QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 17, 11:05)
ziurekit, gal kas susidurete
pas mane masinoj dujos. vakar vaziuojant ilga marsruta su dujom, kazkuriuo momentu persijunge i benzina. masina nebuvo sustojus ar uzgesus. perjungiau vel dujas. po kurio laiko pastebejau, kad vel dega benzo lempute. kas tai galetu buti? kompas durniuoja? duju tikrai yra
Susidūrus aš, tačiau ir pati turiu klausimų
Praeitą savaitę pas mane pradėjo durniuoti dujos (tiesioginės), nors tikrai dar dujų buvo daugiau nei pusė bako, pradėjo pipsėti, kad baigėsi. Kai išjungiu dujas ir vėl įjungiu, pora km pravažiuoju ant dujų ir vėl pypsi, kai mašina pastovi, šiek tiek daugiau ant dujų važiuoja.
Nuvežėm pas meistrus, pasakė, kad slėgis per mažas, viską padarė, bet visteik tas pats... Dar sakė, kad susiję su temperatūra, tai vat aš ir pastebėjau, kad kol mašina neįšilus, tol važiuoja ant dujų, kai pasiekia 80 laipsnių, vėl pypsi...
Prieš pora dienų kažką ten su laidukais padarė, bet po kiek laiko vėl tas pats..
Trečiadienį varysim mašiną, keis daviklį, tai tikiuosi, kad tai jau bus pabaiga... Nes laukia ilga kelionė ne už ilgo, tai nesinorėtų staigmenų...
Dar klausimas nusimanančioms... Prieš pora savaičių pastebėjau, kad biški kaista variklis, bet vis užmiršdavau patikrinti aušinimo skystį... Kai nuvažiavau į kaimą ir teko ilgai važiuoti ant antro bėgio ir temperatūra vis kilo, tada jau susizgriebiau ir nuvažiavus į degalinę nusipirkau mėliną aušinimo skystį...
tačiau prieš pora dienų išgirdau tokį dalyką, kad lygtai negalima maišyti skirtingų spalvų skysčių... prieš tai nesiaiškinau, kuris pas mane supiltas, bet kai dapylėm, pamačiau, kad visgi žalias supiltas... Ir kaip tik po kokių 40 km. ir pradėjo man tos dujos knisti protą...
Tai ar tikrai negalima maišyti? Kas tuomet būna? Ar dėl to, kad dapyliau apie 600 ml. kitokios spalvos skysčio ir galėjo tos dujos durniuoti...?