Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(pelze @ 2009 06 10, 22:36)
dar atsiminiau - mergaiciukee, man atrodo tu darei ta kasa su virve? kokia visrve naudojai? nusipirkau kazkokia skalbiniu ir dabar galvoju - kazkaip atrodo plona  g.gif  noretusi storos kazkokios virves...

as buvau pasiruosusbet nepanaudojau, siaip senukuose ar statybunese medz tu virviu visokku storiu buna kokiu tik nori as tai buvau plona skalbiniu virve pasiruosus.
Atsakyti
na va o as sivakar ant 1.5 l sampano butelio pasidariau vaikuciu vardu rinkimui, mes toki gavom per savo vestuves visi sveciai uzrase vardus ir issovem per pirmagimio krikstynas, man patiko tik kad baisiai sunkiai jie lipdosi doh.gif
Atsakyti
kokie maisiukai wub.gif labai mieli

mergaiziukee - aciu. as ryt vaikus ir vyra idarbinsiu ta kasa pint man atrodo lotuliukas.gif paziureisu kaip gausis
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

jau sakiau nebeskaitysiu daugiau senųjų temų ir sėsiu tik tobilinti scenarijų, bet nesigauna doh.gif vis skaitau ir skaitau ir vis kaupiu kaupiu viską biggrin.gif

QUOTE(ok7ana @ 2009 06 10, 16:41)
as maiselius dariau is popieriaus,panasiai gavosi kaip orginalai kur buna supilta arbata.uzklijavau kitos spalvos lapeli ir uzrasiau pavadinimus. o rasiau santarves lapeliai,isdavystes zarijos,kantrybes zieveliu arbata,meiles ziedai...praeituos namuciuos visus esu surasius

gal ir man galėtum atsiųsti į AŽ blush2.gif Labai patiko, kad ne paprastas žodis, bet taip puikiai suderinta viskas thumbup.gif wub.gif

QUOTE(darule @ 2009 06 10, 19:29)

labai faini thumbup.gif

QUOTE(-Radė @ 2009 06 10, 21:30)
tai dar Ragaine parekomendavo, reiks ir ten apsilankyt , visai netoli mano darbo

Aš Mažojoj Ragainėj jau daug metų užakinėju tortus, dar nenuvylė nei karto, visada švieži, skanūs ir aišku labai gražūs thumbup.gif Va čia mano mažosios krikštynų tortą kaip tik ragainė gamino mirksiukas.gif

QUOTE(miskininkele @ 2009 06 10, 23:44)
va kokius maiselius arbatoms pasidariau  ax.gif  dariau kol klijai baigesi  lotuliukas.gif
user posted image

niu thumbup.gif

Žiūrėkit, aš noriu paprašti, gal galit įmesti kuri tą vietą, kur renkamas vardas vaikeliui. Kažkodėl mano scenarijuj šito nėra, o padaryti norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 10, 16:13)
cia gal apie ta zaidima kalbi kur prie tu kedziu begiojo?gal gali papasakot? nes as nieko nesupratau ka ten pasakojo

as turejau tokia pasaka cia buvo rasoma apie princese ir panasiai.
O ka muzikantai turi nezianu manau kad apie ta begiojima.Tikrai nezianu kai pji turetu skambeti.tik esu kazkada maciusi kazkur.
Galesiu pasidalinti mintimis tik po liepos 4 dienos. mirksiukas.gif

o mes su vardu zadame daryti sitaip.SM radau tokai palinkejimu knyga (pasinaudojau genelai mintimi 4u.gif aciu).Tai bus puslapis kur vieta palinkejimams ir apacioje siulomi vardai.Beniukui ir mergaitei.taip kad kiekvienas rases palinkejima ir pasiulys varda.man ta isuper sitaip. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 10 birželio 2009 - 23:15
QUOTE(skgreta @ 2009 06 10, 21:24)
zaliosios skaitosi yra pirmi metai, kai sutuoktiniai viens kitam kas menesi dovanoja geliu, o pirmosios yra poperines arba kartunines (merlines). Cia kaip kas nori taip svencia, mes tai sventem popierines o antras svesim kartunines  rolleyes.gif

kaip gera prisimint tuos pirmus metus rolleyes.gif .kiekvieno menesio vestuviu diena gaudavau roziu,ir nuvysdavo jos tik kelioms dienoms likus iki kito menesio tos dienos kai vel gaudavau geliu...jauciu reikia eit miegot,o tai kaip uzplus prisiminimai,uzmigt neis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(senike @ 2009 06 10, 22:46)
Sveikos merginos, turiu didele beda verysad.gif , rugpjucio 29 diena einu i pirslius, taciau neturiu jokio scenarijaus. nezinau net nuo ko pradeti...gal kas galite patedi? blush2.gif

labutis,paiziurek scenarijus praeitoj temoj 25 ir29 puslapiuose.pasiziurek kuris tau labiau patinka ir ijunk vaizduote smile.gif .mes visos panasiai taip ir darom,kai ka paliekam,kai ka ismetam,perkuriam...o jau jei ko nerasi tai drasiai kreipkis-pagelbesim
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 06 10, 22:25)

As turejau dukros ta barhatine gele, kur daug kas dabar dovanuoja, isivaizduoji kokia ji , tai prisikirpau lapo formos popieriu ir surasiau darbus, susmaiksciau su adatetelem o poto janieji trauke ir skaite
Papildyta:

Oo ,dekui uz minti ,turim ir mes tokiu gelyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, eisiu pirkt kliju, geresnes arbatos ir reiks pabaigti arbatos maiselius daryt. Vakar dariau tokius kur ligos, blogis ir t.t. tai pyliau pacia prasciausia ir pigiausia arbata, ja vistiek ispils, o kur meile, geris irr t.t. tai geresne ipilsiu, ja pasiliks tai gales isgerti
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 06 10, 23:29)
ir dabar va sedziu ir negaliu apsisprest ak daryt su sveciu prisitatymu  g.gif  pas man ju 50, bet vyras sako kad siaip juk jie nores patys pasireikst... ir jei koks dede solidus issitrauks - laikysiu jaunaji uz rankos kai jaunoji gimdys ar kazka panasaus  g.gif  gali ir nesuprast... o dar kai pasiskaitinejau apie nesusipratimus su muzikantais tai galvoju ir jiems reikia vietos pasireikst palikt... ka daryt?  g.gif  jauciu sita paliksiu muzikantams. jei jie nieko nedarys tada liepsiu siaip palinket - korteliu nedarysiu ... man atrodo taip dabar  doh.gif

as ir nedarysiu jokiu prisistatymu bei korteliu traukimu, nes pas mus zmoniu bus virs 80 ax.gif tai, nebent bus koks tarpelis, tada duosiu uzduoti - pasakyti jauniesiems palinkejima is 3 zodziu, bet cia jau be prisistatymu ax.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 11 birželio 2009 - 07:30
labas rytas - as tik norejau pasakyt - o koks fainas sampo butelis La Perla - nu tu tai kai jau darai tai... blush2.gif saunuole. as ir taip noriu drinks_cheers.gif

pantera 83, aciu vis ne viena as tokia - reiskia bus gerai. nuraminai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelze: 11 birželio 2009 - 08:47
Sveikos, 4u.gif
Labai grzus visu darbeliai wub.gif , saunuoles mergaites thumbup.gif

Del islydejimo, is namu tai as buvau savo mamai liepus jokiais budais neverkti, sakiau juk zinai kad uz gero zmogaus isteku tai ko cia dabar verkti, aisku sunku buvo mano mamai, bet ji susitvarde, biskiuka is balso jauciau kad susigraudino as ir susigraudinau, bet tik akis i virsu pakeliau ir kazkaip aprimo o paskui muzkantai tokia juokinga daina uzgrojo, kad man taip juokas paeme, ir baigesi visos asaros biggrin.gif . MB mama tai labai verke.
O as net nezinau kaip su tais zodziais darysiu, man jaunoji yra labai gera drauge ir jei tik pamatysiu kad ji pradeda verkti tai ir as pradet galiu, nu net nezinau, gal prasysiu kad MB sakytu, arba kad jei pamatys kad as jau ruosiuosi verkti kad perimtu vaira is manes, nu nezinau. ZInau kad nenoriu tu visu zodziu kur zalios ruteles, mergeles lelijeles ir zirgeliai schmoll.gif , nu man visai jie nepatinka. Gal kazka paprasto surasiu, dar pagalvosiu g.gif

QUOTE(pelze @ 2009 06 10, 23:29)
nesugadintu nuotaikos ta diena  ax.gif  man atrodo nuotaika svarbiausia  drinks_cheers.gif
ir dabar va sedziu ir negaliu apsisprest ak daryt su sveciu prisitatymu  g.gif  pas man ju 50, bet vyras sako kad siaip juk jie nores patys pasireikst... ir jei koks dede solidus issitrauks - laikysiu jaunaji uz rankos kai jaunoji gimdys ar kazka panasaus  g.gif  gali ir nesuprast... o dar kai pasiskaitinejau apie nesusipratimus su muzikantais tai galvoju ir jiems reikia vietos pasireikst palikt... ka daryt?  g.gif  jauciu sita paliksiu muzikantams. jei jie nieko nedarys tada liepsiu siaip palinket - korteliu nedarysiu ... man atrodo taip dabar  doh.gif

Pas mus bus zmoniu virs 60, tai as duosiu kad pora prisistatytu, ir pasakytu palinkejima, tik dar nezinau kaip darysiu ar uzrasysiu po viena grazu zodi ant lapeliu ir duosiu traukti ir kad su tuo zodziu kazka pasakytu ar kazkaip kitaip. Pas mus pirslliai dave su prisistatymu muzikantam pasireiksti, tai jie tokia nesamone padare, kiekvienas svecias turejo atstoti pasakyt kas tokie yra ir ka gali pradet jauniesiems nu ir tarde jis tuos sveciu nu tai kaip cia pades, nu tai ka cia padarysi doh.gif nu tokia nesamone gavosi,kai kurie zmones net pasimete ir labai ilgai uztruko, tai as bandysiu sneket su muzikantais ir tarsiusi kad as darysiu rolleyes.gif

QUOTE(ok7ana @ 2009 06 11, 00:18)
kaip gera prisimint tuos pirmus metus rolleyes.gif .kiekvieno menesio vestuviu diena gaudavau roziu,ir nuvysdavo jos tik kelioms dienoms likus iki kito menesio tos dienos kai vel gaudavau geliu...jauciu reikia eit miegot,o tai kaip uzplus prisiminimai,uzmigt neis biggrin.gif

jo labai fainai wub.gif , as kad jau ir praejo pirmi metai bet vistiek dar kas menesi kvietku gaunu biggrin.gif , tai pamalonina mane
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 11 birželio 2009 - 08:49