leliukazz - nu tu cia pavarei bajeriuka as tai zinokit nu nenoriu nieko sakyt, nes... jauciuosi ne kaip kai taip sakau, bet kai parvaziuojam i LT pastoviai pirma diena visokiu tokiu tipo bajeriu buna nu berysio... neisivaizduoju kodel taip visai nera ne tai kad kazkokiu tai supratimu ar kazko - tiesiog zmogiskumo... bet astarna va sako kad taip neturetu but... nu nieko, cia ne apie tai. dziaugiuosi leliukazz kad kitur radai ko nori as ir darau magnetukus, bet nuotraukos jaunuju niekaip tokios kokios noriu negaunu
del karvojaus tai cia irgi - nebus ir nereikia juk nieko jis ir nedaro istikruju - pavaisini sveciais ir viskas. Nieko tokio - nesuk galvos laimakp, maziau islaidu tau bus
La Perla - labai graziai padarei torta, bet as nedarysiu nu taip grazu, taip vilioja, bet nea - busiu stipri ir atsilaikysiu nes jau nu ir taip visko prisidariau ir dabar galvoju kad tikrai muzikantam vietos isvis nepalikau, bet juk reiktu ... o ir siaip - jei as maziau darysiu tai turesiu laiko sveciu biski pasijust ar as cia jau isisvajojau? as visus zaidimus pasirasiau tik tarpkitko - jei muzikantai nedarys nieko, as darysiu, bet jei darys - nesikisiu! Tegu darbuoajasi. tikiuosi taip ir bus
auksegi, o tu saunuole labai dziaugiuosi uz tave, akd viskas pavyko tau. liuks - gal ir nuotraukeliu kokiu yra zinai gi kaip mum viskas rupi
vietoj tortu dar daro skecius.jie tokie permatomi.perka bazej,ispuosia ir prikabina aplinkui krepselius su pasizadejimais.graziai atrodo ir as dar nebuvau net macius.as uzsisakiau torta,o ne karavoju.kad dabar ju niekas nepraso,kaip anksciau per vestuves antra diena.girdejau svociute miesteli buvai...
QUOTE(pelze @ 2009 06 08, 17:09)
leliukazz - nu tu cia pavarei bajeriuka as tai zinokit nu nenoriu nieko sakyt, nes... jauciuosi ne kaip kai taip sakau, bet kai parvaziuojam i LT pastoviai pirma diena visokiu tokiu tipo bajeriu buna nu berysio... neisivaizduoju kodel taip visai nera ne tai kad kazkokiu tai supratimu ar kazko - tiesiog zmogiskumo... bet astarna va sako kad taip neturetu but... nu nieko, cia ne apie tai. dziaugiuosi leliukazz kad kitur radai ko nori as ir darau magnetukus, bet nuotraukos jaunuju niekaip tokios kokios noriu negaunu
del karvojaus tai cia irgi - nebus ir nereikia juk nieko jis ir nedaro istikruju - pavaisini sveciais ir viskas. Nieko tokio - nesuk galvos laimakp, maziau islaidu tau bus
La Perla - labai graziai padarei torta, bet as nedarysiu nu taip grazu, taip vilioja, bet nea - busiu stipri ir atsilaikysiu nes jau nu ir taip visko prisidariau ir dabar galvoju kad tikrai muzikantam vietos isvis nepalikau, bet juk reiktu ... o ir siaip - jei as maziau darysiu tai turesiu laiko sveciu biski pasijust ar as cia jau isisvajojau? as visus zaidimus pasirasiau tik tarpkitko - jei muzikantai nedarys nieko, as darysiu, bet jei darys - nesikisiu! Tegu darbuoajasi. tikiuosi taip ir bus
auksegi, o tu saunuole labai dziaugiuosi uz tave, akd viskas pavyko tau. liuks - gal ir nuotraukeliu kokiu yra zinai gi kaip mum viskas rupi
del zaidimutai as irgi buvau tik tarp kitko pasirasius ir ju nereikejo nes nebuvo kada tik 2 panaudojau ir tai autobuse.
o jei sugesi atsijunkt nuopareigu kai muzikantai dirbs tai gal ir pasijusi sveciu bet as asmeniskai tai negalejau kol muzikantao kazka dare vis galvojau ir ruosiausi ka toliau darysiu
MERGAICIUKE - kai turesi nuotraukas imesk man soki su kaspinais
OK7ANA - ar tik ne zalia tavo suknele , praeidama pagalvojau - kad man tokia PINK - tikrai l.grazi
OK7ANA - ar tik ne zalia tavo suknele , praeidama pagalvojau - kad man tokia PINK - tikrai l.grazi
labukas. kol kas mazai ruosiuosi, kompa sstringa, garsas dingo ryt vesim taisyt
koreguoju sarasiuka:
ruosiasi:
birželio 13
murmur
birželio 19
juratestankev
birželio 20
ingiena
airara
aladinas
La perla
birželio 27
Bombočka
Keberiokšt
Ledietė
liepos 4
pantera83
pekutis
dowwe
leliukazz
muosee
gedvita
syggguta
rasiuks30
liepos 11
Bėganti
salibaba
deizzy
liepos 18
laimakp
pelze
liepos 25
Elvita
Roretėlė
manilla
*zadiv*
liepos 31
Vaida&Emilija
rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
ok7ana
liolikė
rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
Rūtamėta
Jolita31
rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
Rasa76
ardeine
rugpjūčio 22
loretita
rugpjūčio 29
darule
rugsejo 5
vilija s
rugsėjo 26
inrinke
koreguoju sarasiuka:
ruosiasi:
birželio 13
murmur
birželio 19
juratestankev
birželio 20
ingiena
airara
aladinas
La perla
birželio 27
Bombočka
Keberiokšt
Ledietė
liepos 4
pantera83
pekutis
dowwe
leliukazz
muosee
gedvita
syggguta
rasiuks30
liepos 11
Bėganti
salibaba
deizzy
liepos 18
laimakp
pelze
liepos 25
Elvita
Roretėlė
manilla
*zadiv*
liepos 31
Vaida&Emilija
rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
ok7ana
liolikė
rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
Rūtamėta
Jolita31
rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
Rasa76
ardeine
rugpjūčio 22
loretita
rugpjūčio 29
darule
rugsejo 5
vilija s
rugsėjo 26
inrinke
Varėne , noriu ir aš pažiūrėt nuotraukėlių
QUOTE(astarna @ 2009 06 08, 17:31)
MERGAICIUKE - kai turesi nuotraukas imesk man soki su kaspinais
jei bus nufotkinta tikrai idesiu....
o mano jaunieji labai nori būtent karvojaus kad būtų su skyle šampanui
Aš jiems sakau yra gražios knygos,skrynios,o jie karvojus ir viskas Nors aš ir norėčiau jo neturėt,nes vestuvės vienos dienos nematau prasmės jame
Aš jiems sakau yra gražios knygos,skrynios,o jie karvojus ir viskas Nors aš ir norėčiau jo neturėt,nes vestuvės vienos dienos nematau prasmės jame
QUOTE(manilla @ 2009 06 08, 17:44)
o mano jaunieji labai nori būtent karvojaus kad būtų su skyle šampanui
na as nesuprantu irgi kam vienos dienos vestuvese karavojus, jauciu oirslio mirgi nekarsit?
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 08, 18:50)
na as nesuprantu irgi kam vienos dienos vestuvese karavojus, jauciu oirslio mirgi nekarsit?
taip nekarsim,nes aš pasakiau iš karto sutinkam piršliaut su viena sąlyga-jokių korimų o kur jį ir karsi kai vestuvės vienos dienos
Svočiutės, gal kuri turi laikraštuko trafaretą? O iš kur siunčiatės paveikslėlius laikraščiui?