Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(Varėnė @ 2009 06 12, 23:15)
Aš persegant nuometą naudojau žodžius: "Pasidžiauk, bet nenudžiauk. Tau tavo bernelis dovanos, o šitas tik ant valandos". smile.gif

thumbup.gif gerai sugalvota ir pasakyta...taip ir del puokstes galima pasakyt...nes gaila atiduot...
Atsakyti
user posted image
kam tie batukai ? g.gif
Papildyta:
Ieškau žmonos...

Kokia ji turi būti? Man nereikia, kad jos išvaizda būtų kuo
nors ypatinga.
Tegul tik jos būna liekna figūra ir labai gražus veidas.
Ji turi būti linksma, kai aš juokauju ir juokauti, kai pareinu namo (po
gramo). Manes visai nedomina gyvenamasis plotas. Svarbiausia, kad jos butas būtų pakankamai didelis ir erdvus. Manes nedomina ir jos uzdarbis, kad tik jis būtų ne mažesnis už manajį. O ir išlaidos vestuvėms po lygiai... vieną dalį įneša ji, kita - jos tėvai.
Aš esu tikras - kai
mes susituoksime, surasime bendrų interesų. Jeigu ji, pavyzdžiui, nenorės eiti su manimi žiūrėti futbolo, tai mes liksime namuose ir per televizorių žiūrėsime ledo rituli. Aš rūpinsiuos jos sveikata, kad jai nepatektu į rankas miltiniai gaminiai, nei tai, kas saldu - aš visa tai pasiaukojančiai naikinsiu
pats vienas.
Ji man rengsis, kaip tikra dievaitė... paprastai ir
nebrangiai.
Aš užsiversiu ant savo pečiu dalį jos darbo, jeigu ji,
suprantama, apsiims nudirbti visa manajį.
Man nesvarbu, kaip ji gamins maista, kad tik būtų
skanu. Ir nebūtinai tai turi būti tradiciška lietuviška virtuvė. Čia jai suteiksiu visišką laisvę... šiandien, pavyzdžiui, gruzinu virtuvė, o rytoj - iš ryto vengrų,
vakare-kiniečių.
Aš nereikalauju, kad ji skalbtų ir lygintų, bet baltiniai kasdien turi būti absoliučiai švarūs.
Aš neversiu jos tvarkyti buto, jeigu ji gera šeimininkė, tai padarys tai
pati. Jeigu bloga, tai tegu tvarko jos mama.
Kai ji pavargs tvarkyti butą, aš leisiu jai truputį paplauti indus.
O i parduotuves mes vaiksčiosime kartu... pirmyn krepšius nešiu aš, atgal -ji.
Aš išklausysiu ir atsižvelgsiu į jos nuomonę, jeigu ji sutaps su manaja.
Žinoma, man bus brangi jos gyvybė, ir kad jos neapvogtų gatvėje, nė už ką neleisiu jos iš namų su pinigais.
Nereikalausiu, kad ji man paklustų. Tegu tik įvykdo visus mano norus.
IEŠKAU SAU ŽMONOS.
Esu pasiryžęs atiduoti jai pusę savo
gyvenimo, jeigu ji man atiduos visą savajį. Jeigu jai nepatiks mano
reikalavimai, tegu ieskosi sau kito vyro.
Jau daug metu aš ieškau sau žmonos....
Atsakyti
Labas rytelis, pagaliau baigiau siuvineti savo sirdeles. Taip pat jau pasidariau taurininkams anpecius ir maiselius, seselems raiscius, gaisrininkui juosta su inventorium saktoms malsinti ir meiles ministro rankinuka i kuri prezervatyvus desiu biggrin.gif .Pasidalinsiu savo ideja to ilgojo sirdeliu siuvinejimo.
Cia buvau radusi, kad jauniesiems duoda sirdi nupiesta is pleveles issikirpti ir ta mintis man patiko, taigi as padariau ta sirdi is raudonos medziagos ir prisiuvau ant tiulio. Paskui ant tos pacios sirdies dar sesias mazas sirdeles ant kuriu issiuvinejau ivairiausius uzrasus. Na, tokius kaio : susipykus: kai salta, ju vestuviu metiniu data, vaziuojant i pasimatyma su mazuoju angeliuku ir t.t. Tada i kiekviena sirdele idejau po kazkoki daigtuka, tarkim kai vaziuos gimdyti issikirps sirdele ir tenai ras muzikini atviruka bei vilnonias kojinytes vaikeliui. Kai bus salta issikirpe sirdute ras degtukus (dekoruotus Unos-Art) ir atviruka su pasiulymu uzsidegti seimos zidini.
Kai duosim issikirpti sirdi paprasysim iveikti pirma ju dyvenimo kliuti, o issikirpus ta sirdi idesim i dovanini maiseli ir pasakysim, kad si sirdis kitoms gyvenimo kliutims.

Tikiuosi minti supratot ir gal kuri pritaikys sau.
Dar mes jauniesiema uzsakem varpu skambejima prie amzinosios uznies Kaune. Pamenu buvom vyro sesei uzsake, tai visiems labai patiko. Grojo mendelejavo marsas, tai is karto visi suprato kam ta nuostabi muzika skamba.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 13, 00:14)
thumbup.gif
o, kolegė...
aš nesuprantu. tikrai ne nuo maisto...bet kava juoda neskani  g.gif šiandien visą dieną skauda galvą ir pykina. nieko nepadariau vestuvėms...gal čia slėgis ar spaudimas mano koks...

ryt važiuojam į vilnių  thumbup.gif pasivaikščiot  bigsmile.gif vaikas pas tėvus bus visą dieną  rolleyes.gif

labas rytas.as jau ruosiausi klaust kaip tu siandien smile.gif as tai turiu problemu su skrandziu,bet dar taip nebuve.gal priepuolis koks.i maista net paziuret nenoriu,isgeriau stikline vandens,nes vaistus uzsigert reikejo.prakaitas tik musa.gerai,kad dukterecia atvaziavo,tai mano dukra issivede i lauka...
Atsakyti
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 13, 10:20)
labas rytas.as jau ruosiausi klaust kaip tu siandien smile.gif as tai turiu problemu su skrandziu,bet dar taip nebuve.gal priepuolis koks.i maista net paziuret nenoriu,isgeriau stikline vandens,nes vaistus uzsigert reikejo.prakaitas tik musa.gerai,kad dukterecia atvaziavo,tai mano dukra issivede i lauka...

vargsyte, nekas, kai jau skrandi taip skauda verysad.gif sveik greiciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ledietė @ 2009 06 13, 08:11)
Labas rytelis, pagaliau baigiau siuvineti savo sirdeles.  Taip pat jau pasidariau taurininkams anpecius ir maiselius, seselems raiscius, gaisrininkui juosta su inventorium saktoms malsinti ir meiles ministro rankinuka i kuri prezervatyvus desiu  biggrin.gif .Pasidalinsiu savo ideja to ilgojo sirdeliu siuvinejimo.
Cia buvau radusi, kad jauniesiems duoda sirdi nupiesta is pleveles issikirpti ir ta mintis man patiko, taigi as padariau ta sirdi is raudonos medziagos ir prisiuvau ant tiulio. Paskui ant tos pacios sirdies dar sesias mazas sirdeles ant kuriu issiuvinejau ivairiausius uzrasus. Na, tokius kaio : susipykus: kai salta, ju vestuviu metiniu data, vaziuojant i pasimatyma su mazuoju angeliuku ir t.t. Tada i kiekviena sirdele idejau po kazkoki daigtuka, tarkim kai vaziuos gimdyti issikirps sirdele ir tenai ras muzikini atviruka bei vilnonias kojinytes vaikeliui. Kai bus salta issikirpe sirdute ras degtukus (dekoruotus Unos-Art)  ir atviruka su pasiulymu uzsidegti seimos zidini.
Kai duosim issikirpti sirdi paprasysim iveikti pirma ju dyvenimo kliuti, o issikirpus ta sirdi idesim i dovanini maiseli ir pasakysim, kad si sirdis kitoms gyvenimo kliutims.

Tikiuosi minti supratot ir gal kuri pritaikys sau.
Dar mes jauniesiema uzsakem varpu skambejima prie amzinosios uznies Kaune. Pamenu buvom vyro sesei uzsake, tai visiems labai patiko. Grojo mendelejavo marsas, tai is karto visi suprato kam ta nuostabi muzika skamba.

ideja su sirdim tai thumbup.gif thumbup.gif
man pasidare l.idom, su tais varpais, kiek jie kainuoja, kada jie skamba, cia reikia pasakyt laika?gal galetum apie tai daugiau papasakot ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinote 4u.gif
Jaunieji ant tilto kabins spyną, ar svočia turi kokį žodį tarti???
Atsakyti
Sveikos mielosios svociutes. 4u.gif Jungiuosi ir as prie jusu isradinguju burio. doh.gif Jaute mano sirdele jau vakar, kar ne siaip sau i svecius atvyksta busimieji jaunieji (mat kvietimus jau gave buvom). Tai siandien ir pakviete mus su MB pirsliauti. doh.gif Jau nuo vakar kazko kojos pradejo drebeti ir galva sunki pasidare, mat visa vakara del nuojautos prie kompo jusu sumanypus skaitinejau. As jumis suzaveta ir tiek daug minciu ir ideju idomiu, nezinau kaip cia pasirinkti reiks. g.gif Oi, nezinau ar as taip sugebesiu pasiruosti, man jau dabar galva svaigsta, o atsakomybe be galo didele, jei jau ruosiuosi, tai is sirdies. Pradesiu turbut nuo scenarijaus ir matysim ka ten iterpi reiks, ar teisingai mastau g.gif Tikiuosi jusu pagalbos ir patarimu ax.gif 4u.gif
Mes jaunuosius tuoksim Mazeikiuose rugpjucio 29d. Patys nuo Kauno. Truputuka sudetingiau, kai atstumas didesnis, ziuresim kas gausis.
p.s. tik viena mintis ramina, kad muzikantai patys rori susitikti ir susiderinti scenarijus thumbup.gif Atai kai prisiskaiciau apie juos tai nes issigandau kad mums kokie savimylos egoistai nepakliutu. blink.gif Visoms sekmes ruostis.
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2009 06 13, 16:03)
Sveikos mielosios svociutes. 4u.gif  Jungiuosi ir as prie jusu isradinguju burio. doh.gif Jaute mano sirdele jau vakar, kar ne siaip sau i svecius atvyksta busimieji jaunieji (mat kvietimus jau gave buvom). Tai siandien ir pakviete mus su MB pirsliauti.  doh.gif Jau nuo vakar kazko kojos pradejo drebeti ir galva sunki pasidare, mat visa vakara del nuojautos prie kompo jusu sumanypus skaitinejau. As jumis suzaveta ir tiek daug minciu ir ideju idomiu, nezinau kaip cia pasirinkti reiks.  g.gif Oi, nezinau ar as taip sugebesiu pasiruosti, man jau dabar galva svaigsta, o atsakomybe be galo didele, jei jau ruosiuosi, tai is sirdies. Pradesiu turbut nuo scenarijaus ir matysim ka ten iterpi reiks, ar teisingai mastau g.gif Tikiuosi jusu pagalbos ir patarimu ax.gif  4u.gif
Mes jaunuosius tuoksim Mazeikiuose  rugpjucio 29d. Patys nuo Kauno. Truputuka sudetingiau, kai atstumas didesnis, ziuresim kas gausis.
p.s. tik viena mintis ramina, kad muzikantai patys rori susitikti ir susiderinti scenarijus  thumbup.gif Atai kai prisiskaiciau apie juos tai nes issigandau kad mums kokie savimylos egoistai nepakliutu.  blink.gif Visoms sekmes ruostis.

sveika, tai pirsliausim kartu thumbup.gif drinks_cheers.gif pagaliau ir as turesiu kompanjone, nes buvau viena ta diena drinks_cheers.gif viskas bus gerai, pasiruosi, ir tikrai suspesi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2009 06 13, 15:22)
Gal kas žinote  4u.gif
Jaunieji ant tilto kabins spyną, ar svočia turi kokį žodį tarti???

as savo jauniesiems surakinant sirdeles, duosiu remelius, su priesaika, tokia l.trumpa, pirma as paskaitysiu zodzius:
Daina susideda iš žodžių ir melodijos, o mūsų meilė iš dviejų širdžių liepsnos
Daina užpildo laiko tuštumą, o mūsų meilė ilgesį šviesos
Daina – poezija ir gaidos, o mūsų meilė, išsipildžiusi svaja
Daina nuo laiko keičias, mainos, o mūsų meilė NIEKADA...

o tada jiem liepsiu kartot paskui mane tokius zodzius
TAVIM...prasideda svajonės, ir mintys baigiasi TAVIM...
tai tures kartot ziuredami vienas i kita ir laikydamiesi uz ranku wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Prisiregistruoju ir smile.gif Svočia pasivadinti negaliu, nes esu liudijusi 4 kartus ir visi buvo netradicinėse vestuvėse ax.gif

tokios laukia ir šį kartą - Liepos 17 smile.gif Bet labai labai brangaus žmogučio wub.gif

Jau prisirinkau ir prisitaikiau visokios info iš šio skyrelio drinks_cheers.gif Tik jei dar kuri pasidalintų scenarijumi būtent tokių vestuvių be pulko, be piršlio, be tradicijų - būsiu labai dėkinga 4u.gif

Dalyvaus draugai ir tėveliai jaunųjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2009 06 13, 17:03)
Sveikos mielosios svociutes. 4u.gif  Jungiuosi ir as prie jusu isradinguju burio. doh.gif Jaute mano sirdele jau vakar, kar ne siaip sau i svecius atvyksta busimieji jaunieji (mat kvietimus jau gave buvom). Tai siandien ir pakviete mus su MB pirsliauti.  doh.gif Jau nuo vakar kazko kojos pradejo drebeti ir galva sunki pasidare, mat visa vakara del nuojautos prie kompo jusu sumanypus skaitinejau. As jumis suzaveta ir tiek daug minciu ir ideju idomiu, nezinau kaip cia pasirinkti reiks.  g.gif Oi, nezinau ar as taip sugebesiu pasiruosti, man jau dabar galva svaigsta, o atsakomybe be galo didele, jei jau ruosiuosi, tai is sirdies. Pradesiu turbut nuo scenarijaus ir matysim ka ten iterpi reiks, ar teisingai mastau g.gif Tikiuosi jusu pagalbos ir patarimu ax.gif  4u.gif
Mes jaunuosius tuoksim Mazeikiuose  rugpjucio 29d. Patys nuo Kauno.

sveikute... as is mzk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 13, 18:36)
TAVIM...prasideda svajonės, ir mintys baigiasi TAVIM...
tai tures kartot ziuredami vienas i kita ir laikydamiesi uz ranku wub.gif

labai gražu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 13, 12:26)
vargsyte, nekas, kai jau skrandi  taip skauda verysad.gif sveik greiciau 4u.gif
Papildyta:

ideja su sirdim tai  thumbup.gif  thumbup.gif
man pasidare l.idom, su tais varpais, kiek jie kainuoja, kada jie skamba, cia reikia pasakyt laika?gal galetum apie tai daugiau papasakot ax.gif  4u.gif

Na, mes uzsisakem konkretu laika, nes siaip jie neskamba. Na skamba per didziasias sventes. Ir tiesa sakant ten ne varpais skambina, o karleonais, bet tikrai labai labai grazu. Mums konkreciaI maestro Kuprevicius skambins, praeita karta skambino korleonais Janonis. Kaina berods 250lt.
Atsakyti