sveikos, siandien pasiemiau puzzles is Eurokos tas apvalias ir esu baisiai nusivylusi, nors kai tokia kaina nereikejo tiketis stebuklo, bet... kazkada uzsakinejau is fotofabriko tai puzzle buvo normali is kartono, tvirtai susidedavo o sitos visiskai plonycio popieriuko ir sudejus vos laikosi, na bet vienam kartui gal nesuplis bedeliojant va taip ir buna kad taupantis moka du kartus..
merginos pritrukau geruju zoziu ant arbatos pakeliu, padekit, parasiau meile, laime, istikimybe, sveikata, santarve, gerumas, istverme, pasitikejimas
daugiau nesugalvoju
daugiau nesugalvoju
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 12, 13:03)
merginos pritrukau geruju zoziu ant arbatos pakeliu, padekit, parasiau meile, laime, istikimybe, sveikata, santarve, gerumas, istverme, pasitikejimas
daugiau nesugalvoju
daugiau nesugalvoju
pagarba, zavejimasis, romantika
beje kazkuriam zurnale skaiciau zodzius moters su sutuoktiniu gyvenancios labai ilgai ir laimingai, ji sake: vestuviu diena mes prisiekeme vienas kitam: nesistengti pakisti kito po padu o paciam stengtis palisti savo antrajai pusei po padu...
man jie pasirode labai prasmingi..
Siandien radau kur suri uzsisakysiu ,, paragavau visai neblogas skonis
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 12, 14:47)
Siandien radau kur suri uzsisakysiu ,, paragavau visai neblogas skonis
kokiam cia mieste, kokia kaina kilogramo?
QUOTE(skgreta @ 2009 06 12, 15:56)
kokiam cia mieste, kokia kaina kilogramo?
Vilniuj cia , o kaina sake derinsim kai uzsakinesiu , cia pas ukininkus . Jie daro visokius ir prie alaus ir saldzius
Sveikutes, pleputes,
Mandra Sandra sveika grizus O kad internetas laika atima, tai aisku, aju seniai sakiau, kai buvo dinges intas, daug pasidariau
As jau dabar vaikam uzveziau po deze atminimu... Ten idejau po kostiumeli, su kuriais pasrsiveziau is ligonines, po pora pirmu barskuciu, kriksto rubelius vyresniam. Jaunesnio dar nekrikstyjom. Zodziu visko po truputi sukaupsiu ir per vestuves sakiau iteiksiu
O suri uzsakinesiu firminej Zemaitijos pieno parduotuvej. Paemiau kelias rusis desertinio paragaut ir nusprendem imsim desertini su aguonom. Kadangi vestuves viena diena restorane, antra diena su draugais gamtoj. Bet gamtoj mazai kas bus, ks is restorano. Tai suri ir pristatysim antra diena ir bus kartu vietoj svocios torto Nes jo nereikia.
Mandra Sandra sveika grizus O kad internetas laika atima, tai aisku, aju seniai sakiau, kai buvo dinges intas, daug pasidariau
QUOTE(skgreta @ 2009 06 12, 11:21)
faina ideja su ta knyga . As tai per musu vestuves gavau nuo mamos savo vaikystes megstamiause knyga, visa apiplysus sudraskyta, taip fainai buvo, dar mama padovanojo mano piesinius, ir toki dienorasti ku visi mano pasiekimai surasyti ir pirma laiska nuo tecio kur i ligonine mamai parase, nu taip miela buvo . Dabar jaunuju tevesliams pasiulysiu kad kazka panasaus pagalvotu ir padovanotu jauniesiems.
As jau dabar vaikam uzveziau po deze atminimu... Ten idejau po kostiumeli, su kuriais pasrsiveziau is ligonines, po pora pirmu barskuciu, kriksto rubelius vyresniam. Jaunesnio dar nekrikstyjom. Zodziu visko po truputi sukaupsiu ir per vestuves sakiau iteiksiu
O suri uzsakinesiu firminej Zemaitijos pieno parduotuvej. Paemiau kelias rusis desertinio paragaut ir nusprendem imsim desertini su aguonom. Kadangi vestuves viena diena restorane, antra diena su draugais gamtoj. Bet gamtoj mazai kas bus, ks is restorano. Tai suri ir pristatysim antra diena ir bus kartu vietoj svocios torto Nes jo nereikia.
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 12, 16:13)
antra diena su draugais gamtoj. Bet gamtoj mazai kas bus, ks is restorano. Tai suri ir pristatysim antra diena ir bus kartu vietoj svocios torto Nes jo nereikia.
Mum antra diena Saslyku ir alaus tai uzsisakinesiu su prieskoniais suri prie alaus . O kokia kaina Zemaitijos pieninej?
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 12, 15:20)
Mum antra diena Saslyku ir alaus tai uzsisakinesiu su prieskoniais suri prie alaus . O kokia kaina Zemaitijos pieninej?
Nepamenu... Apie 18lt uz kg
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 12, 16:25)
Nepamenu... Apie 18lt uz kg
Na cia kazkas panasaus bus su kaina ,bet gal pigiau manau
Kaip man paskutinem dienom mintys visos isgarave , niekas nesiraso niekas nesidirba O mano jaunieji tai isvis atsipute ,nesirupina niekuo,papasakociau nukristumet
QUOTE(La Perla @ 2009 06 12, 16:31)
sveikos, siandien pasiemiau puzzles is Eurokos tas apvalias ir esu baisiai nusivylusi, nors kai tokia kaina nereikejo tiketis stebuklo, bet... kazkada uzsakinejau is fotofabriko tai puzzle buvo normali is kartono, tvirtai susidedavo o sitos visiskai plonycio popieriuko ir sudejus vos laikosi, na bet vienam kartui gal nesuplis bedeliojant va taip ir buna kad taupantis moka du kartus..
o kada ir kur jus naudojate ta puzle?
QUOTE(La Perla @ 2009 06 12, 12:01)
laba
mane tai MB atkalbejo nuo tos puzles, sako kaip jie delios visi 5 viena tokia maza puzle stumdysis tik aplink ta puzle ir tiek, tai nusprendem nedaryt ir taip manau pakankamai zaidimu ir uzsiemimu gamtoj bus
Papildyta:
QUOTE(gedvita @ 2009 06 12, 15:23)
o kada ir kur jus naudojate ta puzle?
as puzle ruosiaus naudot gamtoj, kaip viena is zaidimu, jaunajam su pabroliais butume dave jaunosios foto sudet, jaunajai su pamergem - jaunikio