Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(leliukazz @ 2009 06 10, 10:30)
Pas mus isleidimo tevu nebus, mes tiesiog imsim jaunuosius is namu, bet faina sita ideja, kur nors pritaikysiu pasiemimo vietoj thumbup.gif

Na ka ilgai lauktas mano puslapiukas startuoja thumbup.gif Kol kas mazai foto, nes dar realiai nieko neturiu ir kol kas be slapuko, nes ka zino jaunieji, to neslepiu. Kai prigaminsiu ir nufotkinsiu staigmenu, atsiras ir slapukas biggrin.gif

Ir dar ziurekit koki smagu zaidimu puslapiuka radau bigsmile.gif

laba ryta wub.gif
man l.patiko tavo zenkliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 10, 11:30)
Pas mus isleidimo tevu nebus, mes tiesiog imsim jaunuosius is namu, bet faina sita ideja, kur nors pritaikysiu pasiemimo vietoj thumbup.gif

Na ka ilgai lauktas mano puslapiukas startuoja thumbup.gif Kol kas mazai foto, nes dar realiai nieko neturiu ir kol kas be slapuko, nes ka zino jaunieji, to neslepiu. Kai prigaminsiu ir nufotkinsiu staigmenu, atsiras ir slapukas biggrin.gif

AČIŪ,AČIŪ,AČIŪ UŽ UŽ NUOTAUKYTES,O ŽAIDIMU NUORODA thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 10, 12:30)

magnetukai liuks,o uz zaidimus-aciu!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(uogla @ 2009 06 10, 12:26)
sveikos svociutes,
vis paskaitineju Jusu pokalbius, nes ir pati ruosiuos vestuvems. Liepos 18 d su MB esam pakviesti pirsliauti 100 zmoniu vestuvese. Beveik viskas jau suplanuota, liko tik sudelioti i scenariju, suderinti kai kuriuos dalykus ir pirmyn. Bet.... po visokiu keistu savijautu pasidariau nestumo testa - teigiamas...  nestuke.gif  blink.gif 
tai ir dziaugiuosi ir nebezinau, ka daryt. Viskas butu gal ir nieko, bet su pirmagimiu vemiau penkis menesius, db irgi pykina vos tik akis atmerkiu. Tokios savijautos jokiu budu sitokio baliaus neatlaikysiu... doh.gif 
Be to kazkur esu skaicius apie prietarus, kad svocia negali buti nescia...
Zodziu, ryt einu pas gydytoja, ziursim, ka ji pasakys, o paskui skambinsim jauniesiems...
Ech... ne taip viskas turejo buti... wub.gif

dziaugiuosi uz tave 4u.gif ir jei jau taip atsitiko,tai vadinasi turejo taip but smile.gif .nuosirdziausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uogla @ 2009 06 10, 11:26)
sveikos svociutes,
vis paskaitineju Jusu pokalbius, nes ir pati ruosiuos vestuvems. Liepos 18 d su MB esam pakviesti pirsliauti 100 zmoniu vestuvese. Beveik viskas jau suplanuota, liko tik sudelioti i scenariju, suderinti kai kuriuos dalykus ir pirmyn. Bet.... po visokiu keistu savijautu pasidariau nestumo testa - teigiamas...  nestuke.gif  blink.gif 
tai ir dziaugiuosi ir nebezinau, ka daryt. Viskas butu gal ir nieko, bet su pirmagimiu vemiau penkis menesius, db irgi pykina vos tik akis atmerkiu. Tokios savijautos jokiu budu sitokio baliaus neatlaikysiu... doh.gif 
Be to kazkur esu skaicius apie prietarus, kad svocia negali buti nescia...
Zodziu, ryt einu pas gydytoja, ziursim, ka ji pasakys, o paskui skambinsim jauniesiems...
Ech... ne taip viskas turejo buti... wub.gif

Seip krikstyti nesciai negalima, nes sako Dievas dvieju vaiku is karto nekrikstija. As tikiuos, kad iki vestuviu nepastosiu, nes tada tai tikrai svecius apvemciau, su pirmu labai vemiau. Kadangi jau norim antro kad bustu mazas skirtumas tarp vaiku nesisaugom, tik neaisku gada mes ta antra pagaminsim, nes pirma gaminom labai ilgai
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 10, 11:30)

kaip faina wub.gif .jei ne paslaptis kokia kaina magnetuko vieno?Ir per kiek laiko tau padare?

O del zaidimo tai zinau toki.Vakar buvau susitikusi su muzikantais tai sake kad labai super pasiruosiau scenariju blush2.gif .Ir kad kazkoki toki zaidima turi ilabai linksma ir praves. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 06 10, 14:25)
kaip faina  wub.gif .jei ne paslaptis kokia kaina magnetuko vieno?Ir per kiek laiko tau padare?

Po 4lt. Padare per para.
Atsakyti
mes po baznycios eisim ant pilekalnio, ir dabar suku galva ka ant jo veikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 10, 14:34)
mes po baznycios eisim ant pilekalnio, ir dabar suku galva ka ant jo veikti g.gif

Zaidimus zaisti, visokias uzduotis daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 10, 13:34)

ant piliakalnio gal galetum padaryt ceremonija su arbatom, kad issirinktu, kuriu arbatu jaunuju nuomone reikia laimingai seimai, o kuriu nereikia, kad paleistu pavejui, nuo piliakalnio ax.gif as zadu taip padaryti ant tiltuko rumsiskese g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 10, 14:39)
ant piliakalnio gal galetum padaryt ceremonija su arbatom, kad issirinktu, kuriu arbatu jaunuju nuomone reikia laimingai seimai, o kuriu nereikia, kad paleistu pavejui, nuo piliakalnio ax.gif as zadu taip padaryti ant tiltuko rumsiskese g.gif  ax.gif

as apie sita minti galvojau, gal butu galima placiau papasakot, ka ant tu arbatos pakeliu rasyt g.gif ir kokius zodzius sakyt ar pan ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 10, 15:38)
laba ryta wub.gif
man l.patiko tavo zenkliukai thumbup.gif

sveiki man ir labai zenkliukai patiko, gal galit isduoti kur darete?
Atsakyti
Kelis puslapius atgal rasiau ir po foto yra komentarai. Galima daryt eurokos, galima daryt inspe (jei Vilniuj).
Atsakyti