QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 11, 12:04)
Labukas svočiutės,
papasakosiu kaip aš padariau darbu pasiskirstyma,padariau mažus vokelius i vidu idėjau lapeli su užrašytu darbu ir dar idėjau centu,visus vokus suklijuosiu ant didelės širdies ir ten parašysiu:darbo biržos pasiulymas jauniesiems,atlyginimas vokeliuose,kai visus darbelius pasiskirstys centus suskaičiuos ir nuspresim kuris valdys šeimos banka ,o darbus ištrauktus suklijuosiu i rėmeli ir padovanosiu.
Dėl svečiu pristatymo,surašysim visus svečius iš eiles kaip sedi prie stalo ir paduosim muzikantams,tada jie dainuoja daina ir perskaito varda,tas žmogus atsistoja pasirodo išgeria ir atsisėda.Ir greitai ir gražiai.PVZ.tai mus Staselė,tai mus Stasele,tai mus Stasele ...........ir be jokiu komentaru ir pertrauku,o visi svečiai linguoja ir kartu dainuoja
Papildyta:
Dar apie tauriu graviracija,pas mus ant vestuviniu tauriu išgraviruotas palinkėjimas,per abi taures ir tik abi sudėjus galima perskaityti pilna palinkėjima.
labai saunios mintys
QUOTE(boruzele78 @ 2009 06 11, 12:23)
labutes ,o koki torciuka isirinkot ir is kur pasidalinkit
ka manot jei vietoj pirslienes torciuka va toks
http://www.vestuvems...p...21&kpid=793
Atrodo tai labai graziai
, tik kad jie daugiau del grozio, nelabai kas valgo, . Kelta saldziam stalui tai visai nieko, butu grazus papuosimas, bet visa krepseli pirkti tai gaila pinigu butu, nes nelaba kas valgys. Na cia tik mano nuomone
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 11, 12:47)
darule malonu kad patiko
aš vietoj svočios torto isikepsiu dideli skruzdėlyna,ir manau bus puiku,kaip jums atrodo?
o va cia tai labai gera ideja, as labai megstu skruzdelyna tai visai sauniai jei dar pati kept zadi, tai is vis labai skanu turetu buti
Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 06 11, 12:29)
apsimelavau, net ne 150, o 120lt.
taikos balandziai lygtais vadinas, ar kazkaip panasiai, as jiem elektronini laiska rasiau, tai jie man atrase:
2balti balandziai JAUNAVEDZIAMS;
Paleidimo zodziai;
Dovanele - prisiminimas;
Apmokymas ir rekomendacijos kaip paleisti balandzius;
Atvezimas sutartu laiku prie baznyteles ar santuokos rumu;
Kaina pristatant 120 lt
Papildyta:
l.idomus,as uz toki scocios krepseli
dekui uz info,
reik sperduoti jauniesiems, ka jie galvoja