QUOTE(darule @ 2009 06 09, 20:55)
radau tokia ideja
Mes atšvietėme spalvotą jaunųjų nuotrauką , kur jie bučiuojasi ir kai muzikantai prašo mokinti piršlį bučiuoti jaunuosius,pasakėme,kad žinome, jog jaunieji jau moka bučiuotis ir iškėlėme atšviestą jų nuotrauką
jau paprasiau pas jaunuosius tokios foto, man ditas bajeriukas patiko
O as visa albumuka buvau padariusi is ju foto, sukuriau trumpa pasakojima, turejau ivairiu foto isrinkau tinkamiausias.
1 sedi ant masinos priekio ir ziuri vienas i kita
2 kita abu pakele nosies galiukus su pirstu, kaip knisliukai( tai sakau isbando nosies ilguma)
3 kita jaunasis uzsimerkes ir bando pabuciot, o jaunuoji tipo spiriojasi
4 kita abu su iskistu liezuvio galiukais susiliete( sakau isbando liezuvio ilguma ir slapuma)
5 kita jau jie buciuojasi( sakau ir stai ivyko saldus bucinys, kuris irodo ,kad jaunieji moka buciuotis ir prasau mus atleisti nuo mokymo)
Nuotraukas pririnko sese is ju albumo, kol jie buvo islandijoi, tai jiem buvo didele staigmena, foto dariau A4formata ir sudejau i segtuva
Papildyta:
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 10, 06:40)
Pasikartosiu ,gal turit sabloniuka kuri DARBU PASISKIRSTYMO RAMUNELES , ar piesiat pacios rankomis
As turejau dukros ta barhatine gele, kur daug kas dabar dovanuoja, isivaizduoji kokia ji , tai prisikirpau lapo formos popieriu ir surasiau darbus, susmaiksciau su adatetelem o poto janieji trauke ir skaite
Papildyta:
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 10, 08:20)
As per savo vestuves tai susikaupiau ir mintyse kartojau, kad sugadinsiu makijaza ir kaip tada atrodysiu ir neapsiverkiau
Na nepatikesit o pas mus jaunasis verke , kad net visiems kitiems buvo asaru, As jam sakau tai gal cia netavo jaunuoji, kai is 3karto patrauke juosta ir ji isejo, tai jis kukciodamas , sako, mano, mano