QUOTE(+777+ @ 2009 11 09, 15:11)
O bižuterija koks mėšlas , spalva nusitrina, auskarų kojelės išsitraukia ir kas baisiausia, net jų pačių dirbtuvėse netvarko(sako šlamšta nusipirkot). O nunešus pas juvelyrus, jie tiesiai šviesiai išpyškina grąžinkit iš ko pirkot, nes jų sulytuot negali. Konsultantės galėtų iš karto pasakyt, kas gali atsitikt, bet gi tyli, o kai kreipiesi, tai pasako, mes visos čia su momentu klijuojam...
TŲ ypatingų mikseriu malūnelis susimala, tai kodėl neįspet žmogaus, kad jei ūkiškai naudosi, tai kas mėnesį dar po 6 lt mokėsi už malūnėlį...
Dovaniniai peiliai, kas supranta irgi mėšlas... Atšimpa ir jie, o jei pagalast sugalvosi, tai dantukai ištrupa...
Depiliatorių pastoviai naudojant plaukeliai pradeda augti po oda...
Kodėl nepasako, kad dulkių siurblys mažo galingumo... bružini bružini kol ta siuliuką įtraukia...
Nesu pesimistė, bet tiesiog nusivyliau tuo garbinamu zepteriu . Jei atvirai-man pasiteisino tik jų puodai, bioptronas, o iš kosmetikos tai oxisprejus ir tonikas su pieneliu .
TŲ ypatingų mikseriu malūnelis susimala, tai kodėl neįspet žmogaus, kad jei ūkiškai naudosi, tai kas mėnesį dar po 6 lt mokėsi už malūnėlį...
Dovaniniai peiliai, kas supranta irgi mėšlas... Atšimpa ir jie, o jei pagalast sugalvosi, tai dantukai ištrupa...
Depiliatorių pastoviai naudojant plaukeliai pradeda augti po oda...
Kodėl nepasako, kad dulkių siurblys mažo galingumo... bružini bružini kol ta siuliuką įtraukia...
Nesu pesimistė, bet tiesiog nusivyliau tuo garbinamu zepteriu . Jei atvirai-man pasiteisino tik jų puodai, bioptronas, o iš kosmetikos tai oxisprejus ir tonikas su pieneliu .
Auskarų nebandžiau, bet nebandžiau dėl to, kad iš karto supratau, kad š....
O koks malūnėlis susidėvi? Dar nesusidūriau su tuo.
Peiliai tie dovaniniai korbuoti man labai patinka, 5 metus tik juos naudoju (kitų neturiu) ir neatšipo, o galast jų negalima, korbuoti nesigalanda Šiaip man asmeniškai jie
Nuo depiliatorių visų plaukeliai po oda įauginėja, kad to išvengti, reikia prausiantis pilingu kartas nuo karto pašveist kojas arba kempine šiurkščia. Čia visų epiliatorių trūkumas, pas mane ne zepter'io, bet taip pat sėkmingai įauginėja
Siurblys neatitinka kainos, tikrai nieko nesiurbia, o garina irgi blogai, nespėja garo gaminti, ilgiau pagarinus eina ne garai, o vanduo, tas "ilgiau pagarinus" tai minutę kokia Ačiū dievui nespėjau nusipirkti šito š...
Iš kosmetikos man dar losjonas rankom super
O bioptronas iš tikrųjų toks geras? Aš kažkaip skeptiškai į jį žiūriu