QUOTE(beskaiste @ 2009 11 28, 19:41)
niekada negirkit tik savo firmos ,o kitos blogos --ka jusu nemoke etiskumo niekas
filtrai visu firmu panasus ,bet aptarnavimas skiriasi savo kaina .mano pazystama turi zepterini ir dziaugiasi ,negali atsidziaugt ...
Ne, nemokė
Jei nepastebėjot, aš ir negyriau JOKIOS firmos, tik pasiūliau pasidomėti ir kitais siūlomais variantais, kurių kokybė ta pati, o kana...
Filtrai tikrai nepanašūs, membraninio valymo aš matau daugiau minusų, nei pliusų.
O šiaip ir aš 4000 sumokėjus turbūt džiaugčiausi neatsidžiaugčiau
Papildyta:
QUOTE(beskaiste @ 2009 11 28, 23:03)
as susidariau nuomone --tamsta zepteri taip tersi ir smerki kad
ar ir aplamai esi viskuom nepatenkintas zmogutis ...
Ir ko čia žmogų užpuolėt? Nei ji smerkia, nei ką, gal tik nedievina taip kaip jūs. Sukišo pinigus, kokybės lauktos negavo, negi žmogus negal turėt KITOKIOS nuomonės, iškart patampa "teršiančiu, smerkiančiu ir viskuo nepatenkintu". Ji juk painėjo ir jai patinkančius Zepter produktus, jei ką.
"N" kartų rašiau ir dar parašysiu - kodėl, kai mano MixSy gedo jau 4 kartus, aš turiu būti juo labai patenkinta? Berta čia rašė, kad ale seniau MixSy kažkokias plastmasines detales dėdavo, o dabar tai jau geras sudeda
O kodėl man taisydami niekas gerų nesudeda?
Su vaxsy produktai (rūkyti, mėsiukai įvairūs, šviežia mėsa be vacsy tikrai ilgiau nesugenda) man apsitraukia gličia plėvele, zepter atstovai aiškina, kad taip turi būti, bet man - nepriimtina
O va puodai man- superiniai
Kodėl reikia apie zepter rašyti TIK gerai, o bet kokia neigiama nuomonė (beje, nuomonė iš patirties) yra taip nepriimtina? Juk šiaip ir aš, ir +777+ rašome iš patirties.
Ir +777+ teisi - siurblys - tragiškas. Netraukia nieko, garo gamint nespėja, tikrai išbandžiusi jį esu, nereikia būti tokiu protingu, kad elementariai sulygint pvz Karcher garinio siurblio tech. duomenis ir Zepter. Karcher žymiai galingesnis ir žymiai pigesnis.
Na va, prirašiau, dabar lauksiu, kol akmenim užmėtysit