Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai

QUOTE(Aushre @ 2010 07 30, 16:17)
Sveikos merginos,

As ir galvoju pradeti lankyti buhalterines apskaitos kursus, tik nezinau kuriuos tiksliai. ar globaliose idejose ar is darbinteros. esu is siauliu. darbinteros kursai turetu vykti rugsejo men. kiek zinau, kaina 590lt, ir daugiau valandu, ir jei lankant su draugu tai 15% nuolaida. gal kas noretu kartu lankyti? 4u.gif

sveika,
gal gali parašyti, kuriuos kursus pasirinkai ir kaip sekėsi? kaip dėstytoja? kaip patys kursai, ar daug praktikos? ir pan. aš irgi renkuosi tarp šių kursų ir noriu kuo daugiau naudos smile.gif
Atsakyti
Paciolio, ar Countline kursus rinktis? Paciolio truputi daugiau valandu, bet nezinia, ar daugiau ismokina??? Neapsisprendziu, gal lankete kas tiek tuos, tiek tuos? Pasidalinkite patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, patarkite prašau, kokius buhalterinės apskaitos kursus būtų geriausia lankyti Vilniuje (kad būtų optimalus kokybės ir kainos santykis)? 4u.gif Esu "tiksliukė" - su skaičiais visada labai gerai sutardavau mirksiukas.gif , tai ir dirbti manau patiktų šioje srityje. Turiu aukštąjį universitetinį išsilavinimą ir patirties (deja, ne buhalterės).. Reikėtų pamėginti thumbup.gif Tik kur ax.gif
Atsakyti
Gal kas patars dėl kursų Kaune? 4u.gif
Atsakyti
Lankiau globaliu ideju. Visai nieko. Viskas is praktines puses. Man tik truko istatymu panagrinejimo, bet tam reiktu antra tiek valandu, o ir tai mazai ko gero butu. Nedidele grupe, tai irgi labai gerai
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2011 01 03, 17:01)
Gal kas patars dėl kursų Kaune?  4u.gif

Ir man butu idomu suzinoti, pasidalinkit patirtimi
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu pokalbio jei dar bus apie tai kalbama smile.gif . ieskausi kursu, bet neisivaizduoju , kurie tikrai verti pinigu. Kursu man reikia Klaipedoje. pernai buvau uzsirasius i pacioli, tai taip ir nesulaukus kursu, teko pinigelius atsiimti, niekur daugiau ir nebenuejau, vel grizau prie savo idejos del kursu baigimo . norejau vel i pacioli, nes is pradziu maniau , kad niekas daugiau neorganizuoja ju taip placiai, bet kaip paskaiciau forume, tai lyg yra ju ir daugiau neblogu. bet paciolis, kaip matau is dabartiniu datu vel yra atidejes kursus, gerai kad nesirasiau ir nemokejau pinigu, vel butu reikeje su jais ten zaistis. lotuliukas.gif
siuo metu renkuosi tarp VEV ir globalios idejos. kaip manot kas geriau???
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 11 25, 15:10)
Paciolio, ar Countline kursus rinktis? Paciolio truputi daugiau valandu, bet nezinia, ar daugiau ismokina??? Neapsisprendziu, gal lankete kas tiek tuos, tiek tuos? Pasidalinkite patirtimi  mirksiukas.gif

sveika, as uzsirasiau i Paciolio kursus nuo sausio vidurio arba nuo vasario pirmos.... iki sausio 31 dienos susimokejus taikoma nemaza nuolaida....
Atsakyti
O as kazkaip irgi neapsisprendziu ar geriau globaliose idejose ar moters uzimtumo centre. Gal kas lankete moters uzimtumo centre ir galit pareikst savo nuomone g.gif
Atsakyti
Sveikos na aš užsirašiau į www.apskaitajums.lt kiek domėjausi jais tai pasirodė gan nemažai val. t.y.120, nu žiūrėsiu kaip bus. Veliau pranešiu kaip sekėsi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodže: 20 sausio 2011 - 09:05
O aš pradėjau lankyti kursus "Pačiolyje" ir kol kas esu labai patenkinta. Ne tik dėstytojų darbu, bet dar ir tuo, kad dovanų gaunu thumbup.gif Pačiolis leidžia daug knygų, reikalingų buhalteriams, ir jų gauna ir kursų klausytojai. Jau vien ko verta knyga "Buhalterinės apskaitos pagrindai" thumb_yello.gif O ji įeina į kursų kainą. Kiekvienam pradedančiajam tokia knyga tikrai labai praverstų. O jau per trečią paskaitą gavom dar dovanų ir kitą reikalingą buhalterio darbui knygą. Dar ir nuolaidų kuponus, sakė, gausim, kad galėtumėm su nuolaida įsigyti kitų knygų clap.gif Taip, kad kolkas esu labai patenkinta šiais kursais. Bus matyt toliau, ar turėsiu naudos, kai juos baigsiu...
Atsakyti
QUOTE(Dilge @ 2011 01 21, 15:24)
O aš pradėjau lankyti kursus "Pačiolyje" ir kol kas esu labai patenkinta. Ne tik dėstytojų darbu, bet dar ir tuo, kad dovanų gaunu  thumbup.gif  Pačiolis leidžia daug knygų, reikalingų buhalteriams, ir jų gauna ir kursų klausytojai. Jau vien ko verta knyga "Buhalterinės apskaitos pagrindai"  thumb_yello.gif O ji įeina į kursų kainą. Kiekvienam pradedančiajam tokia knyga tikrai labai praverstų. O jau per trečią paskaitą gavom dar dovanų ir kitą reikalingą buhalterio darbui knygą. Dar ir nuolaidų kuponus, sakė, gausim, kad galėtumėm su nuolaida įsigyti kitų knygų  clap.gif Taip, kad kolkas esu labai patenkinta šiais kursais. Bus matyt toliau, ar turėsiu naudos, kai juos baigsiu...

Lankiau buhalterijos kursus labai seniai (globalios idejos), viskas puiku ir t.t. ir vat pasilikau sitos temos prenumerata. Ir dabar nesusilaikiau nepakomentavus sios REKLAMOS clap.gif Reik suprast, kad visai prastai? Nesusirenka zmones, tai ar su kokybe prastai ar kaina neadekvati?... g.gif
Atsakyti