ir as noriu pasakyti, kad nepergyvenk... jei ta jaunoji jau tokia nepatenkinta ir nemoka ivertinti tavo vargo ir pastangu - tai jau niekuo tu jai nepadesi.. ir liaudies neparinksi, jei visi kaip stabarai sedi... ne tu kalta gi, kad zmones linksmintis nemoka... tu visa sirdi idejai, ir jei kas nemokejo to pamatyti ar nenorejo, vadinasi tas ir nevertas buvo...
as manau, kad visos kurios cia ruosiasi nuostabiaipasiruosia - ir be visas gal ivertina kaip mes noretume - bet patikek, tas, kas sugeba matyti grozi ir nuosirduma - visuomet viska pamato ir tuo pasidziaugia. o tas kas nesugeba - niekada to nepamatys -kad ir kas bentiktu.
pamatyti praeis laiaks - ir viis negerumai pasimirs... nepergyvenk sitaip
mes su tavim
aciu mergytes uz paguoda ir gerus zodzius. jus pacios geriausios
Sveikos
QUOTE(boruzele78 @ 2009 06 11, 12:23)
labutes ,o koki torciuka isirinkot ir is kur pasidalinkit ka manot jei vietoj pirslienes torciuka va toks http://www.vestuvems...p...21&kpid=793
aš praeitą vasarą tokių grožių sūnelio krikštynoms ieškojau Kaune,tai niekur neradau kad kas gamintų Šiaip aš už tokius grožius,bet jie daugiau kaip puošmena ant stalo Ir kiek žinau deda magaryčių juos
O mano jaunoji atsisako balandžių,sako dar ap....
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 06 11, 18:34)
ir as noriu pasakyti, kad nepergyvenk... jei ta jaunoji jau tokia nepatenkinta ir nemoka ivertinti tavo vargo ir pastangu - tai jau niekuo tu jai nepadesi.. ir liaudies neparinksi, jei visi kaip stabarai sedi... ne tu kalta gi, kad zmones linksmintis nemoka... tu visa sirdi idejai, ir jei kas nemokejo to pamatyti ar nenorejo, vadinasi tas ir nevertas buvo...
as manau, kad visos kurios cia ruosiasi nuostabiaipasiruosia - ir be visas gal ivertina kaip mes noretume - bet patikek, tas, kas sugeba matyti grozi ir nuosirduma - visuomet viska pamato ir tuo pasidziaugia. o tas kas nesugeba - niekada to nepamatys -kad ir kas bentiktu.
mes su tavim
mes su tavim
QUOTE(manilla @ 2009 06 11, 19:28)
O mano jaunoji atsisako balandžių,sako dar ap....
o as jauniesiems nesakau, nes jiems aplamai sake nieko nereikia, bet nu ko nors reiktu, tai tie zodziai nervuoja, Ju kalba, nu is namu isleidimo nereikia bet ko nors truputi reikia, gamtoj ko nors, gryzus kad liudna nebutu ir viskas. Tai kad nervu negadinti tai as jiems nieko aplamai ir nesakau, darau pagal save kaip noreciau kad pas mane butu
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 11, 19:55)
o as jauniesiems nesakau, nes jiems aplamai sake nieko nereikia, bet nu ko nors reiktu, tai tie zodziai nervuoja, Ju kalba, nu is namu isleidimo nereikia bet ko nors truputi reikia, gamtoj ko nors, gryzus kad liudna nebutu ir viskas. Tai kad nervu negadinti tai as jiems nieko aplamai ir nesakau, darau pagal save kaip noreciau kad pas mane butu
As irgi taip darau... Bet va su balandziais derinau, tai ir jiem ir mum tie balandziai nepatinka Bijo, kad i skirtingas puses nuskris, o tada pletku bus Ju draugu vestuvese buvo, tai skae, visi tik, oj kaip grazu, akrtu skrenda, tai va to nenori
Ir isvis dabar situacija pas mus tokia: muzikantu neber, mikrofonu ner, muzikai leist nieko ner
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 11, 20:03)
As irgi taip darau... Bet va su balandziais derinau, tai ir jiem ir mum tie balandziai nepatinka Bijo, kad i skirtingas puses nuskris, o tada pletku bus Ju draugu vestuvese buvo, tai skae, visi tik, oj kaip grazu, akrtu skrenda, tai va to nenori
Ir isvis dabar situacija pas mus tokia: muzikantu neber, mikrofonu ner, muzikai leist nieko ner
na man balandziai grazu, o kaip nuskris tai taip ir bus, nieko nepakeisi
mycas
man savaitele beliko
idomu kiek graveris man kaina pasakys net bijau nesti mergaiciukee kai pasake pas man gan nemazai reik pagraviruot, gal apmastyt ir 2 varianta jei labai jau brangu
Ragaines tortus tai internete apziurejau - grazus Gilajos mergytes kriksto tortukas fainuoliukas
La Perlos bonkele kokia
Varėnė sauniai atrodei, man taip patiko ta melsva spalva ir sirdis labai labai deganti
man savaitele beliko
idomu kiek graveris man kaina pasakys net bijau nesti mergaiciukee kai pasake pas man gan nemazai reik pagraviruot, gal apmastyt ir 2 varianta jei labai jau brangu
Ragaines tortus tai internete apziurejau - grazus Gilajos mergytes kriksto tortukas fainuoliukas
La Perlos bonkele kokia
Varėnė sauniai atrodei, man taip patiko ta melsva spalva ir sirdis labai labai deganti
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 11, 19:55)
aš ir nieko nesakau ką darau,nes jų paklausiau gal ko nori kad padarytumėm,tai sakė nieko nenori tai aš pasakiau-darysiu pagal save tai aš taip lyg tarp kitko netyčia užklausiu,ko man reikia taip ir išsiaiškinu
labas. kompas buvo sustreikavęs...
tai perskaičiau net 2 knygas žinokit, kompas - laiko rijikas
tai perskaičiau net 2 knygas žinokit, kompas - laiko rijikas
QUOTE(deizzy @ 2009 06 10, 23:25)
sveikos svociutes,gal kuri turite vaikelio laiska tevams? niekaipnerandu interneto platybese,o ar kas jau rode nepamenu
nusiunciau i az
Papildyta:
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 11, 08:24)
Labas rytas, eisiu pirkt kliju, geresnes arbatos ir reiks pabaigti arbatos maiselius daryt. Vakar dariau tokius kur ligos, blogis ir t.t. tai pyliau pacia prasciausia ir pigiausia arbata, ja vistiek ispils, o kur meile, geris irr t.t. tai geresne ipilsiu, ja pasiliks tai gales isgerti
o po kiek gramu jus perkat tas arbatas, ir ar i kiekviena maiseli skirtingas rusys?
laba,visos busimos ir buvusios svociutes labai fainos temos,as irgi pirsliauju liepos 1ja,tik jau po 8niu metu pertraukos,pries tai teko 8nis kartus tai daryt turiu gera minti kuria tikrai daysiu,kol sveciai lauks musu gryztant,busiu jiems paruosus molberta,daz ir teptuku tai va jie tures laiko ir teks kiekvienam nupiest kazka:pvz.zole,nama,medi ir t.t turetu gautis neblogas paveikslas
Ačiū merginos už pagyras.
Aš užsakiau net 5 balandžius - labai gražiai visi nuskrido į vieną pusę ir ratą dar gražų apsuko Visi buvo sužavėti. Ir šiaip patys baladžiai buvo labai gražūs, baltutėliai ir įmitę, ne tokie, kaip čia Vilniuj vestuvėse buvom, tai liesi vargšiukai, matyt "dirba" kiekvieną savaitgalį, nespėja namo grįšt ir vėl juos veža kažkur.
Aš užsakiau net 5 balandžius - labai gražiai visi nuskrido į vieną pusę ir ratą dar gražų apsuko Visi buvo sužavėti. Ir šiaip patys baladžiai buvo labai gražūs, baltutėliai ir įmitę, ne tokie, kaip čia Vilniuj vestuvėse buvom, tai liesi vargšiukai, matyt "dirba" kiekvieną savaitgalį, nespėja namo grįšt ir vėl juos veža kažkur.