QUOTE(Felichita @ 2009 08 04, 16:49)
o kodėl taip trumpai laiko , man tai ilgai laiko, nes dugnas gana storas, tai šiluma l.gerai išsilaiko
Net nežinau. Na jei skaičiuojant tą laikymą nuo paskutinio išjungimo ( kai paliekama dar koki 15 min troškintis), na gal gaunasi ilgiau nei pusvalandis.
QUOTE(Naktibalda @ 2009 08 04, 19:00)
ilgiau išlaiko jei uždedi ant dubenėliu, aš paverčiu dubenėlį combi atrodo vadinasi, ir tada tikrai nemažai laiko išlaiko
šiaip ne stebuklas, bet turiu ir džiaugiuosi , jei kokia srubyte užmetu, išjungiu ir išeinam su vaikais į lauką, grįžę jau galim sėsti ir valgyti, man čia pats didžiausias patogumas, kad nereikia "daboti" kada išvirs , nors žinoma mėsos kumpis su vienu užvirinimu tikrai neišvirs bet vištienikė, ar frikadelės be problemų
šiaip ne stebuklas, bet turiu ir džiaugiuosi , jei kokia srubyte užmetu, išjungiu ir išeinam su vaikais į lauką, grįžę jau galim sėsti ir valgyti, man čia pats didžiausias patogumas, kad nereikia "daboti" kada išvirs , nors žinoma mėsos kumpis su vienu užvirinimu tikrai neišvirs bet vištienikė, ar frikadelės be problemų
Aš irgi džiaugiuosi Kai reikia pasišildau. Man irgi patinka, kad nereikia prižiūrėti. Tik reikia pataikyti kada išjungti, kol neperžengė į raudonąją ribą O gal kaitinate dar ilgiau? Vakar dariau troškinuką su bulvėmis, šviežiomis voveraitėmis. Tai grybai net nesukrito, tik spalvą truputį pakeitė