Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 10, 20:18)
sake vilniuj "elguva" gerus toryus daro:)

mano vestuvinis buvo tortas is ju, ir grazus ir skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 10, 19:56)
ne
1- zaliosios
2- popierines
3-odines
5-medines

skirtingi saltiniai skirtingai traktuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(senike @ 2009 06 10, 20:46)
Sveikos merginos, turiu didele beda verysad.gif , rugpjucio 29 diena einu i pirslius, taciau neturiu jokio scenarijaus. nezinau net nuo ko pradeti...gal kas galite patedi? blush2.gif

dar turi daug laiko, tai perskaityk kelias temas nepagailejus keliu vakaru, ir susikursi puiku scenariju thumbup.gif jau patikrinta mirksiukas.gif perskaiciau ir daug geru patarimu bei daug medziagos radau, is kurios manau tikrai iseis neblogas scenarijus drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 10 birželio 2009 - 21:18
QUOTE(darule @ 2009 06 10, 21:16)
dar turi daug laiko, tai perskaityk kelias temas nepagailejus keliu vakaru, ir susikursi puiku scenariju thumbup.gif jau patikrinta mirksiukas.gif perskaiciau ir daug geru patarimu  bei daug medziagos radau, is kurios manau toikrai iseis neblogas scenarijus drinks_cheers.gif  thumbup.gif

kad patikintai tai patikrinta:) as nepatingejau ir kai cia prisijungiau po nauju meu tai buvo dar 8 ar 9 temos tai visas perskaiciau ir patikekit vestuvem scenariju ojoj koki pasidariau:) thumbup.gif tik napagaileti keleto vakaru reikia.....
Atsakyti
QUOTE(senike @ 2009 06 10, 21:46)
Sveikos merginos, turiu didele beda verysad.gif , rugpjucio 29 diena einu i pirslius, taciau neturiu jokio scenarijaus. nezinau net nuo ko pradeti...gal kas galite patedi? blush2.gif

Mes cia visos su tom paciom bedom ir kaip mergaiciuke rase, bent jau as, rinkau viska nuo pirmos temos thumbup.gif Ant lekstutes nieks nepaduos, nebent pirk scenariju is tu kas parduoda, bet viska cia rasi nemokamai 4u.gif

Reiks tada pirmas ir antras vietom sukeist g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 10 birželio 2009 - 21:45
Del ramunes, darbu pasiskirstymo, kurios esat kaunietes galit nueiti i salona rotuses aikste 6, sukneliu nuoma ten, bet yra ir suvenyru skyriukas vestuvems, ramune jau padaryta kainuoja 23 lt
Atsakyti
QUOTE(senike @ 2009 06 10, 21:46)

Sveikute ,
saunu kad atejai i svociu namus
Kvieciu tave idemiai skaityti visus plepsejimus ir dauguma uzsirasyti.
Cia tu sutiksi linksmas ir santures , grazias ir ypac gabias svociutes . Mes tau padesim suruosti puikias vestuves drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos svociutes,gal kuri turite vaikelio laiska tevams? niekaipnerandu interneto platybese,o ar kas jau rode nepamenu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
nu mergytes jus ir darbuojates cia su savo bedom lotuliukas.gif

senike, tu tik neisizeisk, ir negalvok kad mes bjaurios, bet zinai jei siuntinetume tik scenariju tai tema turetu but tarp skelbimu. Nu tikrai nepyk, bet paskaitinek ax.gif yra ir net ne vienas visas scenarijus, nepasakysiu kurioj temoj, bet visai nesenai. Paskaicius suzinosi labai daug ir pamatysi pradesi ir pasibaigsi ta scenariju - visai jis nebaisus blush2.gif o ir nemanau kad patiks tau kazkieno sugalvotas - visos gi prisitaikom pagal save mirksiukas.gif visai faina kai pradedi!

uogla, kuo nuosirdizuasi sveikinimai 4u.gif labai nedaug dalyku gyvenime buna kaip turetu but - bet jie visi turi savo priezasti bigsmile.gif viskas bus gerai - sekmes tau!

nu o as tai vargstu su savo pirma diena - susirasiau viska, jau ir atsispausidnt norejau thumbup.gif pasnekejau su jaunaisiais - puse isbraukiau doh.gif nu nesupras manes. tai netikras liudijimas - schmoll.gif o astaip jo norejau, dar i baznycia duona norejau pasbentint irgi schmoll.gif nu tai as galvoju reikia man labai labai nusiteikt kad viskas bus kaip bus, o ne pagal mano plana lotuliukas.gif kad nieks nesugadintu nuotaikos ta diena ax.gif man atrodo nuotaika svarbiausia drinks_cheers.gif
ir dabar va sedziu ir negaliu apsisprest ak daryt su sveciu prisitatymu g.gif pas man ju 50, bet vyras sako kad siaip juk jie nores patys pasireikst... ir jei koks dede solidus issitrauks - laikysiu jaunaji uz rankos kai jaunoji gimdys ar kazka panasaus g.gif gali ir nesuprast... o dar kai pasiskaitinejau apie nesusipratimus su muzikantais tai galvoju ir jiems reikia vietos pasireikst palikt... ka daryt? g.gif jauciu sita paliksiu muzikantams. jei jie nieko nedarys tada liepsiu siaip palinket - korteliu nedarysiu ... man atrodo taip dabar doh.gif

del islydejimo is namu ir verkimo... as zadu neverkt lotuliukas.gif nu negaliu gi verkt - tai zadu nesakyt jokiu eiliu, pasirasiau graziai savais zodziais -nu man atrodo kad graziai, o kaip ten yra - ka as zinau. bet eiliu nesakysiu, dar ir del to, kad ten kazkaip tevai tevai, arba mama mama, o mum nei tas nei tas netinka... jaunasis - mama, jaunoji - tevai tai ai, savais zodziais sakysiu ir negraudziai wub.gif as dziaugsiuos uz jaunuosius ir ju meile cool.gif nu bent jau taip zadu - o kaip gausis pasakysiu po vestuviu
Atsakyti
QUOTE(uogla @ 2009 06 10, 11:26)
sveikos pasidariau nestumo testa - teigiamas...
Ech... ne taip viskas turejo buti... wub.gif

Oi , koks dziaugsmas biggrin.gif Sveikinu

Mano svocia buvo 6 men. nescia nwmanau kad kazka nuleme
Priklauso nuo savijautos pvz.man buvo ir pykinimo bet budavo kad galiu kalnus nuvers , jegos liejosi per krastus
Matysi ka tas jusu ,,pipiriukas'' istaisys
Atsakyti
dar atsiminiau - mergaiciukee, man atrodo tu darei ta kasa su virve? kokia visrve naudojai? nusipirkau kazkokia skalbiniu ir dabar galvoju - kazkaip atrodo plona g.gif noretusi storos kazkokios virves...
Atsakyti
va kokius maiselius arbatoms pasidariau ax.gif dariau kol klijai baigesi lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti