Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai

QUOTE(Buttuke @ 2010 09 29, 16:27)
pries 2,5 metų dėl tos pačios priežasties atsiėmiau pinigus ir pasirinkau countline'o kursus  biggrin.gif

blink.gif ale kokie smikiai tada jie jeigu jau taip yra daroma ne pirma karta g.gif

QUOTE(Ananasas @ 2010 09 29, 18:15)
Tikrai galiu asmeniškai parekomenduoti šią įmonę, tikrai gerai atlieka savo darbą

nezinojau g.gif gal buciau pasirinkus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2010 07 02, 15:11)
smile.gif kažin, ar vertingi tie kursai? Lengvai įdarbina? Šiuo metu studijuoju universitete socialinius mokslus, bet planjuoju kardinaliai keisti kryptį.  smile.gif

Kokius įgūdžius ten lavina? Ar paruošia profesionaliai vykdyti apskaitą? smile.gif

Man atrodo dėl įsidarbinimo, tai kursų jau dabar nepakanka. Čia prieš 3 metus, tai buvo geras laikotarpis, laisvai priimdavo darbdaviai studijuojančius arba baigusius kursus. O dabar jau nori, kad būtų universitetas arba bent kolegija, darbo patirtis bent jau 3 metai ir t.t.
Čia nebent kam pasiseks, arba per pažįstamus įsidarbins.
Atsakyti
Sutinku su Aurelija. Be to dabar darbo birzoje (bent jiau man, Siauliuose) taip paprastai i kursus nebesiuncia. kai pasiprasiau pasake, kad jau auksciau nebera kur man mokytis ( esu Verslo paslaugu vadybininke), o kadangi pagal specialybe 2 metus nedirbau tai gali tikl pagalbines darbuotojios darba pasiulyti, nes pasirodo kvalifikacija nuvertejio. Va taip buna. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2010 10 01, 19:14)
Sutinku su Aurelija. Be to dabar darbo birzoje (bent jiau man, Siauliuose) taip paprastai i kursus nebesiuncia. kai pasiprasiau pasake, kad  jau auksciau nebera kur man mokytis ( esu Verslo paslaugu vadybininke), o kadangi pagal specialybe 2 metus nedirbau tai gali tikl pagalbines darbuotojios darba pasiulyti, nes pasirodo kvalifikacija nuvertejio. Va taip buna.  ax.gif

Tai jeigu jūs pagal specialybę jau daugiau, kaip 2 metus nedirbot, tai jus kaip tik turėtų DB siųsti į kursus, kad atgautumėt žinias ir pakeltumėt kvalifikaciją. Drąsiai reikalaukit kursų, nes jau praėjo ne mažas laikas po aukštosios baigimo. Juo labiau, kad turi nuo spalio vidurio prasidėt kaip tik DB ir SMM organizuojami kursai, turintiems aukštąjį išsilavinimą.
Kaip tik pirmenybė bus tiems, kam praėjo 2 metai po aukštosios baigimo arba turimos kvalifikacijos tobulinimui.
Bet vien baigus buhalterių kursus ir neturint aukštojo buhalterinio išsilavinimo, buhalterio darbą susirast tikrai maži šansai. Pati turiu aukštąjį buhalterinį išsilavinimą ir 5 metų darbo patirtį, o šiuo metu esu bedarbė, nes įmonę, kurioje dirbau pardavė. Darbo ieškausi jau nuo rugpjūčio pabaigos ir galiu pasakyti, kad, deja, gero pasiūlymo nesu gavus. Gal čia kam tiesiog sekasi, bet dabar darbdaviai užkelę labai reikalavimus, o atlyginimas dažniausiai neviršija 1500 lt.
Atsakyti
na jūs panos man paaiškinkit, ar galima niekur nedibus ir nesimokius kolegijoj a rkur buh, imanoma kursuose išmokt ir tvarkyt eit buhalterija...man kakzoks kosmosas atrodo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merguci @ 2010 10 05, 19:27)
na jūs panos man paaiškinkit, ar galima niekur nedibus ir nesimokius kolegijoj a rkur buh, imanoma kursuose išmokt ir tvarkyt eit buhalterija...man kakzoks kosmosas atrodo.. doh.gif

Iš tiesų kursų neužtenka ir net vien kolegijos ar univero neužtenka, kad tvarkingai nuo A iki Z tvarkytum buhalteriją. Reikalinga praktika, tai svarbiausia manau. O išmokt galima, tik dirbant, nes visokių yra niuansų.
Atsakyti
o kaip tą praktiką gauti, kai darbdaviai tik nori kad būsimas darbuotojas būtų su praktiką, o kad jam ją duoti, tai atsuka už..., ištikrųjų yra labai liūdna, aš jau šešis metus kaip auginu vaikus, per dekretines įstojau į VVK ir ten studijuoju buhalterinę apskaitą, kitą met jau Diplominis, o susirast darbą doh.gif į vieną imonę nuėjau, kaip buvau paklausta apie atlyginimą ir pasakiau pradžiai 800lt. norėčiau iškart buvo manęs paklausta, o kur dirba jūsų vyras, aš jam atsakiau, kad man atlyginimas yra antroj vietoj, pirmoj-praktika, bet dėja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merguci @ 2010 10 05, 19:27)

Man irgi atrodo, kad būtų per daug drąsu eiti į įmonę vesti buhalterinę apskaitą tik baigus kursus. Aišku, jie daug duoda, bet... Idealiausiai būtų iš pradžių būti buhalterės padėjėja.
Atsakyti
Sveikos,

Susidomėjau buhalterinės apskaitos kursais, darbe man to reiketų minimaliai, tiesiog ir pačiai įdomu būtu ir šiek tiek bendro su darbu. Kadangi nesu is didžiųju miestų, važinėti būtų nepatogu. Globaliose idėjose radau buhalterių kursus nuotoliniu būdu. Gal kuri su tais kursais susidūrėt ir galėtų kažką plačiau papasakoti: kokios informacijos ten suteikia, ar naudinga ir verta.
Atsakyti
labukas smile.gif
pradejau kursus buhalterijos uk nuo nulio nuotoliniu budu, kol kas labai sunku, labai stengiuosi, labai idomu buvo paskaityt kaip lt, galvoju o jei kada grishiu i lt, ar pravers man is uk mokslai g.gif blush2.gif
Atsakyti
Na ka, mergaites, siandien as einu i pirmaja paskaita vev kursuose smile.gif Tikiuosi, kad viskas bus ok.
Jus teisios cia sakydamos, kad labai sunku butu tik baigus kursus tvarkyti visos imones buhalterija, bet kas nerizikuoja, tas neislaisvina burbuliuku feju mirksiukas.gif
Pati baigiau universiteta, kur mokiausi ir finansus, ir apskaita (ne specialybiniai dalykai), dabar irgi dirbu pusiau apskaitininke. Zodziu, po kursu papildomai pasiimsiu nedidele imone ir tvarkysiu ten dokumentus, neturetu buti labai sudetinga smile.gif O gera pradzia - puse darbo mirksiukas.gif
Jeigu bus idomu, parasysiu, kaip ten man seksis 4u.gif
Atsakyti
Bus labai įdomu. Galvoju ir aš apie kursus. Įdomu būt sužinot, kaip merginom baigusioms kursus sekasi . Ar verta mokytis?
Atsakyti