Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(darule @ 2009 06 15, 13:25)
tai kad dar nera ka ziureti ir rodyt blush2.gif  ax.gif
yra tik padaryti mediniai medaliai, kai padarysiu pilnai, tada butinai su jumis pasidalinsiu savo darbu drinks_cheers.gif
Papildyta:

g.gif gal tu ir teisi g.gif cia mane MB supainiojo, sako bus keli sveciai, tai ka jie ten rasys, juk ne 50 zmoniu vestuves, tai ir pasimeciau doh.gif

as sakyciau kad tokiuose dalykuose ne kieki esme, juk ar gausi 2 atvirutes ar 10 per gimtadieni vistiek smagu:)
Papildyta:
beje merginos iasiunciau medaliukus pasiziurekit pastus ar kas gero ten yra.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 15, 14:30)
leliukaz-tikiuosi, vaikui nieko rimto...
o liniuotės reikėtų, nes nusprendžiau iki vestuvių negerti alaus. tiesiog jį l. mėgstu ir pastebėjau, kad gadina figūrą man jau... bigsmile.gif  blink.gif , nes vakare 23 val. vaikui užmigus būna alaus buteliukas atsipalaidavimui ir aišku, krūva užkandžių  smile.gif

drinks_cheers.gif jungiuosi prie taves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 15, 14:29)

gavau, bet deja, klaida rodo ir neatidaro g.gif
Atsakyti
bandau dar siusti
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 15, 15:44)
drinks_cheers.gif  jungiuosi prie taves  thumbup.gif

liuks, neviena būsiu...
o gal žinai, kur rast liniuotę?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 15, 13:29)
as sakyciau kad tokiuose dalykuose ne kieki esme, juk ar gausi 2 atvirutes ar 10 per gimtadieni vistiek smagu:)
Papildyta:

l.aciu wub.gif drinks_cheers.gif tikuos pajudesiu su medaliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 15, 15:13)
bandau dar siusti

gavau, aciu 4u.gif
Atsakyti
laba laba 4u.gif

na, pagaliau mano taures isgraviruotos assa.gif

mergaiciuke_ee biskiuka nugasdino su kainom, tai pakoregavau as savo ketureili rolleyes.gif ir viso tik 20Lt
va, apsigyriau ir einu toliau ruostis, nes laiko - oj, ne marios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2009 06 15, 14:50)
laba laba  4u.gif

na, pagaliau mano taures isgraviruotos  assa.gif

mergaiciuke_ee biskiuka nugasdino su kainom, tai pakoregavau as savo ketureili  rolleyes.gif  ir viso tik 20Lt
va, apsigyriau ir einu toliau ruostis, nes laiko  - oj, ne marios  ax.gif

o tai kiek pas jus uz viena zenkla ima?
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 15, 13:48)
laba 4u.gif
leliukazz - tikiuos tavo berniukas greitai pasveix ir nebus nieko rimto wub.gif
kazkaip pastrigau ties medaliais doh.gif kadangi medalius darau pati - medinius, tai niekaip nesugalvoju, ka cia ant ju grazaus uzdejus g.gif jaunuju nuotrauku det nenoriu ant kitos puses, noriu kazka seip su vestuvem, bet nieko tinkamo nerandu doh.gif
Papildyta:
tiesa, dar norejau jusu patarimo ax.gif
pas mus sveciu - be pulko - bus tik apie 15 (cia jau su tevais kartu) ar nebus kvaila daryt pamokymu knyga, ir siust, kad sveciai parasytu savo patarimus bei pamokymus jauniesiems, kai ju tiek nedaug? g.gif kazkaip man tokios knygos yra idomiau, kai sveciu yra daug g.gif

Kai sveciu maziau gal tvarkingiau viska surasys , nes jau maciau tokiu drekeliu - ka jau ir sakyt
Atsakyti
na jus mane itikinot, ir patarimu knyga vis del to darysiu thumbup.gif
tik kazkaip niekam rankos nekyla, mes siandien is daktaru ir mum nustate rachito pradzia maziukui verysad.gif nepykit biski ne i tema, bet pasipasakot norejos verysad.gif
Atsakyti
Darule,daugiau saulytėj būkit,vitaminą D duosi ir susveiksit,maniškiui buvo stiprus rachitas,nes gimė neišnešiotas ,o dabar vyras stipruolis,8m o baigia mamą praaugt.Nestresuok 4u.gif 4u.gif

O aš ką tik užsisakiau ženkliukus eurokose,nuvežiau,kad šeimos židinį papuoštų ir žvakes kur mamos atneš ugnį,kad derėtų gražiai ax.gif
Merginos,o kuom klijuojat saldainius prie butelių g.gif
Atsakyti