Įkraunama...
Įkraunama...

Toms kurios nori viską žinoti II

QUOTE(Kontaktas @ 2010 02 10, 10:36)
YRA pagrindo manyti, kad praktikos turiu daugiau nei tamsta.  tongue.gif

Niekuo neypatingi, todėl drąsiai galit nekreipt į juos savo didžiai gerbiamo dėmesio, ir pilti į savo TP kad ir BROLIO aliejų.

Gal būt.. Nepradėsiu dabar vardint ką ir kur, kiek kartu prie savo auto veikiau..

Ačiū už padrąsinimą bei leidimą, bet į savo auto pilu tai, ką rekomenduoja gamintojas.
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2010 02 10, 10:44)
Gal būt.. Nepradėsiu dabar vardint ką ir kur, kiek kartu prie savo auto veikiau..

Ačiū už padrąsinimą bei leidimą, bet į savo auto pilu tai, ką rekomenduoja gamintojas.

Taip ir neatsakėte kuom skiriasi tosolas ir antifrizas.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 02 10, 14:44)
Taip ir neatsakėte kuom skiriasi tosolas ir antifrizas.

Kontaktas atsake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 02 10, 13:51)
Kontaktas atsake ax.gif

Aš ne jo klausiau. Čia Lemona` bando visus įtikinti, kad tosolas ir antifrizas yra visiškai skirtingi dalykai, todėl ir klausiu kuom skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 02 10, 14:50)
Aš ne jo klausiau. Čia Lemona` bando visus įtikinti, kad tosolas ir antifrizas yra visiškai skirtingi dalykai, todėl ir klausiu kuom skiriasi?

Ojetus, "bando įtikinti" lotuliukas.gif

Netikėkite, aš nuo to nei kūstu, nei storėju lotuliukas.gif
Man tai koks skirtumas, ką jūs pilsit ir ar žinosit tuos skirtumus.. biggrin.gif
Pilkit antifrizą, tosolą, vandenį, a ką norit biggrin.gif Vistiek gi jie niekuom nesiskiria, atsiprašau, kad bandžiau įtikint, kad skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2010 02 10, 15:28)
Ojetus, "bando įtikinti"  lotuliukas.gif

Netikėkite, aš nuo to nei kūstu, nei storėju  lotuliukas.gif
Man tai koks skirtumas, ką jūs pilsit ir ar žinosit tuos skirtumus..  biggrin.gif
Pilkit antifrizą, tosolą, vandenį, a ką norit  biggrin.gif Vistiek gi jie niekuom nesiskiria, atsiprašau, kad bandžiau įtikint, kad skiriasi biggrin.gif

Vadinasi pati nežinote, o lojate.
Atsakyti
LEMONAI nereikėjo čia klausimų uždavinėt...Nes jai yra tik dvi nuomonės - JOS ir neteisinga.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 02 10, 16:32)
Vadinasi pati nežinote, o lojate.

Žinau, bet neloju.
Girdėjot, kaip loju? Ar matėt kur mano poste "au au"? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Kontaktas @ 2010 02 10, 16:44)
LEMONAI nereikėjo čia klausimų uždavinėt...Nes jai yra tik dvi nuomonės - JOS ir neteisinga.

Ar aš sakiau, kad kažkurio nuomonė čia neteisinga? g.gif
Neiškreipinėkit mano postų ir nepervesdinėkit čia sugedusio telefono principu.
Yra mano nuomonė, jūsų, dar kažko - visi tam turim teisę.
Aš nepatingėjau netgi pasukti keliems pažįstamiems vyrukams, jie irgi sako, kad antifrizas ir tosolas (t.y. kas pas mus rašoma "aušinimo skystis") skiriasi ir maišyti taip pat sako geriau nemaišyti..
Nu ir tvarka.
Jūs pilkitės viską iš eilės, o aš dėl savo nuomonė pilsiu tik antifrizą.
Nu ir valio, ar kam nuo to blogiau? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2010 02 10, 16:49)
Žinau, bet neloju.
Girdėjot, kaip loju? Ar matėt kur mano poste "au au"?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:

Ar aš sakiau, kad kažkurio nuomonė čia neteisinga?  g.gif
Neiškreipinėkit mano postų ir nepervesdinėkit čia sugedusio telefono principu.
Yra mano nuomonė, jūsų, dar kažko - visi tam turim teisę.
Aš nepatingėjau netgi pasukti keliems pažįstamiems vyrukams, jie irgi sako, kad antifrizas ir tosolas (t.y. kas pas mus rašoma "aušinimo skystis") skiriasi ir maišyti taip pat sako geriau nemaišyti..
Nu ir tvarka.
Jūs pilkitės viską iš eilės, o aš dėl savo nuomonė pilsiu tik antifrizą.
Nu ir valio, ar kam nuo to blogiau?  biggrin.gif

Tai dauguma turbut tai ir daro, pasiskaito, pasirankioja informacijos, o tada nusprendzia kuo tiketi.
As asmeniskai visada isiklausau i argumentuota nuomone, kai zmogus paraso ka mano, o tada issamiai paaiskina, kodel butent taip galvoja.
Jusu atveju rasote, kad skirtumas tarp tosolo ir antifryzo yra, bet neradau info apie tai koks gi tas skirtumas ir kokios blogybes gali atsitikti tuos du skysciu sumaisius.
Atsakyti
QUOTE(Botanikas_ @ 2010 02 04, 16:21)
Jokiu būdu nestabdykite varikliu esant slidžiai kelio dangai! Stabdant šiuo būdu slidžiame kelyje, dėl menko padangų sukibimo su kelio danga, gali uzsiblokuoti varantieji ratai. Jeigu automobilis varomas galu, galinė automobilio dalis gali mestis į vieną ar kitą pusę. Jei automobilis varomas priekiniais ratais, prarasite kontrolę vairu. Ši informacija ne tik iš mano patirties, bet ir iš legendinio ralio vairuotojo S. Zasados knygos "Saugus greitis".

Noreciau pamatyt kaip tamsta sustoja slidziame kelyje ijunges laisva pavara ir spausdamas stabdi... Ir, beje, netraukite zodziu is konsteksto. Jusu auksciau aprasytos situacijos ivyksta staigiai atleidus akceleratoriaus ar sankabos pedala. Jei gerai jauciat automobili, tai atitinkamai dirbant su pedalais, rezultatas gaunamas teigiamas, lyginant su laisva pavara ir imintu stabdziu pedalu.

Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2010 02 08, 18:51)
Ar imanoma kaip nors patikrinti koks mano automobilyje uzpiltas ausinimo skystis, tasolas ar antifryzas? Zinau, kad tasoloas zydras, o antifryzas zalias, bet ziuriu ziuriu i bakeli, o ten pas mane nei zalsvas nei melsvas, kazkoks keistas, tai nezinau ka daryti. O daviklis rodo, kad reikia papildyti ausinimo skyscio. Kas bus jei dapilciau ne to kurio jau yra?

Ner daug ka patarinet. Ziuret, koki ausinimo skysti rekomenduoja automobilio gamintojas. Jei neaisku koks uzpiltas, pasikeisti visa i tinkama ir taip pat ziureti gamintojo rekomendacijas, kas kiek laiko keisti arba visai nekeisti, jei taip gamintojas numate.
Atsakyti
Kontaktas, ačiū už išsamius ir net blondinėms suprantamus atsakymus notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(lickerish @ 2010 02 10, 19:24)
Noreciau pamatyt kaip tamsta sustoja slidziame kelyje ijunges laisva pavara ir spausdamas stabdi... Ir, beje, netraukite zodziu is konsteksto. Jusu auksciau aprasytos situacijos ivyksta staigiai atleidus akceleratoriaus ar sankabos pedala. Jei gerai jauciat automobili, tai atitinkamai dirbant su pedalais, rezultatas gaunamas teigiamas, lyginant su laisva pavara ir imintu stabdziu pedalu.

Papildyta:
Ner daug ka patarinet. Ziuret, koki ausinimo skysti rekomenduoja automobilio gamintojas. Jei neaisku koks uzpiltas, pasikeisti visa i tinkama ir taip pat ziureti gamintojo rekomendacijas, kas kiek laiko keisti arba visai nekeisti, jei taip gamintojas numate.

O kam man ji visa keisti, jei 100 gramu tetruksta g.gif
Atsakyti