Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI, XVII dalis

QUOTE(darule @ 2009 06 09, 19:53)
oho, kokia darbstuolyte, saunuole thumbup.gif tiek daug suvaiksciojai siand. 4u.gif o as nieko siandien nepasidariau, mazajam trecias dantukas dygsta, tai visa diena ant ranku schmoll.gif

Oho kokie ankstyvi dantys bigsmile.gif

pantera, o kodel nenori nuomotis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 09, 20:55)
radau tokia ideja thumbup.gif
Mes atšvietėme spalvotą jaunųjų nuotrauką , kur jie bučiuojasi ir kai muzikantai prašo mokinti piršlį bučiuoti jaunuosius,pasakėme,kad žinome, jog jaunieji jau moka bučiuotis ir iškėlėme atšviestą jų nuotrauką  lotuliukas.gif
jau paprasiau pas jaunuosius tokios foto, man ditas bajeriukas patiko thumbup.gif  thumbup.gif

as ir taip planuoju daryti, jau esu nufotkinus jaunuosius biggrin.gif bet vistiek, manau, neisvengsim mokinimo buciuotis rolleyes.gif aisku, viskas ok thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 09, 21:16)

pantera, o kodel nenori nuomotis? g.gif

man mieliau vilketi nauja, sava ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 09, 21:25)
man mieliau vilketi nauja, sava ir pan. smile.gif

Yra nuomos, kur parsiuncia naujas arba pasiuva, o paskui pasilieka sau.
AS tai nenorejau dar vienos suknios i spinta, jau ir taip kruva turiu doh.gif Is mados gal jau net isejo ir ner kur det unsure.gif Ir gaila lotuliukas.gif
Papildyta:
Zenkliukus nufotkinsiu ryt, dabar einu nenuoramas migdyt. Tiksliau jau vienas miega, antra reik lauzt, ner kada su fotiku zaist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 09, 20:06)
as tai apejau Vilniaus akropoli, mada, VCUP ir niekur tinkamos sukneles neradau, net nezinau, kur dar galima butu nuspirkt g.gif

man tai siuna nuomos punkte. Pasius kokios noriu ir tada isnuomos, jos kaina skiriasi tik 50 Lt , ir nauja, ir pagal mane, ir tokia kokios noriu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 09, 21:25)
as ir taip planuoju daryti, jau esu nufotkinus jaunuosius biggrin.gif  bet vistiek, manau, neisvengsim mokinimo buciuotis rolleyes.gif aisku, viskas ok thumbup.gif

aš taip pat planuoju šitaip daryti thumbup.gif jau nufotkinau savo jaunuosius tik jie niekaip nesuprato kam man lotuliukas.gif dar užsakysiu kad pagražintų tą nuotraukėlę thumbup.gif

leliukazz labai smalsu kaip tau padarė ženkliukus bigsmile.gif Tik gaila kad tokios įmonės Vilniuj doh.gif perėjau per google veiksmas Vilnius ar Šiauliai doh.gif reiks dar Kaune paieškot,jei eurokos paves doh.gif
Atsakyti
as tai tos nuotraukos net nepanaudojau nes pries tai pasakiau kad mes dar jauni pirsliai ir kad musu sveciu tarpe yra daug labiau patyrusiu tai siunciam sirdute per rankas ir kai muzika nustoja grit pas ka sirdele tie ir moko, tai muzikantai buvo tokie neikyrus ir jiem to uzteko kad sveciai [amoke ir tiek:) o as ta nuotrauka nunesiau i jaunuju miegamaji ir prie lovos padejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 09, 22:21)
as  tai tos nuotraukos net nepanaudojau nes pries tai pasakiau kad mes dar jauni pirsliai ir kad musu sveciu tarpe yra daug labiau patyrusiu tai siunciam sirdute per rankas ir kai muzika nustoja grit pas ka sirdele tie ir  moko, tai muzikantai buvo tokie neikyrus ir jiem to uzteko kad sveciai [amoke ir tiek:) o as ta nuotrauka nunesiau i jaunuju miegamaji ir prie lovos padejau smile.gif

gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 06 09, 21:35)
gera mintis thumbup.gif

ta nuotrauka vienintelis dalykas buvo kurio nepanaudojau taip kaip zadejau smile.gif
Atsakyti
as vel su savo pasizadejimais
tarkim
svecias prisistato -paima torto gabaleli -perskaito pasizadejima ir taip 60 kartu
ar neperilgai uzsites
Atsakyti
na nemanau, mum 30 zm uztruko apie 15min, jei bijai kad ilgai uztruks daryk porai viena gabaleli ir lai porom stoja ir prisistato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 09 birželio 2009 - 22:09
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 09, 18:52)
Na jau palekiau is miesto

šaunuolė kokia thumbup.gif

QUOTE(darule @ 2009 06 09, 20:55)
radau tokia ideja 
Mes atšvietėme spalvotą jaunųjų nuotrauką , kur jie bučiuojasi ir kai muzikantai prašo mokinti piršlį bučiuoti jaunuosius,pasakėme,kad žinome, jog jaunieji jau moka bučiuotis ir iškėlėme atšviestą jų nuotrauką  lotuliukas.gif
jau paprasiau pas jaunuosius tokios foto, man ditas bajeriukas patiko thumbup.gif  thumbup.gif

aš taip dariau per praėjusias vestuves.
Per šias vestuves trauksiu ne foto, bet padarysiu sesės ir jos B besibuočiajančių foto kristale širdies formos rolleyes.gif Liks gražuis prisiminimas ir jiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 06 09, 23:51)
as vel su savo pasizadejimais
  tarkim
  svecias prisistato -paima torto gabaleli -perskaito pasizadejima ir taip 60 kartu
  ar neperilgai uzsites

as galvoju prisistatyma ir pasizadejimus daryt atskirai,bet cia dar tik tokios mitys.kai jau deliosiu visa scenariju,nezinia kaip sugalvosiu smile.gif .pas tave zmoniu daug-as bijociau smile.gif
Atsakyti