Nu žinokit nusipirkau tą Mixsy, tiksliau kai čia jau klausiau buvau užsisakiusi ir labai bijojau, kad tikrai toks prastas kaip sakėt.
Nu ir patenkinta esu juo. Ne stebuklas kaip sako konsultantai, bet patenkinta. Blenderis man dažnai perdaug susmulkindavo, pusę susmulkina, pusę ne arba užsivelia. Su Mixsy man patinka, kad svogūnus ir morkas susipjaustau labai greitai ir pakankamai stambiai - taip kaip man reikia į sriubą dėti.
Blenderis man taškydavosi, ko nepasitaikė su šiuo Mixsy. Su blenderiu bandžiau paštetą padaryt - na pamėginti ar tikrai su blenderiu taip pat gaunasi - nu ne, man per stambiai susmulkino. Gerai tešlą išmaišo - su paprastu mikseriu kai maišydavau, tai tokie ploni blynukai išeidavo, su šiuo - toki stori, išsipūtę. Patinka kad norimo smulkumo supjausto daržoves. Mėsos dar nebandžiau malti, bet riešutus taip pat labai gerai sumala. Blynus bulvinius arba cukinijų tik su juo bedarau, nors turiu tarkavimo mašiną. Majonezo dar nedariau, bet paštetas daromas nuolat, ir kaip minėjau nepatiko kaip man padarė blenderis, labiau kaip Mixsy. Ir kas man dar labai patinka - viską supjausto, sumala, sutrina ir pan. daro labai greitai - daug greičiau nei blenderis. Laikas tikrai susitaupo.
Pasikartosiu - man tikrai patinka Mixsy, nors nėra jis toks stebuklas ir tiek pinigų
jis nevertas. Funkcijos panašios į kombainus, bet, kombainas užima daug vietos, kainuoja žymiai daugiau, o atlieka beveik visas tas pačias funkcijas. Naudojuosi juo kiekvieną dieną jau koks pusantras mėnuo.
Čia tokia mano nuomonė pasinaudojus šiuo nesuper stebuklingu daiktu
as tai esu nuomones tokios, daiktas super ar ne super, visi jie turi minusu pliusu, bet jei jau daikta myli tj jis pats geriausias