Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(TAI AS @ 2009 06 15, 11:11)
labas rytas.as vis ta pati ok7ana,tik kitu vardu smile.gif beveik pasveikus,tik galvoju,kad perdegiau besiruosdama vestuvems.galva tuscia.einu sodint geliu lauke,gal vejas kokia minti pustels...veliau i ligonine-siandien operuos mano pirsliuka.sekmes darbuose nauja savaite!  4u.gif

sveika pasikeitusiu vardu. sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 06 14, 23:40)
Sveikutes darbstuolytes  smile.gif

Bandau ruostis vestuvems bandau rasineti scenariju ir paskaicius ankstesnius forumus man iskylo klausimas  ar reikia sakyti kokius nors zodzius kai tevai sutinka jaunuosius su druska vandeniu ir duona, kiek teko dalyvauti niekur nemaciau kad svocia sakytu zodzius tai ir pasimeciau ... o kaip planuojate daryti jus?

Na, aš iš pradžių maniau nieko nesakysiu, lai tėveliai šneka. Tačiau mano anyta (ir jaunojo mama smile.gif) paprašė, kad aš kokius žodelius pasakyčiau. Ir visais kitais svarbiais momentais prašė manęs pakalbėt, nes jiems iš jaudulio pasimiršti gali (kaip kad buvo per mano pačios vestuves). O čia aš tarsiu keletą žodelių, o tėveliai jau pridės savais ką nors jei norės.
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 06 14, 23:40)
Bandau ruostis vestuvems bandau rasineti scenariju ir paskaicius ankstesnius forumus man iskylo klausimas  ar reikia sakyti kokius nors zodzius kai tevai sutinka jaunuosius su druska vandeniu ir duona, kiek teko dalyvauti niekur nemaciau kad svocia sakytu zodzius tai ir pasimeciau ... o kaip planuojate daryti jus?

Pas mus tevai sakys.

QUOTE(Mandra Sandra)
beje, gal kas žinot, kur yra kitokių liniuočių, pvz...nuo šiandien mečiau gerti...alų...ir noriu pasidaryti liniuotę...be alaus tiek ir tiek dienų... tongue.gif  biggrin.gif

Kam tau? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O mano kieme vel liudna... Ir kaip pasiruost? doh.gif Buvom savaitgali sode, tai Rimukui kazkoks biesas ikando, vaikas visas sutines ir isbertas... Ne neisivaizduojam kas yra blink.gif Vezem i alergologini, sako tymai arba vejaraupiai, bet kad daugiau neberia g.gif Zodziu, laukiu ir ziuriu, kas toliau bus, nes nebezinau ka ir daryt doh.gif Kuo toliau, tuo labiau tinsta blink.gif Va ir pasiruosk... O kiek dienu beliko doh.gif

Ir trinkit jus is saraso keberiokst, gi rasiau, kad nebepirsliauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 15 birželio 2009 - 10:09

birželio 13
murmur

kitai savaitei ruošiasi:
birželio 19
juratestankev
birželio 20
ingiena
radė
aladinas
La perla

birželio 27
Bombočka
Keberiokšt
Ledietė

liepos 4
pantera83
pekutis
dowwe
leliukazz
muosee
gedvita
syggguta
liepos 11
Bėganti
salibaba
deizzy
pelze
andra*

liepos 17
Jolė

liepos 18
laimakp

liepos 25
Elvita
Roretėlė
manilla
*zadiv*

liepos 31
Vaida&Emilija

rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
ok7ana
liolikė

rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
Rūtamėta
Jolita31

rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
Rasa76
ardeine

rugpjūčio 22
loretita

rugpjūčio 29
darule
zydrunyte

rugsejo 5
vilija s

rugsėjo 26
inrinke

Isirasiau ir save biggrin.gif

Labutis visoms 4u.gif
Atsakyti
ne tik vestuviu pasiruosimo metas , bet ir vardu keitimo rolleyes.gif

as tai siandiena prasisukau su fotiku per savo daiktelius, nes veliau isdalinsiu ir nebus kada juos fotkinti, po vestuviu parodysiu viska, nors kai ka jau ir matet ax.gif

Atsakyti
Sveikos.
merginos, savo albumuką seniai uždariau, tad daugiau neprašykit. Ir taip nespėjau dalint nuorodų visoms, kai parašiau, kad sukūriau albumą. Yra jau naujų svočių, tegul jos dalinasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 06 15, 08:18)
nepykstu, ko cia pykti  biggrin.gif

as pagaliau irgi emiausi rimtu darbu, darau laikrast, paskui rasysiu scenariju ir pirksiu pricindalus visus  rolleyes.gif

mergaiciuke - pas tave albume guestbook paveikslai sudeti, ar pati darei toki? kazi ar kasnors dare jau? as noreciau padaryti, man labai patiko, bet niekaip nesugalvoju kaip zmonem paaiskint ka jie ten turi rasyti  g.gif

zadejau daryt bet kadangi visos vestuves kartu visur vazinejo tai nedariau, bet siaip grazi mintis jei kada teka dar but pirsliene butinai darysiu:)
o ga;lima paprasyt muzikantu kadpasakytu kad jaunuju gyvenima nupiestu po vestuviu arba parasytu po sparnuota fraze ar patarima gyvenimui.
Atsakyti
leliukaz-tikiuosi, vaikui nieko rimto...
o liniuotės reikėtų, nes nusprendžiau iki vestuvių negerti alaus. tiesiog jį l. mėgstu ir pastebėjau, kad gadina figūrą man jau... bigsmile.gif blink.gif , nes vakare 23 val. vaikui užmigus būna alaus buteliukas atsipalaidavimui ir aišku, krūva užkandžių smile.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
leliukazz - tikiuos tavo berniukas greitai pasveix ir nebus nieko rimto wub.gif
kazkaip pastrigau ties medaliais doh.gif kadangi medalius darau pati - medinius, tai niekaip nesugalvoju, ka cia ant ju grazaus uzdejus g.gif jaunuju nuotrauku det nenoriu ant kitos puses, noriu kazka seip su vestuvem, bet nieko tinkamo nerandu doh.gif
Papildyta:
tiesa, dar norejau jusu patarimo ax.gif
pas mus sveciu - be pulko - bus tik apie 15 (cia jau su tevais kartu) ar nebus kvaila daryt pamokymu knyga, ir siust, kad sveciai parasytu savo patarimus bei pamokymus jauniesiems, kai ju tiek nedaug? g.gif kazkaip man tokios knygos yra idomiau, kai sveciu yra daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 15, 13:48)
laba 4u.gif
kazkaip pastrigau ties medaliais doh.gif kadangi medalius darau pati - medinius, tai niekaip nesugalvoju, ka cia ant ju grazaus uzdejus g.gif jaunuju nuotrauku det nenoriu ant kitos puses, noriu kazka seip su vestuvem, bet nieko tinkamo nerandu doh.gif

idomu butu pamatyti tuos medalius, gal pasiskolinciau ideja smile.gif
Atsakyti
parasyk i az email atsiusiu kokius turiu medaliukus
Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 06 15, 12:48)
laba 4u.gif
Papildyta:
tiesa, dar norejau jusu patarimo ax.gif
pas mus sveciu - be pulko - bus tik apie 15 (cia jau su tevais kartu) ar nebus kvaila daryt pamokymu knyga, ir siust, kad sveciai parasytu savo patarimus bei pamokymus jauniesiems, kai ju tiek nedaug? g.gif kazkaip man tokios knygos yra idomiau, kai sveciu yra daug g.gif

nemanau kad nuo skaiciaus cia priklauso juk tie keli zmones daug nuosirdziau ir smagiau gali parasyt nei koks 60, o jauniesiem manau bus smagu po keliu metu paskaitinet ir prisimint nesvarbu kiek zmoniu ten rase 2 ar 20 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 15, 12:51)
idomu butu pamatyti tuos medalius, gal pasiskolinciau ideja smile.gif

tai kad dar nera ka ziureti ir rodyt blush2.gif ax.gif
yra tik padaryti mediniai medaliai, kai padarysiu pilnai, tada butinai su jumis pasidalinsiu savo darbu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 15, 13:03)
parasyk i az email atsiusiu kokius turiu medaliukus
Papildyta:

nemanau kad nuo skaiciaus cia priklauso juk tie keli zmones daug nuosirdziau ir smagiau gali parasyt nei koks 60, o jauniesiem manau bus smagu po keliu metu paskaitinet ir prisimint nesvarbu kiek zmoniu ten rase 2 ar 20 smile.gif

g.gif gal tu ir teisi g.gif cia mane MB supainiojo, sako bus keli sveciai, tai ka jie ten rasys, juk ne 50 zmoniu vestuves, tai ir pasimeciau doh.gif
Atsakyti