nu mergytes jus ir darbuojates cia su savo bedom
senike, tu tik neisizeisk, ir negalvok kad mes bjaurios, bet zinai jei siuntinetume tik scenariju tai tema turetu but tarp skelbimu. Nu tikrai nepyk, bet paskaitinek
yra ir net ne vienas visas scenarijus, nepasakysiu kurioj temoj, bet visai nesenai. Paskaicius suzinosi labai daug ir pamatysi pradesi ir pasibaigsi ta scenariju - visai jis nebaisus
o ir nemanau kad patiks tau kazkieno sugalvotas - visos gi prisitaikom pagal save
visai faina kai pradedi!
uogla, kuo nuosirdizuasi sveikinimai
labai nedaug dalyku gyvenime buna kaip turetu but - bet jie visi turi savo priezasti
viskas bus gerai - sekmes tau!
nu o as tai vargstu su savo pirma diena - susirasiau viska, jau ir atsispausidnt norejau
pasnekejau su jaunaisiais - puse isbraukiau
nu nesupras manes. tai netikras liudijimas -
o astaip jo norejau, dar i baznycia duona norejau pasbentint irgi
nu tai as galvoju reikia man labai labai nusiteikt kad viskas bus kaip bus, o ne pagal mano plana
kad nieks nesugadintu nuotaikos ta diena
man atrodo nuotaika svarbiausia
ir dabar va sedziu ir negaliu apsisprest ak daryt su sveciu prisitatymu
pas man ju 50, bet vyras sako kad siaip juk jie nores patys pasireikst... ir jei koks dede solidus issitrauks - laikysiu jaunaji uz rankos kai jaunoji gimdys ar kazka panasaus
gali ir nesuprast... o dar kai pasiskaitinejau apie nesusipratimus su muzikantais tai galvoju ir jiems reikia vietos pasireikst palikt... ka daryt?
jauciu sita paliksiu muzikantams. jei jie nieko nedarys tada liepsiu siaip palinket - korteliu nedarysiu ... man atrodo taip dabar
del islydejimo is namu ir verkimo... as zadu neverkt
nu negaliu gi verkt - tai zadu nesakyt jokiu eiliu, pasirasiau graziai savais zodziais -nu man atrodo kad graziai, o kaip ten yra - ka as zinau. bet eiliu nesakysiu, dar ir del to, kad ten kazkaip tevai tevai, arba mama mama, o mum nei tas nei tas netinka... jaunasis - mama, jaunoji - tevai tai ai, savais zodziais sakysiu ir negraudziai
as dziaugsiuos uz jaunuosius ir ju meile
nu bent jau taip zadu - o kaip gausis pasakysiu po vestuviu