir parukydavom.ir gerti niekas neverte,tik sakydavo simboliskai nors lupas priliesk.
Merginos, kurios darote komendantams antpečius, juos segsite prie švarko, ar prie baltinių
QUOTE(Roretėlė @ 2009 06 22, 14:29)
Merginos, kurios darote komendantams antpečius, juos segsite prie švarko, ar prie baltinių
per musu vestuves buvo segami prie svarko, o siaip, ziurint kuo jie apsirenge
QUOTE(muosee @ 2009 06 22, 10:13)
prasau pagalbos galinciu padeti.Reikia zodziu mamytei islydint vaikus, pasitinkant su duonair druska ir atnesus zidini.
Man tai siunkiausia sugalvoti kaip issipirkti stala.Gal kas turite auksiniu minciu kuriomis butu negaila pasidalinti.
Man tai siunkiausia sugalvoti kaip issipirkti stala.Gal kas turite auksiniu minciu kuriomis butu negaila pasidalinti.
pas mane sake jaunieji, kad bus labai kieti užsėdėjai. sakė laiko ne mažiau nei valandą. ir man reikėtų kažkokių genialių minčių
QUOTE(aiisstte @ 2009 06 22, 14:34)
pas mane sake jaunieji, kad bus labai kieti užsėdėjai. sakė laiko ne mažiau nei valandą. ir man reikėtų kažkokių genialių minčių
nu nesamone tokiu atveju as jaunuju prasyciau sia problema isspresti dar pries vestuves
QUOTE(aiisstte @ 2009 06 22, 13:34)
oho, koki uzsedejai pas mus per vestuves, ir l.ikyrus uzsedejai buvo, tai pirsliene dave uzduociu - dave torta suvalgyt jauniesiems - jis buvo medinis, apipurkstas grietinele, jie neivykde, dar kazka dave daryt, tik nepamenu, ir kai nieko neivykde, liepe pasisalint, jie neturejo kur detis, ir uzleido
Teks ir mums su vyru pabūt liudininkais jo brolio vestuvėse. Esu jau šiek tiek pasiruošusi. Dabar bandau viską susisteminti, bet sunkoka...vis dėlto pirmas blynas...o taip norėtųsi, kad nebutų prisvilęs
Tiesa, iki liepos 18 dienos dar turiu šiek tiek laiko, tai ir kaupiu informaciją pas jus
Tiesa, iki liepos 18 dienos dar turiu šiek tiek laiko, tai ir kaupiu informaciją pas jus
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.