Įkraunama...
Įkraunama...

Toms kurios nori viską žinoti II

Gal galite kas nors patarti kokį meistrą Klaipėdoje kur hermetizuoja mašinos langus. Man pro priekinį stiklą pradėjo varvėti vanduo per lietų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 08 17, 17:59)
Gal tu tiesiog prie benzinines nepratus,jei mokeisi su dyzeliu.Skirtumas yra.Dyzelyje atleidi sankaba ir tada mini gaza,o benzinas be gazo nelabai vaziuoti nori,tai siek tiek atleidi sankaba ir ja kiek prilaikydama duodi gazo ir jo neatleisdama pamazu atleidi sankaba.2000m mazda toli grazu ne silpna,neziurek,kad tik 1,3 ax.gif Labai pazistama problema,manau,priprasi,pasitreniruok kur nors aiksteleje,ikalneje is vietos pajudet,ir labai klausykis variklio,stebek apsukas-masina gesta,kai jos per daug nukrenta.Sekmes 4u.gif

Dekui. Matyt, kad Jus teisus - jei vairuot nemoki, nesikabinek prie masinos thumbup.gif
Teks pasipratint, nors dar ne daug vazineju, bet jau pradedu suprasti kur problema - neveltui instruktorius sake - kol metysi sankaba, vazinet neismoksi....

Ir dar vienas klausimas - gal zinote is kur gauti masinos technine knygele, na tipo senoj vyras turi instrukcija, tai bent jau saugiklius keiciantis galvos sukti nereikia kas kur, nors ir olandiska pas ji. Internete bandziau ieskoti, neradau. Girdejau, kad buna parduoda, ale kur ieskot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2010 08 22, 10:09)
Gal galite kas nors patarti kokį meistrą Klaipėdoje kur hermetizuoja mašinos langus. Man pro priekinį stiklą pradėjo varvėti vanduo per lietų  4u.gif

Tikrai pro stiklą leidžia? Kurioj vietoj? Jei stiklas klijuojamas, tai tik perklijuot, kito varianto nera. Jei istatomas su guma, tai reik isimt ir ziuret, gal guma reik keisti. Padarys bet kuri automobiliniais stiklais užsiimanti imone: Evelkas, Stiklita ir t.t.

Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2010 08 17, 21:57)
Nu tu ir teoretikas..

Turint toki autoparka, tai nori nenori patampi praktiku, nes mazai kas apsiima tvarkyt tokius technikos stebuklus.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barshkuole @ 2010 08 23, 14:34)
Ir dar vienas klausimas - gal zinote is kur gauti masinos technine knygele, na tipo senoj vyras turi instrukcija, tai bent jau saugiklius keiciantis galvos sukti nereikia kas kur, nors ir olandiska pas ji.  Internete bandziau ieskoti,    neradau. Girdejau, kad buna parduoda, ale kur ieskot?  g.gif

Turguj pasižiūrėk 4u.gif
Gariūnuose, Kavarijų turguj mačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barshkuole @ 2010 08 23, 16:54)

Kalvariju turguje tikrai yra visokiu, bet didzioji dauguma rusu kalba.
Atsakyti
Gal kas zino, ar cia gerai rodo F prietaisu skydelyje, kai vaziuoju su automatu, man turetu rodyt D. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moller @ 2010 08 23, 19:17)
Gal kas zino, ar cia gerai rodo F prietaisu skydelyje, kai vaziuoju su automatu, man turetu rodyt D. g.gif

nesu garantuota, bet jei neklystu, tai F yra atsarginis bėgis (nuvažiavimui iki serviso)
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2010 08 23, 19:40)
Kalvariju turguje tikrai yra visokiu, bet didzioji dauguma rusu kalba.

Rusu kalba man ne problema... O vat kurioj vietoj ieskot tose Kalvarijose? Ten prieky kur senienas parduoda?
Atsakyti
pas mane renault scenic. Labai idomiai valo galinio lango valytuvas. Jis nepadaro pilno pusmenulio, per vidury virsuje lieka nenuvalytas plotas. O jis kaip tik svarbus kai ziuriu per galini veidrodeli. Guma valytuvo gera. Tai gal netinkmas valytuvas istatytas, ar gali buti kad toks ir turi buti valymas? O jeigu perku nauja valytuva, istato tik servise?
Atsakyti
Greiciausiai vis del to bus guma bloga,jei per visa plota neprisispaudzia.Nauja valytuva pati uzsidesi,nesudetinga ten,ant kojeles uzsimauna ir viskas.Ant valytuvu pakuociu buna instrukcijos kaip uzdeti.
O pas mane galinis isvis neveikia,bet ir netaisau-apsieisiu kaip nors ax.gif
Atsakyti
gal kas rekomenduotu gera kondicionieriaus diagnostika vilniuje.
mat reikia jog butu viskas ant balto lapo surasyta kas jam negerai, nes vienam servise sutvarke pripilde freono o jau savaite nebepucia salto oro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Barshkuole @ 2010 08 24, 13:44)
Rusu kalba man ne problema... O vat kurioj vietoj    ieskot tose Kalvarijose? Ten prieky kur senienas parduoda?

Nea, turgaus viduriuke, jei zinot kur gelemis prekiauja, tai nugarinej tos vietos dalyje, kur daug daug kitokiu ivairiu knygu parduoda.
Atsakyti