Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(leliukazz @ 2009 06 10, 15:16)
darule, o tu is kokio miesto?

Darausi dabar pazadu korteles ir zinot,taip juokas sueme... Va pvz, pasizada sauskelnes vaikam keist, o paskui jaunieji traukia kas ka darys ir sako, sauskelnes keisiu as. O tada is sales koks svecias saukia, gi as pazadejau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na aisku taip nebus gal, bet vistiek smagu butu biggrin.gif

as is kauno drinks_cheers.gif
apie tuos pasizadejimus sveciam...tai visi sveciai tuos pacius vis skaito, ar skirtingus pasizadejimus? g.gif man cia tox kl.iskilo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 10, 15:23)
as is kauno drinks_cheers.gif
apie tuos pasizadejimus sveciam...tai visi sveciai tuos pacius vis skaito, ar skirtingus pasizadejimus? g.gif man cia tox kl.iskilo ax.gif

tai tu pasizadejimu prigalvoji kiekvienam sveciui skirtinga:) as tai pridariau kiekvienam kitoki ir torta sudejau:)
Atsakyti
as maiselius dariau is popieriaus,panasiai gavosi kaip orginalai kur buna supilta arbata.uzklijavau kitos spalvos lapeli ir uzrasiau pavadinimus. o rasiau santarves lapeliai,isdavystes zarijos,kantrybes zieveliu arbata,meiles ziedai...praeituos namuciuos visus esu surasius
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 10, 15:32)
tai tu pasizadejimu prigalvoji kiekvienam sveciui skirtinga:) as tai pridariau kiekvienam kitoki ir torta sudejau:)

ir as galvojau pasizadejimus surasyt sveciam, bet perzvelgiau sveciu sarasiuka, kur jaunieji dave, ir nusprendziau nedaryt, nes manau daug bus, kurie nenores pasizadejims skaityt g.gif arba kitaip tariant "issikalinet" prades ir tiek doh.gif taigi nedarysiu geriau visai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 10, 15:41)
as maiselius dariau is popieriaus,panasiai gavosi kaip orginalai kur buna supilta arbata.uzklijavau kitos spalvos lapeli ir uzrasiau pavadinimus. o rasiau santarves lapeliai,isdavystes zarijos,kantrybes zieveliu arbata,meiles ziedai...praeituos namuciuos visus esu surasius

labai idomi ideja thumbup.gif gal galetum man atsiusti tuos pavadinimus visus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
cia kazkurioj temoj skaiciau apie jaunuju valsa su kaspinais, as dariau truputeli kitaip, galiu pasidalinti ta mintim gal kam patiks. Turiu valsui zodzius, kuriuose kiekvienam stulpelyje yra uzsifruota kaspino spalva ( melyna, raudona, zalia, balta ir geltona) padalinu kaspinus pulkui, kai jaunieji soka, pulkas padaro rateli aplink juos, isgirdus zodziuose spalva kaspino kuri pulkas turi pabrolis virs jaunuju meta kaspina pamergei, ir tiap kol visos spalvos isardijamos, sokant ratu laiko virs jaunuju tuos kaspinus. Kia baigiu zodzius tiesiog juos virs jaunuju paleidzia. o likusiems sveciams isdalinu mazutes zvakutes ir jas uzdegu, jie padaro dar viena rata ir taip pat sukasi ratu. darau tai kai buna jau tamsu, zvakutes tamsoj graziau atrodo. jei kam reikes veliau parasysiu ir zodzius, dabar truputi isvykstu.
Atsakyti
ok7ana - aciu tau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal kas galetumet ideti mano nuotrauka su sampano buteliukais? ax.gif 4u.gif siandien pasidariau ax.gif
Atsakyti
http://public.fotki....ciute/vestuves/
tikiuos isejo ideti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 10, 18:29)

simpatni buteliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 10, 19:29)

Grazu thumbup.gif O kokios pirmos metines yra? Popierines, zaliosios ar kartunines (merlines)? As tarp tu metiniu susimecius doh.gif O man ju labai labai reikia ir toj metiniu temoj kazkokia makalyne g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 10, 18:41)
Grazu thumbup.gif O kokios pirmos metines yra? Popierines, zaliosios ar kartunines (merlines)? As tarp tu metiniu susimecius doh.gif O man ju labai labai reikia ir toj metiniu temoj kazkokia makalyne g.gif

pirmosios metines yra popierines thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 10, 19:47)
pirmosios metines yra popierines thumbup.gif  drinks_cheers.gif

ne
1- zaliosios
2- popierines
3-odines
5-medines

Papildyta:
nusipirkau dovanu popieriaus su sirdelems darau maiselius arbatoms thumbup.gif
Atsakyti