Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(Ardeine @ 2009 06 14, 23:40)
Sveikutes darbstuolytes  smile.gif

Bandau ruostis vestuvems bandau rasineti scenariju ir paskaicius ankstesnius forumus man iskylo klausimas  ar reikia sakyti kokius nors zodzius kai tevai sutinka jaunuosius su druska vandeniu ir duona, kiek teko dalyvauti niekur nemaciau kad svocia sakytu zodzius tai ir pasimeciau ... o kaip planuojate daryti jus?

AS skaiciau zodzius o tevai tik stovejo,nes galvoju ,kad kai jie sakys bus asaru, tai jau tau nusprest ka daryt, kaip tau geriau, nes nebutinai tau reik kazka sakyti, galima trumpai
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 06 15, 18:32)
Darule,daugiau saulytėj būkit,vitaminą D duosi ir susveiksit,maniškiui buvo stiprus rachitas,nes gimė neišnešiotas ,o dabar vyras stipruolis,8m o baigia mamą praaugt.Nestresuok 4u.gif  4u.gif

O aš ką tik užsisakiau ženkliukus eurokose,nuvežiau,kad šeimos židinį papuoštų ir žvakes kur mamos atneš ugnį,kad derėtų gražiai ax.gif
Merginos,o kuom klijuojat saldainius prie butelių g.gif

stengiuos nestresuot, bet vistiek liudna verysad.gif
as saldainius jei klijuoju, tai klijuoju prie lipnios juostos - placios, kad tilptu ir saldainiu galiukai, ir ant buteliu liktu ka priklijuot dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 06 15, 10:11)
labas rytas.as vis ta pati ok7ana,tik kitu vardu smile.gif beveik pasveikus,tik galvoju,kad perdegiau besiruosdama vestuvems.galva tuscia.einu sodint geliu lauke,gal vejas kokia minti pustels...veliau i ligonine-siandien operuos mano pirsliuka.sekmes darbuose nauja savaite!  4u.gif

labutis, labutis. Kas cia isisuko i jusu namucius, kad sergat? Pirsleliui stiprybes, ir tau irgi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 15, 11:08)
Pas mus tevai sakys.
Kam tau? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O mano kieme vel liudna... Ir kaip pasiruost? doh.gif Buvom savaitgali sode, tai Rimukui kazkoks biesas ikando, vaikas visas sutines ir isbertas... Ne neisivaizduojam kas yra blink.gif Vezem i alergologini, sako tymai arba vejaraupiai, bet kad daugiau neberia g.gif Zodziu, laukiu ir ziuriu, kas toliau bus, nes nebezinau ka ir daryt doh.gif Kuo toliau, tuo labiau tinsta

Seip tai ant sutinusios vietos reik salti deti, tik neaisku kiek tu patinimu turit g.gif Ziuriu ir tau vis kazkas islenda, bet zinai su tais mazyliais jau taip buna. As nors ir nemaza, bet ir pakliuvau i ligonine pries vestuves, teko net reanimacinei pagulet 2dienas, tai taip atsilikau nuo rasymo, visos mintys dingusios buvo, bet nieko pasvijau ir savo norma padariau. Taip kad laikykites visos drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras.aciu uz linkejimus visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif .pas mus padetis taisosi smile.gif .pirslys kuri laika strakses ant vienos kojos,bet iki vestuviu bus sveikutelis ir pirslio polka soks biggrin.gif ,o man ir jau sveikiau.po miesta vaiksciojant minciu prisigaudziau rolleyes.gif .vis nesugalvodavau,kaip tuos vaikiskus vardus surasyt.nusprendziau nupirkt grazu vaikiska remeli arba albumeli
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 15, 19:57)
na jus mane itikinot, ir patarimu knyga vis del to darysiu thumbup.gif
tik kazkaip niekam rankos nekyla, mes siandien is daktaru ir mum nustate rachito pradzia maziukui verysad.gif nepykit biski ne i tema, bet pasipasakot norejos verysad.gif

va norėjau parašyti tau tą patį kaip pekutis. rachito tik požymiai smile.gif gerai, kad laiku pastebėta. eikit į lauką daug daug, saulės reikia, vitamino d padidinkit, o gal neįsisavina, tada reikia žiūrėt, čia gyd. pasakyti turi. ir žinok, labai blogai būna jei vit. d perdozuoji, jis ten nusėda kepenyse kažkur..taip kad laikykitės 4u.gif viskas bus gerai

dirbu su nuotraukų filmu. jau lenda per gerklę. darysiu arba pertrauką arba pribaigsiu biggrin.gif

o dar juk krikštynoms rengiuosi, darysiu medinius angelus
Atsakyti
man ryt paskutinis egzas tai as... nu niekaip negaliu susikaupt normaliai niekam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doh.gif
bet tikiu po rytojaus bus geriau unsure.gif

bet paskaiciau darules nerima del rachito tai kilo baois noras pasisakyt, nors tikrai cia ne i tema, atsiprasau... ziurint kokie tie rachito pozymiai... mano mergytei pavyzdziui sake kad rachitas vien del to, kad pakausy plaukiukus nusitryne doh.gif bet istikruju visai nebuvo jokio rachito. Ir kaip mandra- sandra sake - su vitaminu D atsargiai. Nu nenoriu prisisneketi, bet anglijoj ir saules maziau o vitamino d isvis nieks vaikams neduoda ax.gif ir ne vieno su rachitu nemaciau. nezinau kur cia saknys bet mano mazius uzaugo be vitamino d. taip kad as manau del to nepergyvenk - viskas bsu gerai, tikekimes orai pageres, pasidziaugsit saulute lauke ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės,kiek jau jus visos darbų nusidirbusios,man tai kažkaip nekyla rankos,šiaip netaip pabaigiau laikraštį rolleyes.gif .atsiėmiau jau savo židinuką,bet man atrodo kad jis kitoks nei mačiau kaip užsisakinėjau g.gif
šunšvyne,gal galėtum dar karta savo parodyti,norėčiau palyginti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos

Blin oras prastas ; vasaros nera ;jusu maziukai serga ;TAI AS pirslys liko su viena koja ; man stogas vaziuoja ; vestuve lipa per pakausy; nuotaikos truksta ; is kur jus jegu randat
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 06 15, 20:44)
AS skaiciau zodzius o tevai tik stovejo,nes galvoju ,kad kai jie sakys bus asaru, tai jau tau nusprest ka daryt, kaip tau geriau, nes nebutinai tau reik kazka sakyti, galima trumpai

na as irgi galvoju, kad teveliams gai buti per sunku ka nors sakyti tai sakysiu tuos zodzius:
Priimkite iš savo tėvų rankų tris gyvenimo simbolius, kad būtumėte turtingi, sveiki ir laimingi, kad gyventumėte santarvėje, laužkite riekelę duonos, nes duona tai turtas, padažykite ją į druską, nes druska tai Jūsų bendro gyvenimo skonis, užgerkite vandeniu, nes vanduo – tai gyvybė.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

ketvirtadienį užlūžo mano kompas doh.gif Jau streso kiek turėjau, tai siaubas, galvojau pradingo viskas, ką buvau pasiruošus blink.gif Bet ačiū dievui, atėjo rimtas kompiuteristas, tai padarė, kad galėčiau prieiti prie dokumentų ir viską išsisaugoti karsta.gif Tai viskas turiu karsta.gif Bet kompui šakės, reikia rimtai užsiimti, kad sutvarkyti, greičiausiai virusas kažkoks papylė jį gun_bandana.gif Tai laikinai tėčio laptopą pasiėmiau, nes kitaip prapulčiau, neįsivaizduoju, kaip reiktų ruoštis...

Mandra Sandra, draugė tu mano dėl alaus biggrin.gif

Darule, tikrai nepergyvenk dėl rachito, svarbiausia, kad pastebėjo, kad jo pradžia, tikrai daug kam vaikučiams taip būna, svarbu laiku imtis tinkamų priemonių ir išaugsit, viskas bus gerai mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 06 16, 00:09)
Sveikos merginos

Blin oras prastas ; vasaros nera  ;jusu maziukai serga ;TAI AS pirslys liko su viena koja ; man stogas vaziuoja ; vestuve lipa per pakausy; nuotaikos truksta ; is kur jus jegu randat

as tai galvoju,kad kai yra daug laiko ruostis -tai nera labai gerai.o dar kai informacijos daug,ir kai dar kiekviena diena vis pamatai kazka naujo...bet as nusprendziau nedaryt is grazios sventes keliu daliu spektaklio.man atrodo,per daug mes is saves reikalaujam,todel ir perdegam nuo tu vestuviu smile.gif
susitikau siandien su seniai matyta drauge,pakalbejom,isgerem arbatos.ir nebuvo ne zodzio apie vestuves!!!!!!! jauciuosi pailsejus.pasidarykit ir jus atostogas,susitikit su tokiais zmonem kurie net nezino,kad ruosiates vestuvems thumbup.gif ! visoms stiprybes! vaikuciams kuo greiciau pasveikt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 15, 19:57)
na jus mane itikinot, ir patarimu knyga vis del to darysiu thumbup.gif
tik kazkaip niekam rankos nekyla, mes siandien is daktaru ir mum nustate rachito pradzia maziukui verysad.gif nepykit biski ne i tema, bet pasipasakot norejos verysad.gif

Oi nepergyvenk ,mano dukryte triju menesiu buvo nustate rachita , bet veliau jo pozymiu net neliko ,viskas vystesi normaliai . As saviskiai ,kad geriau pasisavintu vitamina D duodavau pries tai ispaudus kelis lasus citrinos su vandenuku mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 15, 16:22)
liuks, neviena būsiu...
o gal žinai, kur rast liniuotę?

Kazkaip neieskojau ,bet reiks pasiziuret ,kai laiko turesiu mirksiukas.gif

P.S . kam reikia ,nuo siandien nuolaida vienkartiniams indams Maximoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zadiv*: 16 birželio 2009 - 05:05