Įkraunama...
Įkraunama...

Toms kurios nori viską žinoti II

QUOTE(denaxa @ 2010 04 07, 19:12)
Negi manai,kad jie vienu nuleistu ratu vazineja? Jau gal butu pamate,tada ir stabdant jaustusi,ne tik vaziuojant... biggrin.gif

Naa... Jei buvo galima nuo gruodžio nepastebėt, kad gal šonan neša, tai visai įmanoma ir šitai, sakyčiau bigsmile.gif .
mirksiukas.gif :
QUOTE(kristij @ 2010 04 01, 15:07)
Na masina nusipirkom gruodi, ratu dar nekeitem. Kad nesa i sona pastebejau neseniai, nors gal "nese" ir anksciau, tik demesio nekreipiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 07 balandžio 2010 - 20:32
QUOTE(Dzesika:) @ 2010 04 07, 15:06)
Visu pirma slegi padangose pasitikrinkit, tada suvedima  smile.gif

Va cia ir galejo buti problema, nes slegi vyras kai patikrino, visi ratai skirtingai rode. Tiek as ir nusimanau, bet atrodo viskas buvo normos ribose, bet vis tiek skirtingai blush2.gif . Nezinau, gal beda ir ne cia, bet dabar nebeatrodo, kad nestu i sona. g.gif
Bet turiu dar klausima. Pas mane priekines padangos ziemines, galines sezonines. Ar galiu su jomis vazinetis vasara? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 08 balandžio 2010 - 11:54
QUOTE(kristij @ 2010 04 08, 12:52)
Va cia ir galejo buti problema, nes slegi vyras kai patikrino, visi ratai skirtingai rode. Tiek as ir nusimanau, bet atrodo viskas buvo normos ribose, bet vis tiek skirtingai  blush2.gif . Nezinau, gal beda ir ne cia, bet dabar nebeatrodo, kad nestu i sona. g.gif
Bet turiu dar klausima. Pas mane priekines padangos ziemines, galines sezonines. Ar galiu su jomis vazinetis vasara? ax.gif

Jei nedygliuotos, važinėti vasarą nedraudžiama. Tik žieminės labai greitai dyla vasarą, ir turėk raumeny kad stabdymo kelias bus ilgesnis.
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2010 04 08, 17:17)
Jei nedygliuotos,  važinėti vasarą nedraudžiama. Tik žieminės labai greitai dyla vasarą, ir turėk raumeny kad stabdymo kelias bus ilgesnis.

Aha, kad stabdymo kelias ilgesnis zinau. Kiek zinau zieminiu padangu protektorius turi buti gilesnis nei vasariniu. Tai va, manau, kad kitai ziemai sios padangos nebetiks (nors visai dar gerai atrodo), pamaniau vasara dar pasivazinesiu. Dabaigsiu, taip sakant.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 04 07, 20:12)
Negi manai,kad jie vienu nuleistu ratu vazineja? Jau gal butu pamate,tada ir stabdant jaustusi,ne tik vaziuojant... biggrin.gif

ko puolat i krastutinumus? lyg padanga negaletu but ,,paleista''.. kaip autobuso vairuotojai manau turetu buti labai aisku viskas

QUOTE(kristij @ 2010 04 08, 12:52)
Va cia ir galejo buti problema...

liuks tada smile.gif
Atsakyti
ziurekit, gal kas susidurete smile.gif

pas mane masinoj dujos. vakar vaziuojant ilga marsruta su dujom, kazkuriuo momentu persijunge i benzina. masina nebuvo sustojus ar uzgesus. perjungiau vel dujas. po kurio laiko pastebejau, kad vel dega benzo lempute. kas tai galetu buti? kompas durniuoja? duju tikrai yra smile.gif
Atsakyti
Gal kas zino kur rasti VW Polo 1996 1,6 droselines sklendes bloka g.gif doh.gif Uz prieinama kaina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 05 18, 11:54)
Gal kas zino kur rasti VW Polo 1996 1,6 droselines sklendes bloka  g.gif  doh.gif Uz prieinama kaina blink.gif

Daugumos Vilniaus lauzynu numeris 852315000. Paskambinsit, pasakysit kokia auto, ir padiktuos numerius lauzynu kurie tokia turi.
Atsakyti
Reikia pagalbos. Užvedus mašiną išmetą užrašą Service Due ir raktas nupieštas, po kelių sekundžių pranyksta ir daugiau nebeatsiranda kol neišjungi mašinos.
Visą mėnesį važiavau nieko nerodė. Visi kiti parodymai gerai.
mašina praėjusi 23000 km. Ar gali būti kad čia kaip rekomendacija patikrinti.
Rašo kad tepalas yra gerai.
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 05 18, 10:54)
Gal kas zino kur rasti VW Polo 1996 1,6 droselines sklendes bloka  g.gif  doh.gif Uz prieinama kaina blink.gif

As vel ieskau biggrin.gif Si karta man reikia VW Polo 1996 automatinio vairuotojo puses lango pekeleju, bo neatsidaro langas, jauciuosi kaip siltnamyje blink.gif Kas zino, kur gauti? Lauzynuose? ax.gif
Atsakyti
gal kas galite parekomenduoti kur Kaune užsipilti freono į mašinos kondicionierių? ir kiek tai gali kainuoti?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 17, 11:05)
ziurekit, gal kas susidurete smile.gif

pas mane masinoj dujos. vakar vaziuojant ilga marsruta su dujom, kazkuriuo momentu persijunge i benzina. masina nebuvo sustojus ar uzgesus. perjungiau vel dujas. po kurio laiko pastebejau, kad vel dega benzo lempute. kas tai galetu buti? kompas durniuoja? duju tikrai yra smile.gif

Susidūrus aš, tačiau ir pati turiu klausimų smile.gif

Praeitą savaitę pas mane pradėjo durniuoti dujos (tiesioginės), nors tikrai dar dujų buvo daugiau nei pusė bako, pradėjo pipsėti, kad baigėsi. Kai išjungiu dujas ir vėl įjungiu, pora km pravažiuoju ant dujų ir vėl pypsi, kai mašina pastovi, šiek tiek daugiau ant dujų važiuoja.

Nuvežėm pas meistrus, pasakė, kad slėgis per mažas, viską padarė, bet visteik tas pats... Dar sakė, kad susiję su temperatūra, tai vat aš ir pastebėjau, kad kol mašina neįšilus, tol važiuoja ant dujų, kai pasiekia 80 laipsnių, vėl pypsi...
Prieš pora dienų kažką ten su laidukais padarė, bet po kiek laiko vėl tas pats..
Trečiadienį varysim mašiną, keis daviklį, tai tikiuosi, kad tai jau bus pabaiga... Nes laukia ilga kelionė ne už ilgo, tai nesinorėtų staigmenų...

Dar klausimas nusimanančioms... Prieš pora savaičių pastebėjau, kad biški kaista variklis, bet vis užmiršdavau patikrinti aušinimo skystį... Kai nuvažiavau į kaimą ir teko ilgai važiuoti ant antro bėgio ir temperatūra vis kilo, tada jau susizgriebiau ir nuvažiavus į degalinę nusipirkau mėliną aušinimo skystį...
tačiau prieš pora dienų išgirdau tokį dalyką, kad lygtai negalima maišyti skirtingų spalvų skysčių... prieš tai nesiaiškinau, kuris pas mane supiltas, bet kai dapylėm, pamačiau, kad visgi žalias supiltas... Ir kaip tik po kokių 40 km. ir pradėjo man tos dujos knisti protą...
Tai ar tikrai negalima maišyti? Kas tuomet būna? Ar dėl to, kad dapyliau apie 600 ml. kitokios spalvos skysčio ir galėjo tos dujos durniuoti...?
Atsakyti