QUOTE(vovere74 @ 2008 06 19, 09:36)
Liuks
Prisiminiau kaip tas daiktas vadinamas - moldingas. Norėjau vis apie juos paklaust, bet niekaip neprisiminiau kaip vadinasi
Mano opeliuko vienas moldingas atšokęs, ne daug, bet erzina nerealiai, be to kartais neturiu laiko pati plauti mašinos tai galėčiau į kokią automatinę Statoilo plovyklą užlėkt, bet bijau, kad tą moldingą ten ir paliksiu
Gal kam teko pačiom jį klijuoti? Man darbe chebra sako - ai, su spiritu nuriebalink ir momentu klijuok, laikys. Hm
Kažkaip netikiu. Vyrelis mano vis žada ir žada man jį sutvarkyt, bet matau, kad dar ilgai nesišviečia man jo pagalba.
Jei tas atšokęs MOLDINGAS yra opeliuko, tai kaip ir aišku....Čia bendra liga ir aš su Omega turėjau bėdų...Esmė ta, kad tų plasmasinių laikiklių pakeitimas gali nieko nereikšti....
Moldingo konstrukcija: plastikinės juostos vidinėj pusėj yra ilieta plasmasėn skardinė juosta su skylutėm, kuriosna kišasi tie plasmasiukai ir kitais galais tvirtinasi į duris.
Bėda ta, kad ta skarda supūna, ji laikosi prie durų, o iš0rinė plasmasė jau nebesilaiko,...tada klijavimas be galo....vienoj vietoj priklijuoji-atšoka kitoj.
Aš padariau taip: nulupau moldingą , ilupau ir išmečiau velniop tos skardinės juostos likučius, su visais plasmasiukais....Plastikinio moldingo likusią tuščią vidinę ertmę užpildžiau silikoniniais stiklo klijais (brangūs zarazos - 80 lt už triūbą) ...ir priklijavau. Sudėtingiausias dalykas - tiesiai uždėti ir lygiai prispausti,....ir išlaikyti minimum 12 val.Aš dariau garaže, atremdamas į sieną su daug pagaliukų...Laikosi jau antri metai....