QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2010 10 01, 19:14)
Sutinku su Aurelija. Be to dabar darbo birzoje (bent jiau man, Siauliuose) taip paprastai i kursus nebesiuncia. kai pasiprasiau pasake, kad jau auksciau nebera kur man mokytis ( esu Verslo paslaugu vadybininke), o kadangi pagal specialybe 2 metus nedirbau tai gali tikl pagalbines darbuotojios darba pasiulyti, nes pasirodo kvalifikacija nuvertejio. Va taip buna.
Tai jeigu jūs pagal specialybę jau daugiau, kaip 2 metus nedirbot, tai jus kaip tik turėtų DB siųsti į kursus, kad atgautumėt žinias ir pakeltumėt kvalifikaciją. Drąsiai reikalaukit kursų, nes jau praėjo ne mažas laikas po aukštosios baigimo. Juo labiau, kad turi nuo spalio vidurio prasidėt kaip tik DB ir SMM organizuojami kursai, turintiems aukštąjį išsilavinimą.
Kaip tik pirmenybė bus tiems, kam praėjo 2 metai po aukštosios baigimo arba turimos kvalifikacijos tobulinimui.
Bet vien baigus buhalterių kursus ir neturint aukštojo buhalterinio išsilavinimo, buhalterio darbą susirast tikrai maži šansai. Pati turiu aukštąjį buhalterinį išsilavinimą ir 5 metų darbo patirtį, o šiuo metu esu bedarbė, nes įmonę, kurioje dirbau pardavė. Darbo ieškausi jau nuo rugpjūčio pabaigos ir galiu pasakyti, kad, deja, gero pasiūlymo nesu gavus. Gal čia kam tiesiog sekasi, bet dabar darbdaviai užkelę labai reikalavimus, o atlyginimas dažniausiai neviršija 1500 lt.