Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

Pradejau deliot scenariju doh.gif isleidimo is namu dali dariau, nu vistiek man graudzios eiles gaunasi, o jaunieji sake nenori jokiu graudziu zodziu, o man tie visi zodziai apie tevus kazkaip graudziai skamba doh.gif
Atsakyti
svarbiausia paciai neapsiverkt smile.gif .o jaunoji jei jautresne,tai ir taip apsiasaros.nereikia nei graudziu zodziu.o ka tu"zeniji"?draugus,gimines?
Atsakyti
na bet jūs ir duodat,kelias dienas nebuvau prie kompo ir jau nebespėju pasivyti biggrin.gif
leliukazz,laukiam tavo ženkliuku smile.gif
varėne,butu labai įdomu tavo darbelius pamatyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 10, 00:35)
Pradejau deliot scenariju  doh.gif isleidimo is namu dali dariau, nu vistiek man graudzios eiles gaunasi, o jaunieji sake nenori jokiu graudziu zodziu, o man tie visi zodziai apie tevus kazkaip graudziai skamba  doh.gif

Labas rytas

bandyk daugiau savais zodziais ,as irgi labai nenoriu tu graudenimu ,tai kazkaip rasiau rasiau ir gal pavyko ju isvengt mirksiukas.gif
Pasikartosiu ,gal turit sabloniuka kuri DARBU PASISKIRSTYMO RAMUNELES , ar piesiat pacios rankomis g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(miskininkele @ 2009 06 09, 23:35)
Pradejau deliot scenariju  doh.gif isleidimo is namu dali dariau, nu vistiek man graudzios eiles gaunasi, o jaunieji sake nenori jokiu graudziu zodziu, o man tie visi zodziai apie tevus kazkaip graudziai skamba  doh.gif

Jie visa laika graudziai sakmbes... Va, kai turiu vaiku ir sulaukiau pirmos mamytes sventes darzely, supratau, kad sakes doh.gif Apsiverkiau nerealiai blush2.gif O per savo vestuves stengiaus spaust sypsena ir neapsiverkiau, bet pirsliene ir mamos, kad dejo asarot doh.gif O dabar kai parsinesus visas dvd vestuviu ziuriu, tai vienu draugu vestuvese jaunoji tiek isiverke, kad jau visi puole ramint, kad cia gi ne laidotuves unsure.gif Nuo zmogaus jautrumo manau priklauso. Mano jaunoji ir be isleidimo prie namu gali asarot pradet.

QUOTE(roky @ 2009 06 10, 00:29)
leliukazz,laukiam tavo ženkliuku smile.gif

Nuvesiu vyresneli i darzeli, uzsuksiu i darba dar kokiu smukmeneliu prigriebsiu vestuvem ir tada jau apie 11 galesiu imest 4u.gif

Dabar del tu prisistatymu, pas ka bus muzikantai, tai dazniausiai jie suorganizuoja prisistatyma. Ir jei nenorit surist su kortelem, galit pradziai prisistato ir palinki vienu zodi is savo pirmos vardo raides. Pvz., Laima jaunosios pussesere; linkiu laimes ir t.t. Geriausia jei yra galimybe, muzikantu paklaust ka jie zada organizuot siuo klausimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 09, 23:58)
svarbiausia paciai neapsiverkt smile.gif .o jaunoji jei jautresne,tai ir taip apsiasaros.nereikia nei graudziu zodziu.o ka tu"zeniji"?draugus,gimines?

Zeniju vyro broli

QUOTE(leliukazz @ 2009 06 10, 07:15)
Labas rytas,
Jie visa laika graudziai sakmbes... Va, kai turiu vaiku ir sulaukiau pirmos mamytes sventes darzely, supratau, kad sakes doh.gif Apsiverkiau nerealiai blush2.gif O per savo vestuves stengiaus spaust sypsena ir neapsiverkiau, bet pirsliene ir mamos, kad dejo asarot doh.gif

As per savo vestuves tai susikaupiau ir mintyse kartojau, kad sugadinsiu makijaza ir kaip tada atrodysiu ir neapsiverkiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Lab ryt biggrin.gif

as is viso vedarau jokiu islydetuviu
Kita karta tai buna spektaklis - kam to reikia

Velgi be nieko irgi neiseina.Gal geriau padrasinti jaunuosius ir pasidziaugti visiems kartu kad meiles ziukutis aplanke situos namus .....
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 10, 09:20)
Zeniju vyro broli
As per savo vestuves tai susikaupiau ir mintyse kartojau, kad sugadinsiu makijaza ir kaip tada atrodysiu ir neapsiverkiau  lotuliukas.gif

pries pora metu svociavau savo duktereciai,tikrai sunku buvo susilaikyt,bet iastveriau biggrin.gif ,nes buciau padarius pradzia kitu apsiverkimui smile.gif .o per savo vestuves,tai reikejo makijaza pasitvarkyt,nes priesais mama su mano drauge kaip isiverke-nesusilaikiau ir as.si karta nesijaudinu,nes zinau,kad asaru nebus
Atsakyti
sveikos svociutes,
vis paskaitineju Jusu pokalbius, nes ir pati ruosiuos vestuvems. Liepos 18 d su MB esam pakviesti pirsliauti 100 zmoniu vestuvese. Beveik viskas jau suplanuota, liko tik sudelioti i scenariju, suderinti kai kuriuos dalykus ir pirmyn. Bet.... po visokiu keistu savijautu pasidariau nestumo testa - teigiamas... nestuke.gif blink.gif
tai ir dziaugiuosi ir nebezinau, ka daryt. Viskas butu gal ir nieko, bet su pirmagimiu vemiau penkis menesius, db irgi pykina vos tik akis atmerkiu. Tokios savijautos jokiu budu sitokio baliaus neatlaikysiu... doh.gif
Be to kazkur esu skaicius apie prietarus, kad svocia negali buti nescia...
Zodziu, ryt einu pas gydytoja, ziursim, ka ji pasakys, o paskui skambinsim jauniesiems...
Ech... ne taip viskas turejo buti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 06 10, 09:22)
Velgi be nieko irgi neiseina.Gal geriau padrasinti jaunuosius ir pasidziaugti visiems kartu kad meiles ziukutis aplanke situos namus .....

Pas mus isleidimo tevu nebus, mes tiesiog imsim jaunuosius is namu, bet faina sita ideja, kur nors pritaikysiu pasiemimo vietoj thumbup.gif

Na ka ilgai lauktas mano puslapiukas startuoja thumbup.gif Kol kas mazai foto, nes dar realiai nieko neturiu ir kol kas be slapuko, nes ka zino jaunieji, to neslepiu. Kai prigaminsiu ir nufotkinsiu staigmenu, atsiras ir slapukas biggrin.gif

Ir dar ziurekit koki smagu zaidimu puslapiuka radau bigsmile.gif
Atsakyti
as pas jaunaji planuoju paskaityt truputi poezijos smile.gif jau paprasiau drauges,kad parasytu.eilerastis bus apie meile,bet skirtas ne tevam,kaip augino ir t.t,o jaunajam.(pamatei ,isimylejai...o dabar varom pas taves laukiancia) lotuliukas.gif dar paklausiu ar niekas nenori atkalbet ar kokiu patarimu duot.tiesa,as anksciau isvaziuosiu pas jaunaja,nei vaikinai.nes mano pirslys vienas neapsieme pas jaunaji but,tai sugalvojau taip kad buciau ir ten,ir ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogla @ 2009 06 10, 11:26)
Ech... ne taip viskas turejo buti... wub.gif

wub.gif

Siaip nescioji negali but kriksto mama, bet svocia manau, kad gali. Aisku nuo savijautos prklauso. Siaip nescia moteris vestuvese nesa laime jauniesiem thumbup.gif
Atsakyti