Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

http://www.didysisve...ems-100172.html čia radau balandžiu ax.gif
Dar ir už 70 lt, matau siulo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuks30: 11 birželio 2009 - 14:15
doh.gif neradau mieste graverio siandien verysad.gif tik prasinesiojau taures doh.gif uztai pabandziau padaryt kelis jaunuju saldainius, ir man l.patiko, kaip gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 11, 17:04)
uztai pabandziau padaryt kelis jaunuju saldainius, ir man l.patiko, kaip gavos thumbup.gif

parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 11, 16:06)

niekaip negaliu foto ikelt doh.gif gal kas galit padet ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergytes verysad.gif tai va grizau jau pasvociavusi...... verysad.gif dar ir dabar beveik asaros rieda.......pasiguosiu sakau jums...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2009 06 11, 17:50)
sveikos mergytes  verysad.gif  tai va grizau jau pasvociavusi...... verysad.gif  dar ir dabar beveik asaros rieda.......pasiguosiu sakau jums...... verysad.gif

console.gif console.gif console.gif kas nutiko, pasipasakok
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2009 06 11, 16:50)
sveikos mergytes  verysad.gif  tai va grizau jau pasvociavusi...... verysad.gif  dar ir dabar beveik asaros rieda.......pasiguosiu sakau jums...... verysad.gif

kas gi nutiko, kad asareles rieda? unsure.gif
Atsakyti
ruosiausi ruosiausi, jusu patarimukus naudojau, visa sirdi atidaviau....o jaunoji tiesiai i sirdi pris....ko..... verysad.gif
Atsakyti
o tai kas nutiko tokio, kad ta jaunoji sitaip pasielge ? papasakok ?
Atsakyti
viskas lyg ir normoj, tik kad mano pirslys nei bu nei me zmogus pirma karta kompanijai vadovauti gavo tai isvis zada prarado....as is kailio neriausi bandydama visus isjudinti, o sveciai kaip stabarai....nu zodziu....galiausiai jaunoji kategoriskai atsisake zaisti zaidima skirta jauniesiems ir jau matyt buvau pervargusi kad nebesugebejau issivartyti, tai puoliau i asaras....zodziu isblioviau viska ka labai skaudejo....dar nelaime darbe tik man isskridus tai matyt ir tas dasidejo......jau atleiskit mergytes kad jum guodziuos bet tik jus ir galit suprasti pacios svociom budamos...... verysad.gif

tik atrodziau gerai ir tiek, jei kam reiks pagalbos rasykit, nes graziu zodziu turiu....gal jusu liaudis ne muzikai bus, gal ivertins....
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2009 06 11, 18:15)
ruosiausi ruosiausi, jusu patarimukus naudojau, visa sirdi atidaviau....o jaunoji tiesiai i sirdi pris....ko..... verysad.gif

Nepergyvenk,lazda turi du galus,vienu muši,kitu pats gauni drinks_cheers.gif ,svarbiausia kad tu padarei savo darba ir esi juo patenkinta wub.gif ,laikykis,esi šaunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2009 06 11, 17:21)
viskas lyg ir normoj, tik kad mano pirslys nei bu nei me zmogus pirma karta kompanijai vadovauti gavo tai isvis zada prarado....as is kailio neriausi bandydama visus isjudinti, o sveciai kaip stabarai....nu zodziu....galiausiai jaunoji kategoriskai atsisake zaisti zaidima skirta jauniesiems ir jau matyt buvau pervargusi kad nebesugebejau issivartyti, tai puoliau i asaras....zodziu isblioviau viska ka labai skaudejo....dar nelaime darbe tik man isskridus tai matyt ir tas dasidejo......jau atleiskit mergytes kad jum guodziuos bet tik jus ir galit suprasti pacios svociom budamos...... verysad.gif
tik atrodziau gerai ir tiek, jei kam reiks pagalbos rasykit, nes graziu zodziu turiu....gal jusu liaudis ne muzikai bus, gal ivertins....

nepergyvenk taip, jau viskas praejo, ir pamirsk, manau merginos su manim sutix, kad mes visos tave suprantam, ir palaikom wub.gif group.gif svarbiausiai padarei viska, kad svente butu grazi ir isimintina, o jei jie to neivertino, tai cia tik ju bedos blink.gif
Atsakyti