Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(roky @ 2009 06 15, 22:48)
šunšvyne,gal galėtum dar karta savo parodyti,norėčiau palyginti  blush2.gif

Prašom http://www.foto.lt/i...?src=17310.JPG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šunvyšnė: 16 birželio 2009 - 09:10
Labas rytelis smile.gif

QUOTE(Gilaja @ 2009 06 16, 00:34)
Sveikutės  4u.gif

ketvirtadienį užlūžo mano kompas  doh.gif Jau streso kiek turėjau, tai siaubas, galvojau pradingo viskas, ką buvau pasiruošus  blink.gif Bet ačiū dievui, atėjo rimtas kompiuteristas, tai padarė, kad galėčiau prieiti prie dokumentų ir viską išsisaugoti karsta.gif Tai viskas turiu karsta.gif Bet kompui šakės, reikia rimtai užsiimti, kad sutvarkyti, greičiausiai virusas kažkoks papylė jį  gun_bandana.gif Tai laikinai tėčio laptopą pasiėmiau, nes kitaip prapulčiau, neįsivaizduoju, kaip reiktų ruoštis...

Mandra Sandra, draugė tu mano dėl alaus  biggrin.gif

Darule, tikrai nepergyvenk dėl rachito, svarbiausia, kad pastebėjo, kad jo pradžia, tikrai daug kam vaikučiams taip būna, svarbu laiku imtis tinkamų priemonių ir išaugsit, viskas bus gerai  mirksiukas.gif  wub.gif

1. kuo dažniau saugotis duomenis ne tik savo kompe. pvz. gmaile yra dokumentų saugykla...arba į kompaktus. man irgi kompas streikavo, taigi, gali būt bėdos su tuo
2. o, kiek alaus mėgėjų radosi bigsmile.gif
bet negeriu, laikausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
LAba ryta visoms dirbančiom smile.gif

GAl kas gali parodyti kaip atrodo piršlio pasas?

Jaunųjų pasus turiu, o dėl piršlio tai ir suku glava.

Jei turite, tai lauksiu čia o.maslauskiene@gmail.com
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bombočka: 16 birželio 2009 - 09:50
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 06 16, 10:07)

Dėkui,na tikrai kitoks blink.gif .Bet vistiek gražus thumbup.gif
Atsakyti
Laba dienas 4u.gif

oi oi oi kai psunku susidelioti viska kad butu ciki thumbup.gif .
Nu bet ja ui finisa.VALIO.
Noreciau pasiteirauti gal kad zino zodzius kokiu kaip jaunieji pjauna torta nes reikes dar kazkaip mentele iteikti.nes as ja graviravau.
Ir padekite su jaunosios mamos zodziais.Islydint pasitinkan ir iteikiant seimos zidini.Buciau dekinga. 4u.gif

muosee@gmail.com

BOMBOCKA ka turejau issiunciau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 16 birželio 2009 - 10:20
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 16, 05:02)
Oi nepergyvenk ,mano dukryte triju menesiu buvo nustate rachita , bet veliau jo pozymiu net neliko ,viskas vystesi normaliai . As saviskiai ,kad geriau pasisavintu vitamina D duodavau pries tai ispaudus kelis lasus citrinos su vandenuku  mirksiukas.gif
Papildyta:

Kazkaip neieskojau ,bet reiks pasiziuret ,kai laiko turesiu  mirksiukas.gif

P.S . kam reikia ,nuo siandien nuolaida vienkartiniams indams Maximoj  mirksiukas.gif

as cia ne i tema truputi nzn merginos is kur is trauket kad citrina su vandenuku padeda pasisavinti vitD. vit d tirpus riebaluose kaip ir vit a,e,k.todel ir preparatai vit d yra aliejiniai. todel nemanau kad citrina pades cia ji pasisavint cia tik vit c gali padet isisavint nes vit c tirpus vandeny .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 16 birželio 2009 - 10:23
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 16, 12:21)
as cia ne i tema truputi nzn merginos is kur is trauket kad citrina su vandenuku padeda pasisavinti vitD. vit d tirpus riebaluose kaip ir vit a,e,k.todel ir preparatai vit d yra aliejiniai. todel nemanau kad citrina pades cia ji pasisavint cia tik vit c gali padet isisavint nes vit c tirpus vandeny .

Gydytoju rekomendacijos mirksiukas.gif buvo tokios . Nes as nuo rachito gydziau ne didesnem dozem vit D ,bet tokiom paciom plius citrinos duodavau ,laseliais ir mums padejo thumbup.gif
Zinot pasiziuriu per langa ir kazkaip baisu ,jei taip lytu ir per vestuves doh.gif .
O mano darbeliais kompiuterij i pabaiga , as irgi isisaugojau diske ,nes jei viskas dingtu tai butu kosmaras doh.gif . Kaip sunku gamint laikrasti ,kai mazai zinai apie jaunuosius , viskas tik abstrakciom frazem g.gif
Atsakyti
QUOTE(roky @ 2009 06 16, 11:15)
Dėkui,na tikrai kitoks  blink.gif .Bet vistiek gražus thumbup.gif

Na kaip įdomu pasidarė koks smile.gif Gal galėtum kaip nors parodyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 16, 10:50)
Gydytoju rekomendacijos  mirksiukas.gif  buvo tokios . Nes as nuo rachito gydziau ne didesnem dozem vit D ,bet tokiom paciom plius citrinos duodavau ,laseliais ir mums padejo  thumbup.gif
Zinot pasiziuriu per langa ir kazkaip baisu ,jei taip lytu ir per vestuves  doh.gif  .
O mano darbeliais kompiuterij i pabaiga , as irgi isisaugojau diske ,nes jei viskas dingtu tai butu kosmaras  doh.gif . Kaip sunku gamint laikrasti ,kai mazai zinai apie jaunuosius , viskas tik abstrakciom frazem  g.gif

na as manu kad liepa neturetu taip lyt ziauriai:)
as laikrasti irgi abstrakciai dariau o ko nezinojau issikaulyjau is jaunuju kad paskytu,nes jau is maniskiu istreaukti ka nors buvo siaubinhga nes ko paklausi to negausi.
Atsakyti
laba, mergaites 4u.gif
kaip aciu juk visom uz palaikyma, ir patarimus, labai jum aciu wub.gif
siandiena, mes l.gerai nusiteike, kol nelijo, pasivaiksciojom lauke, o dabar reikia kipti i darbus thumbup.gif pagalvojau, kad gal visai nieko iseitu man krepselis svocios - is braskiu kasutes g.gif na zinot, tokios pailgos, kur turguose buna, tai pabandysiu pasipuost, o paskui pateikt jum, ir isgirst jusu nuomone ax.gif blush2.gif
Atsakyti
O keliu jus puslapiu gaminat laikrascius?
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 16, 13:25)
O keliu jus puslapiu gaminat laikrascius?

pas mane gal 6 gausis ax.gif
Atsakyti