Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(loretita2 @ 2009 06 14, 17:35)
nusiunciau i az

Labai ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Ruošiasi:
birželio 19
juratestankev
birželio 20
ingiena
radė
aladinas
La perla

birželio 27
Bombočka
Keberiokšt
Ledietė

liepos 4
pantera83
pekutis
dowwe
leliukazz
muosee
gedvita
syggguta
liepos 11
Bėganti
salibaba
deizzy
pelze
liepos 17
Jolė

liepos 18
laimakp

liepos 25
Elvita
mrmur
Roretėlė
manilla
*zadiv*

liepos 31
Vaida&Emilija

rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
ok7ana
liolikė

rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
Rūtamėta
Jolita31

rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
Rasa76
ardeine

rugpjūčio 21
liūtuke

rugpjūčio 22
loretita

rugpjūčio 29
darule
zydrunyte

rugsejo 5
vilija s

rugsėjo 26
inrinke

Papildyta:
kazkas prase papkiu pvz keleta idejau
http://public.fotki....ciukeee/papkes/
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(pekutis @ 2009 06 14, 21:30)
sveikutės  4u.gif  nu jūs ir greituolės,nespėju skaityt  doh.gif
kuri darėt ženkliukus vestuvėm  g.gif  gal galėtut maketukus atsiųsti  blush2.gif  pekutis@gmail.com
Bijau sumaišyt,bet ar ne Varėnė buvo pasidarius tokį gražų albumą su jaunųjų nuotrauka ir vardais  g.gif kažin kur gavo  blush2.gif

o kokių tau reikia ax.gif aš turiu tik su jaunaisiais,jeigu tinka galiu atsiųst ax.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

pasilkausius oru prognozes visai nelinksma verysad.gif ka reiks veikt gamtoj, kai lis? vazinetis po lietuvele limuzine ir viskas g.gif

Atsakyti
priklauso kiek jus laiko turesit o gal islys saulute tam kartui smile.gif
Atsakyti
as dar su vienu prasy,u gal netycia kuro turit bdernvakariui kokiu ideju ar medziagos?
Atsakyti
Sveikutes darbstuolytes smile.gif

Bandau ruostis vestuvems bandau rasineti scenariju ir paskaicius ankstesnius forumus man iskylo klausimas ar reikia sakyti kokius nors zodzius kai tevai sutinka jaunuosius su druska vandeniu ir duona, kiek teko dalyvauti niekur nemaciau kad svocia sakytu zodzius tai ir pasimeciau ... o kaip planuojate daryti jus?
Atsakyti
Pekuti, ta knygą dariau aš pati. Iš storo dėžės kartono viršelius dariau, pirkau popierių vidiniams lapams, žiedus pati segiau na ir aišku dekoravau.
Atsakyti
susitvarkiau pagaliau dc++, tai kūriau toliau nuotraukų filmą..jau daug padarius, bet dar ne pabaiga biggrin.gif yra vietų, kur vyras žiūrėdamas lūžo, tas thumbup.gif

beje, gal kas žinot, kur yra kitokių liniuočių, pvz...nuo šiandien mečiau gerti...alų...ir noriu pasidaryti liniuotę...be alaus tiek ir tiek dienų... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 14 birželio 2009 - 23:35
QUOTE(loretita2 @ 2009 06 14, 17:35)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nepyk bet cia tai geras, kaip cia tave taip sumaise doh.gif

nepykstu, ko cia pykti biggrin.gif

as pagaliau irgi emiausi rimtu darbu, darau laikrast, paskui rasysiu scenariju ir pirksiu pricindalus visus rolleyes.gif

mergaiciuke - pas tave albume guestbook paveikslai sudeti, ar pati darei toki? kazi ar kasnors dare jau? as noreciau padaryti, man labai patiko, bet niekaip nesugalvoju kaip zmonem paaiskint ka jie ten turi rasyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmur: 15 birželio 2009 - 08:20
QUOTE(Varėnė @ 2009 06 14, 23:49)
Pekuti, ta knygą dariau aš pati. Iš storo dėžės kartono viršelius dariau, pirkau popierių vidiniams lapams, žiedus pati segiau na ir aišku dekoravau.

blink.gif blink.gif blink.gif eik tu saaau ,kad aš taip mokėčiau cool.gif
Papildyta:
QUOTE(manilla @ 2009 06 14, 23:00)
Sveikos 4u.gif
o kokių tau reikia ax.gif aš turiu tik su jaunaisiais,jeigu tinka galiu atsiųst ax.gif

mestelk,gal prisitaikysiu ką mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas.as vis ta pati ok7ana,tik kitu vardu smile.gif beveik pasveikus,tik galvoju,kad perdegiau besiruosdama vestuvems.galva tuscia.einu sodint geliu lauke,gal vejas kokia minti pustels...veliau i ligonine-siandien operuos mano pirsliuka.sekmes darbuose nauja savaite! 4u.gif
Atsakyti