http://www.didysisve...ems-100172.html čia radau balandžiu
Dar ir už 70 lt, matau siulo
neradau mieste graverio siandien tik prasinesiojau taures uztai pabandziau padaryt kelis jaunuju saldainius, ir man l.patiko, kaip gavos
QUOTE(darule @ 2009 06 11, 17:04)
uztai pabandziau padaryt kelis jaunuju saldainius, ir man l.patiko, kaip gavos
parodyk
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 11, 16:06)
parodyk
niekaip negaliu foto ikelt gal kas galit padet
sveikos mergytes tai va grizau jau pasvociavusi...... dar ir dabar beveik asaros rieda.......pasiguosiu sakau jums......
QUOTE(mycas @ 2009 06 11, 17:50)
sveikos mergytes tai va grizau jau pasvociavusi...... dar ir dabar beveik asaros rieda.......pasiguosiu sakau jums......
kas nutiko, pasipasakok
QUOTE(mycas @ 2009 06 11, 16:50)
kas gi nutiko, kad asareles rieda?
ruosiausi ruosiausi, jusu patarimukus naudojau, visa sirdi atidaviau....o jaunoji tiesiai i sirdi pris....ko.....
o tai kas nutiko tokio, kad ta jaunoji sitaip pasielge ? papasakok ?
viskas lyg ir normoj, tik kad mano pirslys nei bu nei me zmogus pirma karta kompanijai vadovauti gavo tai isvis zada prarado....as is kailio neriausi bandydama visus isjudinti, o sveciai kaip stabarai....nu zodziu....galiausiai jaunoji kategoriskai atsisake zaisti zaidima skirta jauniesiems ir jau matyt buvau pervargusi kad nebesugebejau issivartyti, tai puoliau i asaras....zodziu isblioviau viska ka labai skaudejo....dar nelaime darbe tik man isskridus tai matyt ir tas dasidejo......jau atleiskit mergytes kad jum guodziuos bet tik jus ir galit suprasti pacios svociom budamos......
tik atrodziau gerai ir tiek, jei kam reiks pagalbos rasykit, nes graziu zodziu turiu....gal jusu liaudis ne muzikai bus, gal ivertins....
tik atrodziau gerai ir tiek, jei kam reiks pagalbos rasykit, nes graziu zodziu turiu....gal jusu liaudis ne muzikai bus, gal ivertins....
QUOTE(mycas @ 2009 06 11, 18:15)
ruosiausi ruosiausi, jusu patarimukus naudojau, visa sirdi atidaviau....o jaunoji tiesiai i sirdi pris....ko.....
Nepergyvenk,lazda turi du galus,vienu muši,kitu pats gauni ,svarbiausia kad tu padarei savo darba ir esi juo patenkinta ,laikykis,esi šaunuole
QUOTE(mycas @ 2009 06 11, 17:21)
viskas lyg ir normoj, tik kad mano pirslys nei bu nei me zmogus pirma karta kompanijai vadovauti gavo tai isvis zada prarado....as is kailio neriausi bandydama visus isjudinti, o sveciai kaip stabarai....nu zodziu....galiausiai jaunoji kategoriskai atsisake zaisti zaidima skirta jauniesiems ir jau matyt buvau pervargusi kad nebesugebejau issivartyti, tai puoliau i asaras....zodziu isblioviau viska ka labai skaudejo....dar nelaime darbe tik man isskridus tai matyt ir tas dasidejo......jau atleiskit mergytes kad jum guodziuos bet tik jus ir galit suprasti pacios svociom budamos......
nepergyvenk taip, jau viskas praejo, ir pamirsk, manau merginos su manim sutix, kad mes visos tave suprantam, ir palaikom svarbiausiai padarei viska, kad svente butu grazi ir isimintina, o jei jie to neivertino, tai cia tik ju bedos