Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(skgreta @ 2009 06 11, 09:48)
Pas mus pirslliai dave su prisistatymu muzikantam pasireiksti, tai jie tokia nesamone padare, kiekvienas svecias turejo atstoti pasakyt kas tokie yra ir ka gali pradet jauniesiems nu ir tarde jis tuos sveciu nu tai kaip cia pades, nu tai ka cia padarysi  doh.gif  nu tokia nesamone gavosi,kai kurie zmones net pasimete ir labai ilgai uztruko, tai as bandysiu sneket su muzikantais ir tarsiusi kad as darysiu  rolleyes.gif

vienose vestuvese, kuriose buvau, irgi panasiai buvo, tai labai ilgai uztruko, nusibodo, net nebeidomu buvo klausyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 11, 09:56)
vienose vestuvese, kuriose buvau, irgi panasiai buvo, tai labai ilgai uztruko, nusibodo, net nebeidomu buvo klausyt doh.gif

as manau kad tam reikalui gerai tiktu tos pasizadejimo korteles .Konkreciai esu toks ir toks is ten pasizadu ...............

As jau viska susipirkau ir leksiu kuria diena graviruoti.tai dabar susimasciau ka graviruoti ant jaunuju tauriu.Vardas ir vardas data./ vardas data ir ant kitos vardas data./ inicialai ir data. doh.gif Patarkite.kai pjus darete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 06 11, 10:09)
as manau kad tam reikalui gerai tiktu tos pasizadejimo korteles .Konkreciai esu toks ir toks is ten pasizadu ...............
As jau viska  susipirkau ir leksiu kuria diena graviruoti.tai dabar susimasciau ka graviruoti ant jaunuju tauriu.Vardas ir vardas  data./ vardas data ir ant kitos vardas data./ inicialai ir data. doh.gif Patarkite.kai pjus darete? ax.gif

mes ant savo tauriu graviravomes vardu inicialu raides, per viduri sirdel tarp raidziu ir data. Savotauriu neturiu nufotkinus, tai negaliu parodyti, o va tokias mes pernai dovanojom draugams per vestuviu metines, ir buvo isgraviruota panasiai kaip pas mus. Pas mus ga mazesnes raides buvo, nes maziau vietos buv kur graviruoti.
user posted image
Atsakyti
apie tai pagalvojau ir as, nes taures nusipirkau, ir dabar zadu nest graviruoti bigsmile.gif as manau, kad graviruosiu tik pirmasias vardu raides ir data g.gif na gal ka graviruotojas pasiulys, jei spesiu siandien uzsukti pas graveri, papasakosiu paskui jum, ka nutariau isgraviruot mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas svočiutės,
papasakosiu kaip aš padariau darbu pasiskirstyma,padariau mažus vokelius i vidu idėjau lapeli su užrašytu darbu ir dar idėjau centu,visus vokus suklijuosiu ant didelės širdies ir ten parašysiu:darbo biržos pasiulymas jauniesiems,atlyginimas vokeliuose,kai visus darbelius pasiskirstys centus suskaičiuos ir nuspresim kuris valdys šeimos banka ,o darbus ištrauktus suklijuosiu i rėmeli ir padovanosiu.
Dėl svečiu pristatymo,surašysim visus svečius iš eiles kaip sedi prie stalo ir paduosim muzikantams,tada jie dainuoja daina ir perskaito varda,tas žmogus atsistoja pasirodo išgeria ir atsisėda.Ir greitai ir gražiai.PVZ.tai mus Staselė,tai mus Stasele,tai mus Stasele ...........ir be jokiu komentaru ir pertrauku,o visi svečiai linguoja ir kartu dainuoja yahoo.gif
Papildyta:
Dar apie tauriu graviracija,pas mus ant vestuviniu tauriu išgraviruotas palinkėjimas,per abi taures ir tik abi sudėjus galima perskaityti pilna palinkėjima.
Atsakyti
as mastau apie balandzius, bet nezinau ar tik du baltus jauniesiems uzsakyt ar dar ir margus pirsliams g.gif 4 tik 30 Lt brangiau gaunasi nei 2. Ir nezinau ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 11, 12:06)
as mastau apie balandzius, bet nezinau ar tik du baltus jauniesiems uzsakyt ar dar ir margus pirsliams g.gif  4 tik 30 Lt brangiau gaunasi nei 2. Ir nezinau ka daryt  g.gif

o kiek kainuoja jei nepaslaptis du balandžiai
Atsakyti
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 11, 01:35)
labutis,paiziurek scenarijus praeitoj temoj 25 ir29 puslapiuose.pasiziurek kuris tau labiau patinka ir ijunk vaizduote smile.gif .mes visos panasiai taip ir darom,kai ka paliekam,kai ka ismetam,perkuriam...o jau jei ko nerasi tai drasiai kreipkis-pagelbesim

Labai aciu tau quote, butinai paziuresiu. man tik remu reikia o paskui jau as fantazuosiu kaip galima nustebinti jaunuosius ir svecius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(senike @ 2009 06 11, 11:11)
Labai aciu tau quote, butinai paziuresiu. man tik remu reikia o paskui jau as fantazuosiu kaip galima nustebinti jaunuosius ir svecius mirksiukas.gif

pacioj pirmoj temoj gali rasti ne viena scenariju, tik nepamenu kuriam puslapi g.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 11, 11:11)
o kiek kainuoja jei nepaslaptis du balandžiai

as kaip domejaus, tai du balandziai apie 15olt. plius atsiminimo dovaneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 11, 12:18)
pacioj pirmoj temoj gali rasti ne viena scenariju, tik nepamenu kuriam puslapi g.gif
Papildyta:

as kaip domejaus, tai du balandziai apie 15olt. plius atsiminimo dovaneles 4u.gif

bigsmile.gif kur cia taip nebrangiai?O balandziai balti ar margi?
Atsakyti
[quote=rasiuks30,2009 06 11, 11:04]
Labukas svočiutės,
papasakosiu kaip aš padariau darbu pasiskirstyma,padariau mažus vokelius i vidu idėjau lapeli su užrašytu darbu ir dar idėjau centu,visus vokus suklijuosiu ant didelės širdies ir ten parašysiu:darbo biržos pasiulymas jauniesiems,atlyginimas vokeliuose,kai visus darbelius pasiskirstys centus suskaičiuos ir nuspresim kuris valdys šeimos banka ,o darbus ištrauktus suklijuosiu i rėmeli ir padovanosiu.
Dėl svečiu pristatymo,surašysim visus svečius iš eiles kaip sedi prie stalo ir paduosim muzikantams,tada jie dainuoja daina ir perskaito varda,tas žmogus atsistoja pasirodo išgeria ir atsisėda.Ir greitai ir gražiai.PVZ.tai mus Staselė,tai mus Stasele,tai mus Stasele ...........ir be jokiu komentaru ir pertrauku,o visi svečiai linguoja ir kartu dainuoja yahoo.gif
mintis tai thumbup.gif thumbup.gif saunuole wub.gif l.idomiai ir negirdeta thumbup.gif
Atsakyti
labutes ,o koki torciuka isirinkot ir is kur pasidalinkit g.gif ka manot jei vietoj pirslienes torciuka va toks http://www.vestuvems...p...21&kpid=793
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 11 birželio 2009 - 11:39