.... o aš dar kaip pagalvoju, kad visą šį "gėrį" išsimokėtinai pirkau .
QUOTE(lairam @ 2010 06 24, 06:31)
.... o aš dar kaip pagalvoju, kad visą šį "gėrį" išsimokėtinai pirkau .
tikrai ne veltui pirkote . . . ir jei naudosit pagal paskirti viskas bus gerai
tiek malimui, tiek trinimui ir aibe kitu patiekalu: pastetai, salotos, mojonezai (pakaitykit koki mojoneza valgot)nepaprasciau savo pasigaminti ir be eeeee
QUOTE(mika do @ 2010 06 24, 10:32)
tiek malimui, tiek trinimui ir aibe kitu patiekalu: pastetai, salotos, mojonezai (pakaitykit koki mojoneza valgot)nepaprasciau savo pasigaminti ir be eeeee
n+k žinučių prirašyta, kad prastai atlieka savo funkcijas tie gaminiai, bet jūs turbūt skaityt nemokat
QUOTE(mika do @ 2010 06 24, 09:32)
QUOTE(Sophi @ 2010 06 24, 10:07)
n+k žinučių prirašyta, kad prastai atlieka savo funkcijas tie gaminiai, bet jūs turbūt skaityt nemokat
Aha, ir + tokias pačias funkcijas atlieka žymiai pigesni, kokybiški, gerų firmų blenderiai (max 150 Lt kainuojantys) Taip pat majonezus, paštetus, salotas padaro Ir tuos konteineriukus malimui turi, ir sumala gerai
O aš savo MixSy pagaliau išmečiau, po paskutinio taisymo 2 mėn praėjo, ir vėl sugedo, cypia, kaista, vos mala Nu nusibodo vis po 40 Lt už taisymą mokėt, jau kiek remontui sukišau pinigų, seniai kokį Philipsiuką nusipirkusi būčiau O mano MixSy buvo viso labo 4 metai
QUOTE(mika do @ 2010 06 24, 10:32)
Prajuokinot . O ką manot aš su juo darau???? Rekomenduojat pagal paskirtį naudotį - aš su savo mikseriu žinokit šašlikinėje anglis smulkinu
O dėl majonezo, tai irgi geriau už Jus žinau, ką valgau
O kad mikseris yra nevertas pinigų, tai čia faktas . Jau vien tai, kad maniskiš surudijo man daug ką pasako apie jo kokybę...
Ir nieko jis mandro nedaro, o ir to kas žadėta jis taipogi nedaro. Paskaičius temą yra akivaizdu, kad praktiškai absoliuti dauguma juo nėra patenkinta. Galbūt Jums vienai iš 100 pavyko gauti dėžutę su kokybišku įrenginiu. Nes jau atleiskite, bet jeigu super duper mikseris net braškės nesutrina (apie tai rašiau ne aš o kita forumo dalyvė), tai komentarų nereik .
Dar, kai yra parašoma, kad nemoku naudotis Zepter keptuve, na, tai tarkim tiek tos. Gal tikrai kažkaip perkaitinu, nedakaitinu ir pan. Bet mikserį pamakaluoti bliūde, manau, dar sugebu .
P.S. Persiprašau platintoju už antireklamą, bet rašau ne todėl, kad kažkokia draugė kažką sakė pasakė, bet iš asmeninės patirties
Puodai Zepter man visai patinka. Ypač dėl visokių kruopų virimo , bet vis vien kainos jų didelės . Bet dėl puodų, kad jie nepateisino lukesčių tikrai negaliu nieko sakyti. Nium, bet tas mikseris, tai ...
o aš pasakysiu, kad už Zepter puodus, keptuves nieko nėra geriau. o dabar laukiu mikserio, nes atsibodo kasakrt mamos prašyti, kad majonezo indelį padarytų .
QUOTE(MeiLLi @ 2010 07 04, 21:10)
o aš pasakysiu, kad už Zepter puodus, keptuves nieko nėra geriau. o dabar laukiu mikserio, nes atsibodo kasakrt mamos prašyti, kad majonezo indelį padarytų .
Nu nesuprantu O kodėl tu manai, kad paprastas blenderis tau majonezo nepadarys? PADARO! Netgi rankiniai TW plakikliai padaro Ir netgi paprastas mikseris tą majonezą PADARO
Kaip ir lairam aš pritarsiu, kad puodais, keptuve zepter'io nenusivyliau, jie labai puikūs, pateisino visus mano lūkesčius (beje, lairam, ką ten tau su keptuve gamint nesigauna, parašyk man į až, pabandysiu smulkiai išaiškint, nes pati jau pilnai perpratau su ja visas gaminimo subtilybes ) , a, dar gal čia ne į puodų temą, bet dar zepter'io plaukų džiovintuvas man l geras, nu bet jau apie kitą techniką, o ypač apie MixSy patyliu...
O man tas mixsi buvo prie vakumo dovanoms idetas.Kazkaip as juo nenusivyliau, visada po ranka,as tortus daznai kepu tai tesla juo maisau ir siaip kasdien naudoju viskam. Nera gal jis kuo ypatingas, bet man patinka kad jis ant stalo stovi po ranka,tai nereik mikserio stalciui ieskot
QUOTE(INEXS @ 2010 07 05, 14:27)
O man tas mixsi buvo prie vakumo dovanoms idetas.Kazkaip as juo nenusivyliau, visada po ranka,as tortus daznai kepu tai tesla juo maisau ir siaip kasdien naudoju viskam. Nera gal jis kuo ypatingas, bet man patinka kad jis ant stalo stovi po ranka,tai nereik mikserio stalciui ieskot
QUOTE(INEXS @ 2010 07 05, 13:27)
QUOTE(mika do @ 2010 07 05, 13:49)
Aš savo MixSy kai išmečiau (kaip jau minėjau taisyt nusibodo), tai dabar nusipirkau paprastą blenderį, kuris taip pat kabo "po ranka" ir jo irgi nereikia spintelėse ar stalčiuose ieškot
Nu as tai nesu platintoja ir negiriu siu prekiu, tiesiog man turbut pasiseke,kad nereikejo dar nest taisyt
Aisku dabar nenusipirkciau jau siu prekiu, nes siuo metu ne tos pajamos,bet kai turejau pinigu negaila buvo man isigyt ir puodus ir vakuma, o labai esu dar patenkinta stalo irankiais
Aisku dabar nenusipirkciau jau siu prekiu, nes siuo metu ne tos pajamos,bet kai turejau pinigu negaila buvo man isigyt ir puodus ir vakuma, o labai esu dar patenkinta stalo irankiais
sveikos merginos ir as turiu Zepter puoda su juo lb draugauju, mikseri- liuks; keptuve -vis susipykstam .
bet pagaliau pavyko LIETINIUS joje iskepti, pagrindines TAISYKLES:
1. IKAITINTI gerai keptuve , kad uzlasinus vandens lakstytu po keptuve rutuliukai
2. NEPAGAILETI ALIEJAUS i tesla
as pirma karta patepu su lasinuku
ir pavyks pabandykit !!!!!
Papildyta:
Labas, oi kokia pikta ant Zepterio , ir as tokia is pradziu buvau pradedu zepteryje baigiu tefalyje. Blynus pavyko issikepti po 2 metu naudojimo !!!!!!!!!!!!!!!!!
taip nepyk ant jos pabandyk susidraugauti:-)
bet pagaliau pavyko LIETINIUS joje iskepti, pagrindines TAISYKLES:
1. IKAITINTI gerai keptuve , kad uzlasinus vandens lakstytu po keptuve rutuliukai
2. NEPAGAILETI ALIEJAUS i tesla
as pirma karta patepu su lasinuku
ir pavyks pabandykit !!!!!
Papildyta:
QUOTE(LenaP @ 2010 06 02, 10:46)
Turiu ir Zepter ir Berghoff. Man labiau patinka berghoff, greiciau isyla, man lengviau draugaujasi su jo temperaturos davikliu. Zepter daviklis man veluoja - jau dangtis sokineja, o rodykle dar nepasieke tos idealios zalios virimo zonos (prisukau, prisukau ta davikli). Zepter keptuveje kepimas tai is vis nesamone, atseit ikaitini kad vandens laseliai kaip gyvsidabris ritinetusi, dedi mesos gabala, jis prilimpa, po to atsoka, o atsoka tai kai mesos pavirsius jau su prikepusia sausa plutele, ir pati mesa sausa, virtuveje dumu kaip pas kokius kiniecius, gartraukis ant max. Kepiau zepteryje ir mesa su aliejum patepta - vistiek pirmoji puse prilimpa ir prikepa, o tik antra mesos puse gavusi garu turi sansu ir neprikepti. Tai gal jus ir valgykite ta sveika skania prikepusia mesa. O man ir ant teffalio be aliejaus sprandine iskepa sultinga ir neprikepusi. Su zepter pasirodo jau cia sugebejimu virsune, kad kazkas sugeba ir blynu issiskepti. As blynus jau ir pries 20 m. su sena tevu keptuve isiskepdavau. Zepter keptuvei atia, nereikia man nereikalingu daiktu virtuveje. Gal kas norit aukstu technologiju stebuklo nebrangiai, uz naujo tefalio kaina, - 2 menesius is viso kokius 10 kartu naudota.
Labas, oi kokia pikta ant Zepterio , ir as tokia is pradziu buvau pradedu zepteryje baigiu tefalyje. Blynus pavyko issikepti po 2 metu naudojimo !!!!!!!!!!!!!!!!!
taip nepyk ant jos pabandyk susidraugauti:-)