Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(miskininkele @ 2009 06 10, 18:56)
ne
1- zaliosios
2- popierines
3-odines
5-medines

Papildyta:
nusipirkau dovanu popieriaus su sirdelems darau maiselius arbatoms  thumbup.gif

g.gif na nesigincinu, bet as buvau radus, kad popierines, ir savo kai sventem, tai pirmosios buvo popierines, atsimenu, kad ivairiu knygu gavom thumbup.gif thumbup.gif
na jau netaisysiu, mano jauniesiems pirmos metines vadinsis popierines ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2009 06 08, 16:29)
na, torto įspūdingumas  bigsmile.gif

aš irgi darau tortą, bet ne kiekvienam asmeniškai, o porai vieną gabalėlį - viduje pasižadėjimo kortelė, šokoladukas ir širdutė mažytė ( ji bus panaudota spėjant lytį vaikelio), o išdalins jaunieji salėje, kai jios vsiekins, taip planuojam  ax.gif

thumbup.gif man patiko tavo ideja, jauciu jei nepyksi nukopinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 08, 21:50)
as sakiausi alkavoj man kainavo 26lt kg ten apie 2,5kg buvo. bet kadangi as klaipedoj o ji kepe kaune nes alkava kauno firma tai jauciu cia ir atvezimas iskaiciuotas. nes kaune ji uzsakinet pigiau butu. is kokio tu mieto esi?

as is Vilniaus ax.gif

o del vestuviu metiniu - tai pirmos metines - POPIERINES

o zaliosios vestuves yra- pirmoji vestuviu diena, kuria simbolizuoja rutu vainikelis 4u.gif

Varene kazko neuzsuka g.gif na, taip maga foto paziuret blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 10 birželio 2009 - 19:07
QUOTE(-Radė @ 2009 06 10, 19:06)
as is Vilniaus  ax.gif
o del vestuviu metiniu - tai pirmos metines - POPIERINES

o zaliosios vestuves yra- pirmoji vestuviu diena, kuria simbolizuoja rutu vainikelis  4u.gif

Varene kazko neuzsuka  g.gif  na, taip maga foto paziuret  blush2.gif

sake vilniuj "elguva" gerus toryus daro:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 10 birželio 2009 - 19:19
zaliosios skaitosi yra pirmi metai, kai sutuoktiniai viens kitam kas menesi dovanoja geliu, o pirmosios yra poperines arba kartunines (merlines). Cia kaip kas nori taip svencia, mes tai sventem popierines o antras svesim kartunines rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Istorike @ 2009 06 09, 12:03)
Noriu paklausti, o koks piršlių vaidmuo santuokų rūmuose? Už ką jie ten atsakingi?Niekur nerandu...

Na mums reikejo pasirasyti, iteke dokumentus pirsliui, ir dar mes zidinuka nupirkom papildomai is cmb, tai uzdege ir pasake zodzius ir kad pirsliai dovanoja. Cia siauliuose buvo taip.
Papildyta:
QUOTE(pagieza2 @ 2009 06 09, 12:30)
sveikos, norejau paklausti, kaip jus puosiate tas jaunuju vienkartines taures? na net neisivaizduoju ka ten galima padaryt....

buna klijuojamu gelyciu mazu, tai gal su jais g.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 09, 20:55)
radau tokia ideja thumbup.gif
Mes atšvietėme spalvotą jaunųjų nuotrauką , kur jie bučiuojasi ir kai muzikantai prašo mokinti piršlį bučiuoti jaunuosius,pasakėme,kad žinome, jog jaunieji jau moka bučiuotis ir iškėlėme atšviestą jų nuotrauką  lotuliukas.gif
jau paprasiau pas jaunuosius tokios foto, man ditas bajeriukas patiko thumbup.gif  thumbup.gif

O as visa albumuka buvau padariusi is ju foto, sukuriau trumpa pasakojima, turejau ivairiu foto isrinkau tinkamiausias.
1 sedi ant masinos priekio ir ziuri vienas i kita
2 kita abu pakele nosies galiukus su pirstu, kaip knisliukai( tai sakau isbando nosies ilguma)
3 kita jaunasis uzsimerkes ir bando pabuciot, o jaunuoji tipo spiriojasi
4 kita abu su iskistu liezuvio galiukais susiliete( sakau isbando liezuvio ilguma ir slapuma)
5 kita jau jie buciuojasi( sakau ir stai ivyko saldus bucinys, kuris irodo ,kad jaunieji moka buciuotis ir prasau mus atleisti nuo mokymo)
Nuotraukas pririnko sese is ju albumo, kol jie buvo islandijoi, tai jiem buvo didele staigmena, foto dariau A4formata ir sudejau i segtuva
Papildyta:
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 10, 06:40)
Pasikartosiu ,gal turit sabloniuka kuri DARBU PASISKIRSTYMO RAMUNELES , ar piesiat pacios rankomis  g.gif

As turejau dukros ta barhatine gele, kur daug kas dabar dovanuoja, isivaizduoji kokia ji , tai prisikirpau lapo formos popieriu ir surasiau darbus, susmaiksciau su adatetelem o poto janieji trauke ir skaite
Papildyta:
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 10, 08:20)
As per savo vestuves tai susikaupiau ir mintyse kartojau, kad sugadinsiu makijaza ir kaip tada atrodysiu ir neapsiverkiau

Na nepatikesit o pas mus jaunasis verke , kad net visiems kitiems buvo asaru, As jam sakau tai gal cia netavo jaunuoji, kai is 3karto patrauke juosta ir ji isejo, tai jis kukciodamas , sako, mano, mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 10, 20:18)
sake vilniuj "elguva" gerus toryus daro:)

buvau nuejus, bet man nelabai patiko tai, kad jei netinka is foto tortas, tai viska reikia sutarti su konditere telefonu, man pasirode tai sunki uzduotis g.gif ir kaina uz kg 35Lt daugoka sakyciau g.gif

tai dar Ragaine parekomendavo, reiks ir ten apsilankyt , visai netoli mano darbo ax.gif

man graviravimas tai uzkeiktas, tai oras sutrukdo, tai mazius ka pakoreguoja, tai galiausiai kai nuejau, tai graveris isejes doh.gif

Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 06 10, 16:06)
dekui  4u.gif
Ne mandra sandra pas viena forumiete uzsakinejo ir jai pasiuvo tokius grazius maisiukus, man rodos po 2 ar po 2,5 Lt mokejo, nepamenu dabar tiksliai.
O ant prieskoniu klijavo rugzti_uoga  rolleyes.gif

As pirkau klp po 1lt, raudonus su balta sirdele,sirdutes vudury zadu rasyt arbatos pavadinimus. o blizgancius po 3lt kelis nusipirkau, bet nezinau kur panaudosiu, bet nauduosiu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

leliukazz labai gražus tavo magnetukai thumbup.gif aš darysiu su nuotrk,bandysiu per eurokos,nežinia kuom čia baigsis g.gif

Šiandien buvau pas uošvienę ssusitariau,kad ji man padarys svečių knygą,o draugės sesė ją apipavidalins thumbup.gif vienas vargas nuo galvos assa.gif

ir va ką radau dėl metinių ax.gif http://www.day.lt/tu...uviu_jubiliejai
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2009 06 10, 20:30)
buvau nuejus, bet man nelabai patiko tai, kad jei netinka is foto tortas, tai viska reikia sutarti su konditere telefonu, man pasirode tai sunki uzduotis  g.gif ir kaina uz kg 35Lt daugoka sakyciau  g.gif

tai dar Ragaine parekomendavo, reiks ir ten apsilankyt , visai netoli mano darbo ax.gif

man graviravimas tai uzkeiktas, tai oras sutrukdo, tai mazius ka pakoreguoja, tai galiausiai kai nuejau, tai graveris isejes  doh.gif

man tai kai kaina graveris pamenu psake ir issioziojau nes vasara buvo 30ct zenklas o dbr 70ct uziprase unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu didele beda verysad.gif , rugpjucio 29 diena einu i pirslius, taciau neturiu jokio scenarijaus. nezinau net nuo ko pradeti...gal kas galite patedi? blush2.gif
Atsakyti