tęsiu toliau....
svečiai sveikina jaunuosius, jaunieji dalina mano darytą tortą (deja tokia idėja nepasiteisino, tiek laiko užtruko padaryt ir finalas nesigavo kokio tikėtasi)
vėliau atvyko senjoru grupė ir sušoko menuetą, nebraukiančių ašarų nebuvo, netgi operatorius ir tas sakė, kad jam iš netikėtumo atvipo žandikaulis
vėliau sėdom prie stalo, nes jau vėso mūsų laukęs karštas patiekalas, kalbėti po tokio šokio buvo labai sunku, kadangi mes nekalbėjom kokia čia prasminga buvo kelionė, nes ir taip visi puikiai žino kodėl čia buvo sukviesti taigi paskaičiau legenda ( mandros sandros ) balsas labai drebėjo, bet visiems labai patiko vistiek ir įteikėm graviruotas taures, kad viskuo net eilėm dabar dalintis turi
kol vyko sveikinimai, mes su muzikantais aptarėm scenarijų, sutarėm slaptus ženklus o kai jau užvalgėm ir išgėrėm pirmą tostą, tada muzikantas pasakė, kad piršliukai jauni, dar svočiūtei balsas dreba ir reikia mus palaikyt, tai vos tik kuris iš mūsų atsistoja, tuoj svečiai turi ploti, tai gi ne krust be plojimų
kadangi torto gabaliukus svečiai jau kas kur susikavoję buvo, teko ekspromtu galvot, kaip svečiam susipažinti, kadangi pramirkau SM nuo Kaziuko mugės, tai idėjų tikrai netrūko, bet ir vėl 100balų galima skirti jaunimui, o senimas visai neklausė ką kalbam ir prisistatę skaitė savo atsineštus sveikinimus, lyg dar nebuvo sveikinę jiems skirtu laiku, na ka padarysi ane?! po to ir muzikantai sakė, kad labai jau skirtinga liaudis susirinkus, nes tikrai labai sunku buvo tiek mums tiek jiems, muzikantai labai šaunūs, negaliu skųstis ir palaikė mus ir užstojo kai reikėjo.
išsirinkom valdžią- stalo viršaičius, jų pagalbininkus, sekretorę, medicinos atstova, meilės ministra, tvarkos sergėtoją - įteikėm atributus.
karti karti įvyko anksčiau nei planuota, nes meilės ministras ėmėsi iniciatyvos, bet vistiek labai smagiai gavosi, muzikantas gražiai išlankstė, o ministras nenusileido ir jauniesiems teko bučiuotis,ministrui nepatiko ir teko mokint taigi pirsliai neprisiėmė atsakomybės ir mokino visi svečiai, muzikantai dar paklausė siųsim širdelę, sakiau, kad ne kitaip darysim, tai atidavė mikrofoną ir stebėjo viską, žodžiu jiems nematyta buvo - darėm saulė virė ir tada visi stojosi kas porom ir bučiavosi iki 9, o po to kai jaunųjų eilė atėjo parodėm jų foto, išgėdinom, kad čia va mokinam, o jie jau moka ir lipėm bučiuotis, tik dabar jau skaiciavom iki 16 vaiku pilnametystės, labai gerai cinkelį pagavo muzikantai ir paskaiciavo 12345678910 11 9 10 11 11 11 12 13 14 15 11 16
neužilgo sekė jaunųjų valsas su muilo burbulais - viskas čiki ir nieks neslidinėjo, tada polka su ragučiais, sakyčiau nelabai pavyko, nes kitaip buvom suplanavę, bet liaudis reikalavo tada jau visi įsijungė ir šokiai ppokiai iki šeimos židinio.....
lauke pradėjo linoti- ne kas
įteikėm židinį, degtukus, kad pakurstytų jausmus, dėžutę su 4 kertelėm.tada jaunieji tarė žodį tėvam, daina už tėvus, tada berods buvo visi pakviesti " giedoti ilgiausių metų, dainavom salėj, nes lauke buvo žvarbu ir turėjom iįeit pažiūrėt degančios širdies tik ir paleist dangaus žibintus, bet širdis neįsidegė, nes ją sulijo, tada lipom ant stogo zibintų leist, bet nevisi svečiai prisijungė, bet kas neprisijungė paskui gailėjos, nes kad ir sunkiai bet visgi paliko širdutės į dangų ir buvo tikrai gražu
grįžus į salę publiką užėmė muzikantai, o aš pabroliukus įvilkau į sijonus ir jie gulbinėliai sušoko nepakartojamą šokį ir atnešė gandro laišką - juoko buvo tikrai visiems ir nors buvau supykus ant porų, bet po gulbinų šokio tikrai atsileidau, vyrai parodė klasę pirmą pabrolį visi nurašėm, kad duok dieve iki stalo datemtų, bet jis tikrai atlaikė iki paryčių ir dar kai gavo ministro pareigas, tikrai atliko jas puikiai.
tada puokštės, kaklaraiščio metimas, pagavę turėjo pasibučiuot ir sušokt šokį - tipo nauja pora, tada jaunųjų tortas ir palydėtuvės miegot.tada jau laisva programa iki ryto buvo šokančių
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 20, 11:59)
sveikutes,
o kaip jus manot, ar netiktu toks grozis vietoj karvojaus?
http://public.fotki....colata-bp3.html
o kaip jus manot, ar netiktu toks grozis vietoj karvojaus?
http://public.fotki....colata-bp3.html
oi grazu.Man tai naujoves patinka.Bandau ikelti nuoroda i musu tortuko.Man tai jis patiko
sveikos nauja savaitele skaitau as vestuviu ispudzius ir kazko nerimas ima...iki siol tai tik galvojau,rinkau medziaga,kuriau,bet tik dabar pagalvojau kaip viska reikes realizuot net prakaitas ismuse .pazistamos tik trys poros,kitu net nemacius...O su tais rukaliais tai vargas,atsimenu kaip per dukterecios vestuves net prie stalo normaliai nepasededavo,net nepastebedavau kaip isgaruodavo,net muzikantai ramino.sake,kad dabartinis jaunimas toks ir prie jo taikytis reikia,kitaip nebus
tos, kurios čia rašė, gal pasimuliuos ir negers - sakyčiau nepavyks, jei norės išlaikyt garbingą svočios vardą jei pirmą dieną mūsų nieks nestebėjo ir neragino gert, tai antrą dieną aš atsiėmiau su kaupu o rodos liaudis isjudinama sunkiai, bet kiekvienam ratelį savos taisyklės
pirmą vakarą baigiau be piršlio, ne todėl, kad nusitašė, bet dukriukas pervargo ir ....nieks negalėjo su ja susikalbėt, reikalavo mamos, bet vyras ją išsinešė ne visi suprato kur dingo piršlys, tai aš jau liejausi laisvai, mano balsas nebedrebėjo atsigavau po šokių, o kadangi muzikantai geri tai to piršlio nieks ir nepasigedo
aš iki paryčių nebuvau, nes turėjau būt straina ir kitą dieną, tai man nepavyko nusimuilinti tyliai - pasistengė jaunosios mama, tai tuoj viršaičiai su taurelėm pripuolė (rodė klasę kaip dirba, kad patikrinčiau ar gerai pila ) muzikantai rigi paragino padėkot ir paplot, žodžiu su trenksmu išėjau miegot
2 diena.........
10 val ryto paruošti stalai, rytas žvarbus, bet rodos išils, nelabai guodžia, nes vistiek gaunas kalent dantim toj palapinėj..... atneša sriubos ir sielos atsigauna
bet kaip prie stalų vangiai susirinko, taip ir veiksmas vyksta vangiai, muzikantų nėr, gerklės tokios neturiu, kad perrėkčiau vėją, pradedu nervuotis, kad dėžė visokio gėrio liks neišdalinta .......bet iš draugų rato vieną šaunuolį atrado , kuris tuoj visus "surinko" prie stalo, o kol ieškojo paskutiniu, sužaidėm "pasaką" visiem patiko, išgėrė, pralinksmėjo ir tada jau klausytis pradėjo, reikėjo paplėšyt gerklytę, kad visi girdėtų, nes mikrofono nebuvo, o lauke yr lauke.......
apdovanojom labiausiai nusipelniusius ir kai jaunieji padėkojo mums ir įteikė dovaną visi choru, vienbalsiai - kas labai neįtikėtina buvo - užtraukė išgerk stiklelį ir parodyk dugnelį, tai va pirmo dugnelio nepamatė, teko kartot, tada už piršlelius, už jaunuosius, už jų tevelius ir už visus visus svečius - 5 taurelės iš eilės, tada šokiai. piršlys jau negėrė, nes turėjo parvairuot namolio, tai frontą laikiau aš esu negerianti asmenybė, bet šį kartą pareigos įpareigojo, tai tie kurie mane pažinojo stebėjosi, bet labai visi džiaugėsi, kad svočoa nezanūda su kiekvienu negėriau, bet prie kiekvieno stalo priėjau, pasveikinau, padėkojau ir aišku išgėriau
toliau šokiai pokiai ir pradėjo liaudis skirstytis pas jaunosios tėvelius pratęsimo atvykom su paskutiniais svečiais, kurie niekur neskubėjo gal 17 val. diena tikrai įšilo ir prasėdėjom vėl iki iš naktų
visko ką buvau pasiruošus nepanaudojau
jaunųjų diplomus, medaus mėnesio suteikimą, šeimos banką su pirma pamerge nunešėm į jų kambarį, papuošėm žiedlapiais padėjom išpuoštos šampės, taures, vestuvių metines, kad nepamirštų viens kitą pasveikints, na žodžiu sudėjau viską ko nepanaudojau pirmą vakarą tai jaunieji ryte turėjo skrist oro balionu ir nors išėjo miegot ir jau negrįžo į salę, sakė nemiegojo tirinėjo radybas kambaryje, gėrė šampę ir laukė skrydžio
pirmą vakarą baigiau be piršlio, ne todėl, kad nusitašė, bet dukriukas pervargo ir ....nieks negalėjo su ja susikalbėt, reikalavo mamos, bet vyras ją išsinešė ne visi suprato kur dingo piršlys, tai aš jau liejausi laisvai, mano balsas nebedrebėjo atsigavau po šokių, o kadangi muzikantai geri tai to piršlio nieks ir nepasigedo
aš iki paryčių nebuvau, nes turėjau būt straina ir kitą dieną, tai man nepavyko nusimuilinti tyliai - pasistengė jaunosios mama, tai tuoj viršaičiai su taurelėm pripuolė (rodė klasę kaip dirba, kad patikrinčiau ar gerai pila ) muzikantai rigi paragino padėkot ir paplot, žodžiu su trenksmu išėjau miegot
2 diena.........
10 val ryto paruošti stalai, rytas žvarbus, bet rodos išils, nelabai guodžia, nes vistiek gaunas kalent dantim toj palapinėj..... atneša sriubos ir sielos atsigauna
bet kaip prie stalų vangiai susirinko, taip ir veiksmas vyksta vangiai, muzikantų nėr, gerklės tokios neturiu, kad perrėkčiau vėją, pradedu nervuotis, kad dėžė visokio gėrio liks neišdalinta .......bet iš draugų rato vieną šaunuolį atrado , kuris tuoj visus "surinko" prie stalo, o kol ieškojo paskutiniu, sužaidėm "pasaką" visiem patiko, išgėrė, pralinksmėjo ir tada jau klausytis pradėjo, reikėjo paplėšyt gerklytę, kad visi girdėtų, nes mikrofono nebuvo, o lauke yr lauke.......
apdovanojom labiausiai nusipelniusius ir kai jaunieji padėkojo mums ir įteikė dovaną visi choru, vienbalsiai - kas labai neįtikėtina buvo - užtraukė išgerk stiklelį ir parodyk dugnelį, tai va pirmo dugnelio nepamatė, teko kartot, tada už piršlelius, už jaunuosius, už jų tevelius ir už visus visus svečius - 5 taurelės iš eilės, tada šokiai. piršlys jau negėrė, nes turėjo parvairuot namolio, tai frontą laikiau aš esu negerianti asmenybė, bet šį kartą pareigos įpareigojo, tai tie kurie mane pažinojo stebėjosi, bet labai visi džiaugėsi, kad svočoa nezanūda su kiekvienu negėriau, bet prie kiekvieno stalo priėjau, pasveikinau, padėkojau ir aišku išgėriau
toliau šokiai pokiai ir pradėjo liaudis skirstytis pas jaunosios tėvelius pratęsimo atvykom su paskutiniais svečiais, kurie niekur neskubėjo gal 17 val. diena tikrai įšilo ir prasėdėjom vėl iki iš naktų
visko ką buvau pasiruošus nepanaudojau
jaunųjų diplomus, medaus mėnesio suteikimą, šeimos banką su pirma pamerge nunešėm į jų kambarį, papuošėm žiedlapiais padėjom išpuoštos šampės, taures, vestuvių metines, kad nepamirštų viens kitą pasveikints, na žodžiu sudėjau viską ko nepanaudojau pirmą vakarą tai jaunieji ryte turėjo skrist oro balionu ir nors išėjo miegot ir jau negrįžo į salę, sakė nemiegojo tirinėjo radybas kambaryje, gėrė šampę ir laukė skrydžio
vestuvių foto idėsiu vėliau, nes jos bus tikrai negreit
savo fotiku nefotkinom - nebuvo kada nes tėveliai kažkaip labai išsiblaskę buvo - turbūt iš jaudulio, tai vos spėjau suktis, taip kaip stalo komendantai turi pagalbininkus tai ir piršliam visai tokie nemaišytų
įdedu tai ka nufotkinau kai ruošiausi vestuvėm, torto nespėjau nufotkint, nes baigiau ji paskutinę naktį, ji kaip visada ilgiausia būna prijuostė irgi nelyginta tiesiog jau prieš išvažiuojant iš maišiuko ištraukiau ir nufotkinau
foto pasiruošimo čia
tiesa, svečių knygą kurią dariau, tai pakeičiau paskirtį truputuką mat jaunieji patys nusipirko gražią knygą, jau beveik paskutinę diena, tai aš su savo gamybos nelindau į eterį ir paprašiau svečių ten visokių pastebėjimų ir pan prirašyt, ir įteiksim jauniesiems po metų kai švęs savo popierines vestuves, iki to laiko ir papuosiu gražiau, nes dabar tokia nelabai buvo, vis laiko pritrūko
mousee viskas liuks, šaunuolė negali būti neįdomu, čia juk tokia temutė kad viskas įdomu
nors mano vestuvės jau "atidirbtos", bet man vistike miela pažiūrėt, o va, ka perskaičiau anksčiau ir nepalnavau daryt, vistiek labai pravertė, kai nesigavo, tai ką planavau, drąsiau
savo fotiku nefotkinom - nebuvo kada nes tėveliai kažkaip labai išsiblaskę buvo - turbūt iš jaudulio, tai vos spėjau suktis, taip kaip stalo komendantai turi pagalbininkus tai ir piršliam visai tokie nemaišytų
įdedu tai ka nufotkinau kai ruošiausi vestuvėm, torto nespėjau nufotkint, nes baigiau ji paskutinę naktį, ji kaip visada ilgiausia būna prijuostė irgi nelyginta tiesiog jau prieš išvažiuojant iš maišiuko ištraukiau ir nufotkinau
foto pasiruošimo čia
tiesa, svečių knygą kurią dariau, tai pakeičiau paskirtį truputuką mat jaunieji patys nusipirko gražią knygą, jau beveik paskutinę diena, tai aš su savo gamybos nelindau į eterį ir paprašiau svečių ten visokių pastebėjimų ir pan prirašyt, ir įteiksim jauniesiems po metų kai švęs savo popierines vestuves, iki to laiko ir papuosiu gražiau, nes dabar tokia nelabai buvo, vis laiko pritrūko
mousee viskas liuks, šaunuolė negali būti neįdomu, čia juk tokia temutė kad viskas įdomu
nors mano vestuvės jau "atidirbtos", bet man vistike miela pažiūrėt, o va, ka perskaičiau anksčiau ir nepalnavau daryt, vistiek labai pravertė, kai nesigavo, tai ką planavau, drąsiau
prasau pagalbos galinciu padeti.Reikia zodziu mamytei islydint vaikus, pasitinkant su duonair druska ir atnesus zidini.
Man tai siunkiausia sugalvoti kaip issipirkti stala.Gal kas turite auksiniu minciu kuriomis butu negaila pasidalinti.
Man tai siunkiausia sugalvoti kaip issipirkti stala.Gal kas turite auksiniu minciu kuriomis butu negaila pasidalinti.
QUOTE(muosee @ 2009 06 22, 11:13)
prasau pagalbos galinciu padeti.Reikia zodziu mamytei islydint vaikus, pasitinkant su duonair druska ir atnesus zidini.
aš daviau mamai tokius žodžius:
Priimkite iš mūsų rankų tris gyvenimo simbolius, kad būtumėte turtingi, sveiki ir laimingi, kad gyventumėte santarvėje, laužkite riekelę duonos, nes duona tai turtas, padažykite ją į druską, nes druska tai Jūsų bendro gyvenimo skonis, užgerkite vandeniu, nes vanduo tai gyvybė.
bet žinok, kad ir išmokus ji juos buvo, bet iš jaudulio jai vistike kai kas kitaip gavos, savais žodžiais
aš buvau pasidarius vokus su novaturo ženklu, piršlys dar gražiai juos apipavidalino ir čia turėjo būt paskutinės minutės pasiūlymas dingt iš "akių", bet nereikėjo mum ir sutartį iš kažko nusižiūrėjau tokią :
Sutartis
Mes, žemiau pasirašę, ypač turtingų, protingų, gražių, jaunų ir pagyvenusių mergelių bei bernelių pulkelis ieškom balto stalo, linksmos muzikos, kur galėtume dalyvauti smagioje puotoje ir padėti šias gėrybes:
1. Penki tortai (labai skanūs)
2. Keletas bankukinų (labai didelių)
3. Porelė keptų viščiokų (labai riebių)
4. Vienas rūkytas paršiokas (labai nupenėtas)
5. Lašinių paltis (labai skalsi)
6. Pora šliosų daktariškos dešra (labai brangios)
7. Statinaitė medaus (labai saldaus)
8. Saldainiai (labai geri)
9. Kibiras arielkos (labai švarios)
10. Bačkutė alaus (labai stipraus)
11. Valiuta (patikrinta)
Pasirašo: Apsukrusis Piršlys
Žavioji Svočia
Mergelės roželės
Berneliai ereliai
P. S. Saldainiai, arielka ir valiuta pateikiami iškart, o
visa kita, pateikus šią sutartį artimiausioje trijų XXX maximoje
misteriu xxxx VESTUVĖS
2009
QUOTE(muosee @ 2009 06 22, 10:21)
oi grazu.Man tai naujoves patinka.Bandau ikelti nuoroda i musu tortuko.Man tai jis patiko
irgi grazu
Papildyta:
QUOTE(muosee @ 2009 06 22, 11:01)
na stai galiu pasirodyti ka esu pasidariusi ir as.Lauksiu jusu ivertinimu.
man nerodo
Tikiuosi kad dabar nedings.Nes dabar keliau is naujo
QUOTE(muosee @ 2009 06 22, 11:13)
Tekstas stalo išpirkimui:
Mielos moterys ir vyrai,
Seneliai ir vaikai pipirai,
Šitas laiškas - sakramentas,
Pažyma ir testamentas,
Jis rašytas kaip matyti,
Apgavikams nustatyti.
Kaip gi jiems dabar negėda,
Kad už vaišių stalo sėdo.
Štai jaunoji, kad ją galas
Jeigu jai numautų kelnes,
Skurliu veidą nuvalytų,
Vyras būtų, kaip matyti.
Ir jaunasis kaip vištelė
Šitaip tik panelė gali,
Rankom kaklą apsivyti
Užpakalį pakraipyti.
Pažiūrėkit į svočiutę,
Dėdę drūtą, kaip bačkutė.
Pats už stalo įsipiršo
Tiktai barzdą nusiskust pamiršo.
O piršlys, taigi tetulė
Nors jai skriblius dailiai guli,
Švarkas, juosta išaustinė,
Bet išduoda ją krūtinė.
taigi, prašome nesupykti
Vaišįų stalą šį palikti.
ARBA: Na kas čia dabar, prašom atlaisvinti stalą, o jeigu jau turite jaunuosius, tai tegul jaunieji bučiuojasi kartu, kartu... netikra veseilia, jei jaunieji nenori bučiuotis, prašom rodyti pažymėjimą. Čia netikras pažymėjimas, netikri antspaudai ir parašai...
Na gerai, šiais laikais viskas vyksta pagal kontraktą. Tai mes perskaitysim kontraktą ir kaip nors susitarsim.
KONTRAKTAS
baltos - pieno buteliuką.
saldaus - sex energijos.
putojančio - mineralinio.
1. Vienas puslitris baltos.
2. Vienas puslitris saldaus.
3. Vienas puslitris tauraus.
4. Du buteliai su burbulais.
5. Vienas maišas saldainių.
6. Dvi eilės aplink kaklą...
Manome, kad išdalinę tokias dovanas jums, turime teisę į šį stalą.
Niu pradedu savo pasakojima:sestadienio ryta kelemes 7,is kart pas kirpeja,9 val. as makijazo darytis,pirslys masina puosti ( tai buvo musu dovana jauniesiems)tada greit rengtis ir pas jaunuju.Vaziuoti reikejo apie 50 km. tai vaziuojant sulaukeme daug masinu sveikinimu,dar sustojome prie parduotuves nusipirkti atsigerti, tai gyre musu masina ir sveikino mumis su grazia diena, o mes sakome,tai kad ne mes dar tik vaziuojame pasiimti. Nuvaziave pas jaunuju is kart persnekejome su muzikantais,is kart prisitateme,kas tokie esame(mano sesers vyras muzikantas,o jie pazystami)tai su muzikantais problemu visiskai jokiu neturejome,jie patys mus nuramino viskas bus gerai,tereikedavo tik rankos pakelimo ir zodis musu.
padarem islydejima is namu,kai perskaiteme pirmuosius zodzius visas jaudulys prapuole ir veliau darem ka reikejo,dar keliones metu kiti klausinejo kaip jauciames,nes atrodeme tikrai atsipalaidave.
po to nuvaziavome i kapelius.ir i baznycia,baznycioje ceremonija truko 15 min.tikrai graziai ir neprailgo.tada lekeme prie juros ir jau ten operatorius jaunuosius pasisavino,nusivede prie juros ir neparsivede ju kokia pusantros valandos,jaunieji prase sulaukti ju kai zaisime zaidimus,bet visi nusprendeme ju nelaukti.taigi kai baigeme visus zaidimus,tada vienas musiskis nubego jau raginti jaunuosiu,nes mes jau pradejome salti,be to jau spaude laikas.po to dar operatoriaus pageidavimu vaziavome i senamiesti,ten jis vel paeme jaunuosius ir vel ju laukeme pusantros valandos,kol nepradejo skambineti is laukianciu sodyboje.Tada tiesiai i sodyba.
padarem islydejima is namu,kai perskaiteme pirmuosius zodzius visas jaudulys prapuole ir veliau darem ka reikejo,dar keliones metu kiti klausinejo kaip jauciames,nes atrodeme tikrai atsipalaidave.
po to nuvaziavome i kapelius.ir i baznycia,baznycioje ceremonija truko 15 min.tikrai graziai ir neprailgo.tada lekeme prie juros ir jau ten operatorius jaunuosius pasisavino,nusivede prie juros ir neparsivede ju kokia pusantros valandos,jaunieji prase sulaukti ju kai zaisime zaidimus,bet visi nusprendeme ju nelaukti.taigi kai baigeme visus zaidimus,tada vienas musiskis nubego jau raginti jaunuosiu,nes mes jau pradejome salti,be to jau spaude laikas.po to dar operatoriaus pageidavimu vaziavome i senamiesti,ten jis vel paeme jaunuosius ir vel ju laukeme pusantros valandos,kol nepradejo skambineti is laukianciu sodyboje.Tada tiesiai i sodyba.
svociutes, skaitau, ir zaviuosi jumis, kokios jus saunuoles, surenget it igyvendinot nuostabius savo sumanymus, saunuoles