Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(skgreta @ 2009 06 11, 11:19)
bigsmile.gif kur cia taip nebrangiai?O balandziai balti ar margi?

apsimelavau, net ne 150, o 120lt. blush2.gif ax.gif taikos balandziai lygtais vadinas, ar kazkaip panasiai, as jiem elektronini laiska rasiau, tai jie man atrase:
2balti balandziai JAUNAVEDZIAMS;
Paleidimo zodziai;
Dovanele - prisiminimas;
Apmokymas ir rekomendacijos kaip paleisti balandzius;
Atvezimas sutartu laiku prie baznyteles ar santuokos rumu;
Kaina pristatant 120 lt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzele78 @ 2009 06 11, 11:23)
labutes ,o  koki  torciuka isirinkot ir  is  kur  pasidalinkit  g.gif ka manot  jei  vietoj  pirslienes  torciuka va  toks http://www.vestuvems...p...21&kpid=793

l.idomus,as uz toki scocios krepseli drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
darule malonu kad patiko aciuks.gif aš vietoj svočios torto isikepsiu dideli skruzdėlyna,ir manau bus puiku,kaip jums atrodo?
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 11, 12:04)
Labukas svočiutės,
papasakosiu kaip aš padariau darbu pasiskirstyma,padariau mažus vokelius i vidu idėjau lapeli su užrašytu darbu ir dar idėjau centu,visus vokus suklijuosiu ant didelės širdies ir ten parašysiu:darbo biržos pasiulymas jauniesiems,atlyginimas vokeliuose,kai visus darbelius pasiskirstys centus suskaičiuos ir nuspresim kuris valdys šeimos banka ,o darbus ištrauktus suklijuosiu i rėmeli ir padovanosiu.
Dėl svečiu pristatymo,surašysim visus svečius iš eiles kaip sedi prie stalo ir paduosim muzikantams,tada jie dainuoja daina ir perskaito varda,tas žmogus atsistoja pasirodo išgeria ir atsisėda.Ir greitai ir gražiai.PVZ.tai mus Staselė,tai mus Stasele,tai mus Stasele ...........ir be jokiu komentaru ir pertrauku,o visi svečiai linguoja ir kartu dainuoja yahoo.gif
Papildyta:
Dar apie tauriu graviracija,pas mus ant vestuviniu tauriu išgraviruotas palinkėjimas,per abi taures ir tik abi sudėjus galima perskaityti pilna palinkėjima.

labai saunios mintys thumbup.gif

QUOTE(boruzele78 @ 2009 06 11, 12:23)
labutes ,o  koki  torciuka isirinkot ir  is  kur  pasidalinkit  g.gif ka manot  jei  vietoj  pirslienes  torciuka va  toks http://www.vestuvems...p...21&kpid=793

Atrodo tai labai graziai wub.gif , tik kad jie daugiau del grozio, nelabai kas valgo, . Kelta saldziam stalui tai visai nieko, butu grazus papuosimas, bet visa krepseli pirkti tai gaila pinigu butu, nes nelaba kas valgys. Na cia tik mano nuomone blush2.gif

QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 11, 12:47)
darule malonu kad patiko  aciuks.gif  aš vietoj svočios torto isikepsiu dideli skruzdėlyna,ir manau bus puiku,kaip jums atrodo?

o va cia tai labai gera ideja, as labai megstu skruzdelyna tai visai sauniai jei dar pati kept zadi, tai is vis labai skanu turetu buti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 06 11, 12:29)
apsimelavau, net ne 150, o 120lt. blush2.gif  ax.gif taikos balandziai lygtais vadinas, ar kazkaip panasiai, as jiem elektronini laiska rasiau, tai jie man atrase:
Paleidimo zodziai;
Dovanele - prisiminimas;
Papildyta:

l.idomus,as uz toki scocios krepseli drinks_cheers.gif  thumbup.gif

dekui uz info, 4u.gif reik sperduoti jauniesiems, ka jie galvoja
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 06 11, 13:23)

As irgi tokio noreciau ,tik va kad jie Klaipedoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 06 11, 12:53)
dekui uz info,  4u.gif  reik sperduoti jauniesiems, ka jie galvoja

mums 2 balti balandziai Ukmergej kainavo apie 50 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas Klaipėdoje žinot kur gauti balandžiu?
Papildyta:
SKGRETA
Taip pati kepu ir tikuosi taip ir darysiu su skruzdėlynu ,ačiū už pritarima,sakau ir nesuges kita diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 11, 13:18)
pacioj pirmoj temoj gali rasti ne viena scenariju, tik nepamenu kuriam puslapi g.gif
Papildyta:
jau pusdieni sedziu cia ir kiek daug jau visko randu thumbup.gif
as kaip domejaus, tai du balandziai apie 15olt. plius atsiminimo dovaneles 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 06 11, 12:23)

gal zinai kiek tas grozis kainuoja ???
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 06 10, 23:25)
sveikos svociutes,gal kuri turite vaikelio laiska tevams? niekaipnerandu interneto platybese,o ar kas jau  rode nepamenu  4u.gif  blush2.gif

BŪSIMO VAIKELIO LAIŠKAS
• Piršlys: Yra gautas būsimo ..... ir ...........vaikelio laiškas, svočiutė mums jį tuoj perskaitys...
• Aš:Brangūs būsimieji mano tėveliai, čia sveikinu Jus aš, Jūsų būsimas vaikelis.Tokia jau tvarka ant šito mažo svieto, kur du žmonės tuokiasi, ten neužilgo atsirandu ir aš – trečias. Ne kaip svečias, bet kaip pilnavertis ir reiklus šeimos narys. Į šį pasaulį aš ateinu nuogas, alkanas, visa gerkle šaukdamas. Už tai Jūs, mano tėveliai, juokitės, būkit patenkinti manęs sulaukę.
Ypač laimingas jausis tėtis, jeigu aš būsiu sūnus.Nors kas aš būsiu sūnus ar duktė, pats dar nežinau, ir Jums iš anksto pažadėti negaliu.Iš anksto pranešdamas apie savo būsimą atvykimą, noriu duoti bent dalelę reikalingų daiktų, kurie bus man reikalingi, ir kuriais pasirūpinkite iš anksto. Juk Jūs, mano tėveliai, dar labai jauni ir nieko nežinote apie tokių mažų vaikelių auginimą.Todėl siunčiu Jums keletą pavyzdžių: Marškinėliai, Palutė, Kepuraitė, sauskelnės na ir čiulptukas.
O mano švaros palaikymui įdedu:
-Kempinę,muilą ir pudrą.
Kartu taip pat įdedu nedidelę maisto atsargą.Paragaukite tėveliai, būsimos močiutės, būsimi seneliai ir tetos.
Jūs laukit manęs ir aš tikrai pas Jus ateisiu.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 11, 12:11)
o kiek kainuoja jei nepaslaptis du balandžiai

QUOTE(darule @ 2009 06 11, 12:29)
apsimelavau, net ne 150, o 120lt. blush2.gif  ax.gif taikos balandziai lygtais vadinas, ar kazkaip panasiai, as jiem elektronini laiska rasiau, tai jie man atrase:
Paleidimo zodziai;
Dovanele - prisiminimas;

as ir su taikos balanziais si reikaliuka derinu, bet man kaina sake 150 Lt, gal jie kaina dar ziuri i kur pristatyt reikia, nes jie pristato, kitur pasiimti patiems reikia
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 11, 14:38)
as ir su taikos balanziais si reikaliuka derinu, bet man kaina sake 150 Lt, gal jie kaina dar ziuri i kur pristatyt reikia, nes jie pristato, kitur pasiimti patiems reikia

O as paskambinau kur balandžius nuomoja Vilniu,Kaune ir Alytui pasake kad 100 lt,+dovanėle ir instrukcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 11, 14:43)
O as paskambinau kur balandžius nuomoja Vilniu,Kaune ir Alytui pasake kad 100 lt,+dovanėle ir instrukcija g.gif

kur tu tokias kainas radai g.gif as kur skambinau tai kaina nuo 150 iki 200 Lt lotuliukas.gif
Atsakyti