Puodai geri, pati turiu ir puodus, ir mikserį ir dar daug ką. Pora pastebėjimų, mikseris sugedo praėjus vos metams po garantijos, teko mokėti už pataisymą (db jau nemokėčiau, nemokėjau išsireikalaut, kad nemokamai taisytų, nes pagal LR įstatymus garantija 2 metai, nesvarbu, kad jie metam duoda). Puodo rankena lūžo, į naują nekeitė, per du kartus sutaisė pakenčiamai. Majonezą galima pasidaryti ne tik su zepter mikseriu, bet ir su bet kokiu kitu mikseriu ar blenderiu. Zepter peiliai man labiau galandami patinka, čia jau skonio reikalas aišku
Losjonas rankoms iš tiesų neturi analogų, bet TIK losjonas, visa kita...
Nesakau, kad produkcija bloga, gera, dar pora produktų tikrai įsigysiu, bet kad genda, lūžta taip pat kaip ir kita - faktas, tai prieš perkant reikia žinoti. Kai pirkau, konsultantė kryžium gulėsi, kad mikseris negenda 10 metų, puodai nelūžta, o iš tikro tai... Šiaip sumokėjus tokius pinigus norisi, kad sugedusius daiktus (bent jau garantinius) keistų į naujus
Pasikartosiu, zepter rankenos nejuda - jos lūžta
Pačiai taip atsitiko. Į naują puodą nekeitė (nors garantija metalui ale visam gyvenimui), o jau kai pataisė...
Siunčiau skandalą pakėlusi antrą kartą, kad bent sutaisytų padoriai. Sutaisė šiek tiek padoriau
Ne, aš tai Zepter jau nebepirkčiau - ir vien dėl jo nenormaliai aukštos kainos. Yra ir kitų firmų, mažiau garsių, kaip ir Zepteriai siūlančių - tokio paties kokybiško metalo gamybos puodų. Kodėl vien dėl vardo mokėti daugiau, jei galima ir neišlaidauti? Man kokybė yra svarbiau už vardą.
na, net nežinau, esu gavusi rankų losjoną, tai jau seniai turiu. Na, kad jis kažkoks ypatingas, tikrai nepastebėjau
nes ne karta teko susidurti, kad konsultantes, kaip kazkas cia rase - gulasi kryzium del kokybes