Sveikos,
turiu ir aš Zepterius. Puodai visai nieko, bet manau, kad tokios kainos tikrai neverti. Keptuvėje net nebandau nei blynų, nei kiaušinių, nei žuvies kepti. Tiesiog gaila laiko ir produktų. Kepu tik mėsą su daržovėm. Mėsa tikrai skaniai gaunas. Bulvių taip ir nesiseka be vandens išvirti. Apačioj būna pervirusios, o viršuj dar žalios. Nusispjoviau ir verdu su vandeniu. Kartais verdu mėos gabalą, su vandeniu, bet pilu nedaug. Tikrai greičiau išverda, negu paprastam puode.
Bet ant MiXsi tai esu žiauriai pikta. Nusipirkau paprastą blenderį, berods, Philips. Labai patiko, tai sumąsčiau, kad man reikia Mixsy. Philipsą atidaviau mamai. Mokėjau 500 Lt. Visų pirmą, kai tik pabandžiau plakti, pamačiau, kad plakant taškosi, Su Philipsu to nebūdavo. Bandžiau malti paštetą, normaliai neišėjo sumalti, pabaigiau su paprastu kombainu. Apie žalią mėsą iš viso nekalbu. Juo labiau, kad 5 asmenų šeimai tektų kokias dvi valandas malti faršą. Tiko jis tik kokiai kiaušinienei suplakti ar kokteiliui. Kelis kartus smulkinau ledą kol galų gale sugedo. Tai va, dabar jau nei senojo smulkintuvo nebegrąžu susigrąžinti, nei to nebeturiu. Teks pirkti naują.
Braškes ar mėsą dabar malu su elektrine mėsmale. Liuks daiktas .
QUOTE(Jucy @ 2010 07 05, 10:10)
Nu nesuprantu O kodėl tu manai, kad paprastas blenderis tau majonezo nepadarys? PADARO! Netgi rankiniai TW plakikliai padaro Ir netgi paprastas mikseris tą majonezą PADARO
Kaip ir lairam aš pritarsiu, kad puodais, keptuve zepter'io nenusivyliau, jie labai puikūs, pateisino visus mano lūkesčius (beje, lairam, ką ten tau su keptuve gamint nesigauna, parašyk man į až, pabandysiu smulkiai išaiškint, nes pati jau pilnai perpratau su ja visas gaminimo subtilybes ) , a, dar gal čia ne į puodų temą, bet dar zepter'io plaukų džiovintuvas man l geras, nu bet jau apie kitą techniką, o ypač apie MixSy patyliu...
Kaip ir lairam aš pritarsiu, kad puodais, keptuve zepter'io nenusivyliau, jie labai puikūs, pateisino visus mano lūkesčius (beje, lairam, ką ten tau su keptuve gamint nesigauna, parašyk man į až, pabandysiu smulkiai išaiškint, nes pati jau pilnai perpratau su ja visas gaminimo subtilybes ) , a, dar gal čia ne į puodų temą, bet dar zepter'io plaukų džiovintuvas man l geras, nu bet jau apie kitą techniką, o ypač apie MixSy patyliu...
O kaip tau AŽ parašyti? Rodo man, kad tu neregistruota ?
O su keptuve, tai man nesigauna nei kiaušinienės, nei kotletų, nei bulvių iškepti. Geriausiu atveju ji man tarnauja tik kaip troškintuvas
Papildyta:
QUOTE(INEXS @ 2010 07 05, 18:59)
Nu as tai nesu platintoja ir negiriu siu prekiu, tiesiog man turbut pasiseke,kad nereikejo dar nest taisyt
Na maniškio į taisyklą irgi nereikėjo dar nešti, bet nuo to man jis mielesnis nepasidarė. Jeigu dar taisyti kas savaitę reikėtų, tai visai viršūnė būtų . Tikrai mesčiau lauk. O dabar blynams tešlą užmaišau kelis kartus per sav . Visam kitam nelabai jis tinkamas...
QUOTE(lairam @ 2010 07 20, 10:41)
O kaip tau AŽ parašyti? Rodo man, kad tu neregistruota ?
Būsit pavėlavusi
QUOTE
O su keptuve, tai man nesigauna nei kiaušinienės, nei kotletų, nei bulvių iškepti. Geriausiu atveju ji man tarnauja tik kaip troškintuvas
Tai gal ten ir yra keptuvės formos troškintuvas?
QUOTE(Sophi @ 2010 07 20, 15:20)
Tai gal ten ir yra keptuvės formos troškintuvas?
Keptuvė ten, tik nesusidraugauju aš su ja...
QUOTE(lairam @ 2010 07 20, 16:00)
Keptuvė ten, tik nesusidraugauju aš su ja...
Neįsivaizduoju kas gali būt per keptuvė, jei nei blynų, nei kiaušinių iškept negali O kaip joje kepama - su riebalais ar be?
QUOTE(Sophi @ 2010 07 20, 16:09)
Neįsivaizduoju kas gali būt per keptuvė, jei nei blynų, nei kiaušinių iškept negali O kaip joje kepama - su riebalais ar be?
Mesos gabaliukai tai issikepa normaliai. Net be riebalu. Pradzioje prikimba prie dugno, bet apkepa ir atsoka. O kotletai ar kokie blynai tai man ar su riebalais, ar be ju - viskas prikepa
QUOTE(lairam @ 2010 07 20, 15:11)
Mesos gabaliukai tai issikepa normaliai. Net be riebalu. Pradzioje prikimba prie dugno, bet apkepa ir atsoka. O kotletai ar kokie blynai tai man ar su riebalais, ar be ju - viskas prikepa
nu bet tikrai iskepa.Ir bulves ir blynai, viskas iskepa.Kotletus kai kepu, tai net kartais nupilt susidariusius riebalus turiu
QUOTE(aureka @ 2010 07 20, 16:29)
nu bet tikrai iskepa.Ir bulves ir blynai, viskas iskepa.Kotletus kai kepu, tai net kartais nupilt susidariusius riebalus turiu
Matyt nemoku
QUOTE(lairam @ 2010 07 20, 15:32)
Matyt nemoku
Na tai gal kaip nors padet galim bendrom jegom Nu turi iseit
QUOTE(lairam @ 2010 07 20, 16:32)
Matyt nemoku
o gal ji "veikia" panašiu principu kai ketaus keptuvės - iš pradžių prie jų prilimpa, paskui pakepa ir atšoka?
QUOTE(Sophi @ 2010 07 20, 16:36)
o gal ji "veikia" panašiu principu kai ketaus keptuvės - iš pradžių prie jų prilimpa, paskui pakepa ir atšoka?
Na nezinau, reikes ryt is dezes issitraukti ir pabandyti kiausinius pusryciams kepti. Su kotletais tai neeksperimentuosiu daugiau turbut, nes visgi gaila mesa lauk mesti paskui
Čia tik apie puodus Zepter kalbate?
Mane domintų šluostės
Aš turiu baltą. Nežinau ar tai pirštinė, bet ranką įkišti galima. Ką su ja geriausia valyti? Rašo, kad daug ką. Bet žinau, kad kiekvienas produktas turi savų ypatingų pliusų.
Mane domintų šluostės
Aš turiu baltą. Nežinau ar tai pirštinė, bet ranką įkišti galima. Ką su ja geriausia valyti? Rašo, kad daug ką. Bet žinau, kad kiekvienas produktas turi savų ypatingų pliusų.