Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(zydrunyte @ 2009 06 18, 11:59)
Svociutes iskilo klausimukas, kur Kaune darot popieriukus saldainiams su jaunuju atvaidais . Per kiek mazdaug laiko padaro ir ir kiek kainuotu. Isanksto aciu 4u.gif

man padarė SM,pažiūrėk skyrelyje paslaugos,ten daug kas daro mirksiukas.gif

Tik atsispauzdint pačiai reikia ax.gif Gal kas žino kur Kaune pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 06 18, 10:56)
sakykit kaunietės svočiutės,kur užsisakinėjat puokštes?Mums jaunoji neužsakinės,tai man dar rūpestėliu vienu daugiau doh.gif
-------------------------

user posted image

as puokste uzsisakysiu salone "Ryto rasa" vytauto gatvej, ten dariausi, kai pati tekejau, ir dabar ten darysiuos, nes l.patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2009 06 18, 12:59)
Svociutes iskilo klausimukas, kur Kaune darot popieriukus saldainiams su jaunuju atvaidais . Per kiek mazdaug laiko padaro ir ir kiek kainuotu. Isanksto aciu 4u.gif

as pati maketavausi, spausdinau ir vyniojom su MB ir jo sese thumbup.gif smagi atrakcija, is karto darem tortuka ir dejom i vidu su jaunuju pinigais ir pasizadejimo kortelemis...
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2009 06 18, 10:59)

jei turi laiko, pati tikrai gali pasidaryti popieriukus saldainiams, su programa loonapix.com lygtais, as dariausi pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2009 06 18, 11:59)

as tai pati darysiu. Bet maciau kad copy1 daro, tik nezinua kainos, maciau kad reklama pasidejo.
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 18, 12:10)
as puokste uzsisakysiu salone "Ryto rasa" vytauto gatvej, ten dariausi, kai pati tekejau, ir dabar ten darysiuos, nes l.patiko ax.gif

Ačiū,reiks nulėkt pasižiūrėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 06 18, 11:22)
Ačiū,reiks nulėkt pasižiūrėt 4u.gif

VYTAUTO 51, tikiuos patix ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 06 18, 12:03)
man padarė SM,pažiūrėk skyrelyje paslaugos,ten daug kas daro mirksiukas.gif

Tik atsispauzdint pačiai reikia ax.gif Gal kas žino kur Kaune pigiau g.gif

labai dekoju 4u.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cajole @ 2009 06 18, 12:10)
as pati maketavausi, spausdinau ir vyniojom su MB ir jo sese  thumbup.gif  smagi atrakcija, is karto darem tortuka ir dejom i vidu su jaunuju pinigais ir pasizadejimo kortelemis...

nesu didele kompiuteriste, tai nelabai pasitikiu savo jegos maketavime ax.gif
be to mano kompe yra windows vista ir daugeli programu pet nepriima doh.gif laiko iki rugpjucio pab. turiu , taciau nemanau, kad pati padarysiu, as geriau torta, linkejimu remeli,laikrastuka ir maiselius arbatoms pasigaminsiu pati smile.gif Siaip gal dar ka sumastysiu.
aciu uz pagalba visoms
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 06 18, 09:49)

iskilo ir man netiketa dilema - suzinojau kad laukiuosi  bigsmile.gif 

Vau, kap faina bigsmile.gif Sveikinu wub.gif

O as dar zinokit, nieko nepradejau ruostis doh.gif blush2.gif Matyt, jau teks susiimti ir pradeti g.gif Tiesa, gal kuri zinot, kur Vilniuje galima butu nupirkti seimos zidini? Maciau, temoje, kad Kaune kazkas labai grazu pirko, Vilniuje nieko grazaus, originalesnio nerandu doh.gif
Man dar toks nekuklus klausimelis iskilo, gal kur yra susidurusi. Neuzilgo mano ir vyro 10-osios vestuviu metines, todel ta proga, nusprendem nusipirkti naujus vestuvinius ziedus. Bet noreciau, kad butu sventinti. Kazi, kunigas, per vestuves, kad ir atskiram kambareli, galetu pasventinti ziedus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 18 birželio 2009 - 17:47
QUOTE(murmur @ 2009 06 18, 11:49)

iskilo ir man netiketa dilema - suzinojau kad laukiuosi  bigsmile.gif 

jeee, sveikinu labai labai wub.gif
sakyti ar nesakyti - jau cia jus reikalas, ziurint kaip artimai bendraujat, kas jaunieji - gimines, draugai ar tik siaip... bet manau nemazai kas ir supras gal, nes negersi juk bigsmile.gif
Atsakyti
aciu merginos uz sveikinimus wub.gif nutariau nesakyti nieko, jei vyras per jonines pabaliavojes neisplepes biggrin.gif Del gerimo tai nepergyvenu, liezuvi pamirkysiu ir viskas, niekas juk ten perdaug demesio nekreipia, man reiks vest vestuves tai negi nusitasysiu kaip svecias koks biggrin.gif

QUOTE(Elvita @ 2009 06 18, 17:39)
Kazi, kunigas, per vestuves, kad ir atskiram kambareli, galetu pasventinti ziedus?

pasventins be abejo, tik is anksto paprasykit mirksiukas.gif mum per krikstynas dovanota auksa sventino (grandinele su sventu paveiksliuku).
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 06 18, 19:39)
Vau, kap faina  bigsmile.gif Sveikinu  wub.gif

O as dar zinokit, nieko nepradejau ruostis  doh.gif  blush2.gif Matyt, jau teks susiimti ir pradeti  g.gif Tiesa, gal kuri zinot, kur Vilniuje galima butu nupirkti seimos zidini? Maciau, temoje, kad Kaune kazkas labai grazu pirko, Vilniuje nieko grazaus, originalesnio nerandu  doh.gif
Man dar toks nekuklus klausimelis iskilo, gal kur yra susidurusi. Neuzilgo mano ir vyro 10-osios vestuviu metines, todel ta proga, nusprendem nusipirkti naujus vestuvinius ziedus. Bet noreciau, kad butu sventinti. Kazi, kunigas, per vestuves, kad ir atskiram kambareli, galetu pasventinti ziedus?

Aš irgi dar nenupirkau zidinio ,reiks po pilies gatve pasivaiksciot,gal ten rasiu ,arba 23 diena prie MADOs bus muge Joninių ,tai galvoju reiks pasiziuret mirksiukas.gif
O pasirodo ,mes viena diena pirsliausim biggrin.gif . Na as tai jau pradejau rasyt ,gamint ,kad maziau nervu paskui i pabaiga butu,kad nespeju ar panasiai .
Dar klausimelis , ar jus telegramas darysit ,man jos kazkaip labai atgyvene ir atrodo niekam neidomu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zadiv*: 18 birželio 2009 - 18:48