Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 11, 12:04)
Labukas svočiutės,
papasakosiu kaip aš padariau darbu pasiskirstyma,padariau mažus vokelius i vidu idėjau lapeli su užrašytu darbu ir dar idėjau centu,visus vokus suklijuosiu ant didelės širdies ir ten parašysiu:darbo biržos pasiulymas jauniesiems,atlyginimas vokeliuose,kai visus darbelius pasiskirstys centus suskaičiuos ir nuspresim kuris valdys šeimos banka ,o darbus ištrauktus suklijuosiu i rėmeli ir padovanosiu.
Dėl svečiu pristatymo,surašysim visus svečius iš eiles kaip sedi prie stalo ir paduosim muzikantams,tada jie dainuoja daina ir perskaito varda,tas žmogus atsistoja pasirodo išgeria ir atsisėda.Ir greitai ir gražiai.PVZ.tai mus Staselė,tai mus Stasele,tai mus Stasele ...........ir be jokiu komentaru ir pertrauku,o visi svečiai linguoja ir kartu dainuoja yahoo.gif
Papildyta:

Super gera mintys thumbup.gif dar neskaityta su tais vokeliais.
O prisitatyma as taip dariau pagal ta daina, O mus regina, o mus regina yra cia ir itekiu pakabuka sirdele, o vyrams minkstas sirdutes.
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2009 06 11, 22:00)
Ačiū merginos už pagyras.  4u.gif
Aš užsakiau net 5 balandžius - labai gražiai visi nuskrido į vieną pusę ir ratą dar gražų apsuko  thumbup.gif Visi buvo sužavėti.  thumbup.gif  Ir šiaip patys baladžiai buvo labai gražūs, baltutėliai ir įmitę, ne tokie, kaip čia Vilniuj vestuvėse buvom, tai liesi vargšiukai, matyt "dirba" kiekvieną savaitgalį, nespėja namo grįšt ir vėl juos veža kažkur.  verysad.gif

Labutis. Prašau prašau nuorodos, o nuotraukėlių taip ir nepamatau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 11 birželio 2009 - 21:09
QUOTE(boruzele78 @ 2009 06 11, 12:23)
labutes ,o  koki  torciuka isirinkot ir  is  kur  pasidalinkit  g.gif ka manot  jei  vietoj  pirslienes  torciuka va  toks http://www.vestuvems...p...21&kpid=793

Na man ir patiko , bet jei daug sveciu tai vieno neuzteks, visi nores pasiimt gerybiu ir namuo, ir paragaut su kavute vietoi
Papildyta:
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 11, 12:47)
darule malonu kad patiko  aciuks.gif  aš vietoj svočios torto isikepsiu dideli skruzdėlyna,ir manau bus puiku,kaip jums atrodo?

As buvau uzsisakiusi skruzdelyna dideli, nes tortu ir taip yra, tai daug kas valge, o dar ir :sirsiu medu : keliu skoniu turejau padariusi tai thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras Svociutes,
matau jums kaip visada sekasi puikiai, pilnos minciu ir gausybe graziausiu darbeliu.
O as uzstrigau su scenarijum, nesugalvoju ka sakyti nuometa nuiman. Ir ar reikia ji paskui butinai pirmai pamergei persegti? O ka tada kalbet? blush2.gif Mane jau panika aplanke doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 11, 20:32)
labas. kompas buvo sustreikavęs...
tai  thumbup.gif perskaičiau net 2 knygas  thumbup.gif žinokit, kompas - laiko rijikas  tongue.gif

sveika sugryzus pas mus thumbup.gif wub.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 11, 21:32)
labas. kompas buvo sustreikavęs...
tai  thumbup.gif perskaičiau net 2 knygas  thumbup.gif žinokit, kompas - laiko rijikas  tongue.gif

sveikute 4u.gif jau pasisgedau taves ir tavo grozybiu, ka dar be perskaitytu knygu padarei? O kad kompas laiko ryja tai pritariu. O man tai spauzdintuvas sugedo, kaip tycia, tai nesu kasete gal isvalys, o jei ne tai nauja reikes, neaisku kiek kainuos, lyg tais maza islaidu butu, bet nieko nepadarysi, kaip bus taip.
Papildyta:
rugsti_uogalabutis ir tau drinks_cheers.gif ka tu beveiki?
Atsakyti
Labas rytas ,gal kam prireiks ziedlapiu mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
ką veikiau?
kūriau nuotraukų skaidres, bet dar trūksta muzikos...segtuvus apvilkinėju ir ruošiuosi atgaivinti seną sudraskytą knygą. kol kas ji be viršelio, lapai pabirę...dovanosiu ją mamai kaip prisiminimą iš mūsų su broliu vaikystės
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 12, 10:23)
ruošiuosi atgaivinti seną sudraskytą knygą. kol kas ji be viršelio, lapai pabirę...dovanosiu ją mamai kaip prisiminimą iš mūsų su broliu vaikystės

dekupazo budu labai puikiai galima atnaujinti mirksiukas.gif thumbup.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 12, 10:23)
ką veikiau?
kūriau nuotraukų skaidres, bet dar trūksta muzikos...segtuvus apvilkinėju ir ruošiuosi atgaivinti seną sudraskytą knygą. kol kas ji be viršelio, lapai pabirę...dovanosiu ją mamai kaip prisiminimą iš mūsų su broliu vaikystės

faina ideja su ta knyga thumbup.gif . As tai per musu vestuves gavau nuo mamos savo vaikystes megstamiause knyga, visa apiplysus sudraskyta, taip fainai buvo, dar mama padovanojo mano piesinius, ir toki dienorasti ku visi mano pasiekimai surasyti ir pirma laiska nuo tecio kur i ligonine mamai parase, nu taip miela buvo wub.gif. Dabar jaunuju tevesliams pasiulysiu kad kazka panasaus pagalvotu ir padovanotu jauniesiems.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 06 11, 21:53)
g.gif o po kiek gramu jus perkat tas arbatas, ir ar i kiekviena maiseli skirtingas rusys?

as tai i tuos pokelius kur ispils tai pilu pacia prasciausia arbata, pirkau pacia pigiausia, o i tuos kuriuos pasiliks geresne ir skanesne
QUOTE(Varėnė @ 2009 06 11, 22:00)
Aš užsakiau net 5 balandžius - labai gražiai visi nuskrido į vieną pusę ir ratą dar gražų apsuko  thumbup.gif Visi buvo sužavėti.  thumbup.gif  Ir šiaip patys baladžiai buvo labai gražūs, baltutėliai ir įmitę, ne tokie, kaip čia Vilniuj vestuvėse buvom, tai liesi vargšiukai, matyt "dirba" kiekvieną savaitgalį, nespėja namo grįšt ir vėl juos veža kažkur.  verysad.gif

o tai kaip tuos 5 balandzius paleist? tik jaunieji leido ar ir pulkas?
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal kuri vestuvems darete šokoladinius medalius ir turite pavyzdžius (su paveiksliukais)? Būčiau dėkinga.
Atsakyti