Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(laimakp @ 2009 06 08, 14:33)
Vel susipainiojau doh.gif Ar vainikelio nuemimas (ir padejimas i dezute) ir jaunuju perrengimas seimininkais vyksta kartu? Kazkodel man atrodo kad vainikelio nuemimas/deginimas vyksta pirma, o perrengimas - antra diena g.gif
Ir dar klausimelis La Perlai. Tie pazymejimai, kuriuos desi i torta, be sveciu vardu. O kaip kuris svecias zinos kuris gabalelis jo? Ar patys paskui vardus uzsirasys, ar tu kaip nors dalinsi? Nesuprantu... doh.gif Šiaip labai grazus mirksiukas.gif Su kokia programa darei?

aha, ir man cia idomu pasidare, kaip su tais vardais g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2009 06 08, 15:33)
Vel susipainiojau doh.gif Ar vainikelio nuemimas (ir padejimas i dezute) ir jaunuju perrengimas seimininkais vyksta kartu? Kazkodel man atrodo kad vainikelio nuemimas/deginimas vyksta pirma, o perrengimas - antra diena g.gif

cia jau pirsliu reikalas, kaip daryt, bet mums pirsliai ta dare antra diena ax.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes,
Jau isikurete naujuose namuciuose.Pagal sarasiuka jau beveik vidury g.gif
- laikas susiimt

VARENE - tavo nuotraukytes SUPER. Mes cia plepem bele kiek . bet pamatai nuotarukas ir visai kitas reikalas. Sirdis - liuksusine (grozis groozis)
Maniau balandziu nebus , bet nuotraukoj balti balandziai suvirpina sirdi

VASARELE - po tavo komentaro galvoju kad gal reik kiekvienam staliukiu isrinkti ,,krutintojus''

LA PERLA - puikus tortas, butinai reiks pasidaryti
Atsakyti
na, torto įspūdingumas bigsmile.gif

aš irgi darau tortą, bet ne kiekvienam asmeniškai, o porai vieną gabalėlį - viduje pasižadėjimo kortelė, šokoladukas ir širdutė mažytė ( ji bus panaudota spėjant lytį vaikelio), o išdalins jaunieji salėje, kai jios vsiekins, taip planuojam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2009 06 08, 15:11)
Beje, ar teko kada svociauti be karvojaus?

As busiu be karvojaus.

La Perla be zodziu bigsmile.gif Pirma tie jaunuju buteliai, dabar tortas thumbup.gif Kokiu dar groziu cia pateiksi bigsmile.gif

manilla, kaip idomiai tavo liniuote ikelta, i viduri zinutes. Ir siaip kai cituoji, ji kazkodel cituojamoj zinutej atsiduria g.gif Cia tik idomumo delei klausiu, kaip cia taip gaunas biggrin.gif

Papasakosiu bajeriuka... Uzsakiau magnetukus is eurokos, siandien skambina, kad tokio dydzio nebeturi. Sakau gerai, atsaukiam uzsakyma, pasitarsiu ir uzsakysim mazesnius. Uzpildau uzsakyma is naujo, mazesniem magnetukam ir lyg tarp kitko pridedu klausima, gal galima nuolaidele, kad neturejot reikiamo dydzio magnetuku smile.gif Tie man atraso, kad mano uzsakyma atsaukia del tokio komentaro blink.gif blink.gif blink.gif Supykusi uzsisakiau man butent reikiamo dydzio magnetuku reklamos agenturoj inspe biggrin.gif Ir ryt jau bus pagaminti, o ten savaite reiktu laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 08, 16:51)
Supykusi uzsisakiau man butent reikiamo dydzio magnetuku reklamos agenturoj inspe biggrin.gif

o po kiek cia? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 08, 15:51)
As busiu be karvojaus.

La Perla be zodziu bigsmile.gif Pirma tie jaunuju buteliai, dabar tortas thumbup.gif Kokiu dar groziu cia pateiksi bigsmile.gif

manilla, kaip idomiai tavo liniuote ikelta, i viduri zinutes. Ir siaip kai cituoji, ji kazkodel cituojamoj zinutej atsiduria g.gif Cia tik idomumo delei klausiu, kaip cia taip gaunas biggrin.gif

Papasakosiu bajeriuka... Uzsakiau magnetukus is eurokos, siandien skambina, kad tokio dydzio nebeturi. Sakau gerai, atsaukiam uzsakyma, pasitarsiu ir uzsakysim mazesnius. Uzpildau uzsakyma is naujo, mazesniem magnetukam ir lyg tarp kitko pridedu klausima, gal galima nuolaidele, kad neturejot reikiamo dydzio magnetuku smile.gif Tie man atraso, kad mano uzsakyma atsaukia del tokio komentaro blink.gif  blink.gif  blink.gif Supykusi uzsisakiau man butent reikiamo dydzio magnetuku reklamos agenturoj inspe biggrin.gif Ir ryt jau bus pagaminti, o ten savaite reiktu laukt biggrin.gif

cia tai geras ohmy.gif blink.gif dar taip negirdejau, kad uz toki dalyka atsauktu uzsakyma blink.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif

Varėne, ačiū už nuorodą 4u.gif Viskas be galo gražu thumbup.gif wub.gif išradinga esi clap.gif ir labai gražiai atrodei thumbup.gif

La Perla, jau torto grožis bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif Nerealu thumbup.gif Aš galvojau kažkaip Elsteroj užsakinėti, bet sakau gal sugebėsiu ir pati pasidaryti g.gif

Papasakosiu bajeriuka... Uzsakiau magnetukus is eurokos, siandien skambina, kad tokio dydzio nebeturi. Sakau gerai, atsaukiam uzsakyma, pasitarsiu ir uzsakysim mazesnius. Uzpildau uzsakyma is naujo, mazesniem magnetukam ir lyg tarp kitko pridedu klausima, gal galima nuolaidele, kad neturejot reikiamo dydzio magnetuku smile.gif Tie man atraso, kad mano uzsakyma atsaukia del tokio komentaro blink.gif  blink.gif  blink.gif Supykusi uzsisakiau man butent reikiamo dydzio magnetuku reklamos agenturoj inspe biggrin.gif Ir ryt jau bus pagaminti, o ten savaite reiktu laukt biggrin.gif

niu jo, geras blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilaja: 08 birželio 2009 - 16:10
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 08, 17:04)
o po kiek cia? mirksiukas.gif

Po 4Lt. Siaip jei 100vnt., tai po 2.94, bet mazesniam kiekiui brangiau. Man tik 25 reikejo. Daro nuo 10vnt. Maziau ne.
Atsakyti

net pasižiūrėjau,kur tu čia taip radai g.gif pasirodo kai parašau ir žinutę,ją paskelbiu ir jei iš karto kitą parašau tai dadeda prie anos lotuliukas.gif

nu bet eurokos žiauriai čia pavarė blink.gif o kokio dydžio ėmei,kad nebuvo g.gif
Atsakyti

as pati esu prekybininke - uz tokius dalykus lekciau ant kilimelio , o jei papultu simulecinis pirkejas - be pasiaiskinimo is darbo
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 06 08, 12:30)
Sveikutes,jetau jau nauji namuciai kaip smagu biggrin.gif  na as pasigirsiu,per sawaitgali jau atsispauzdinau saldainiu popierelius,susikarpiau,torto jau puse padariau:)tik vis mastau kaip tuos gabalelius pritvirtinti ?ar prie viens kito?ar ant apacios koki kartona padet ir taip gabaleliu apacias sutivrtint su klijais ar su kuo kitu,va del sito dalykelio esu pasimetus:( g.gif

mano tortas labai panasus i sita,tik as darysiu du aukstus.turiu tokios tystancios,limpancios gumos.galvoju su ja klijuot gabalelius prie padeklo,bet bus negrazu kai nusiims.ko gero geriausia surist.
siandien praejau pro salona kur issirinkau suknele,dirstelejau i langus...mano suknia isreklamuota smile.gif kaip smagu pasidare,nes ji daug grazesne,nei as ja prisiminiau biggrin.gif
Atsakyti