Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(editamm @ 2009 06 07, 23:43)
o as siandien kepiau keksiukus ir norejau beze papuosti - patyriau eilini karta fiasko su beze - jau kelinta karta ja gaminu ir niekaip neiseina - ta prasme dziuna super - bet formos nelaiko nors tu ka. Pastebejau kad man labai daug to sirupo pilant ant indo sieneliu nusitasko - gal todel ir neiseina?  g.gif

Tai gal pili ta sirupa tiesiai i mikserio sluoteles? Del to tau taskosi g.gif . Reikia pilti prie mikserio sluoteliu ir tiesiog is kart plakt toje vietoje, judi pirmyn atgal su sluotelem ir plaki
Atsakyti
Ger. didziosios kepejeles,

papuosimu temoj nuorodose paskaiciau, Inockos ideta, kad galima puosti tortelius plakta grietinele(labai plakta su cukrum ir trupuciu citrinos sulciu) klausimas: kiek ilgai tokie nedidukai dzipukai islaikys savo forma ir ar tikrai nereikia jokiu grietineles smietanku fix dadeti? g.gif

arba jei kam nesunku pasidalinkit kokiu nesudetingu receptuku, kokios mases, kaip padaryti kokius papuosimukus, nes labai jau galva susisuko nuo gausybes masiu, sviestiniu, ganasu cia jau man pirmokei ausktasis pilotazas, koks pats paprasciausias jusu nuomone yra budas pauosti su svirkstuku, t.y. kokia mase?
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 06 07, 23:50)

papuosimu temoj nuorodose paskaiciau, Inockos ideta, kad galima puosti tortelius plakta grietinele(labai plakta su cukrum ir trupuciu citrinos sulciu) klausimas: kiek ilgai tokie nedidukai dzipukai islaikys savo forma ir ar tikrai nereikia jokiu grietineles smietanku fix dadeti? g.gif

arba jei kam nesunku pasidalinkit kokiu nesudetingu receptuku, kokios mases, kaip padaryti kokius papuosimukus, nes labai jau galva susisuko nuo gausybes masiu, sviestiniu, ganasu cia jau man pirmokei ausktasis pilotazas, koks pats paprasciausias jusu nuomone yra budas pauosti su svirkstuku, t.y. kokia mase?

As plaku paprastai 36 proc. grietinele. Dedu cukru ir citrinos rugsties, daugiau nieko nededu. Issiplaka puikiai, dzibukai kuo ilgiau stovi, tuo geriau laikosi.
Atsakyti
sveikutes, nebespeju jusu sugaudyti, kaip jus greitai cia temas uzbaiginejat bigsmile.gif saunuoles visos, kiek visokiu groziu prikepet, negaliu atsiziureti thumbup.gif

Tai va uzbegau ir vel pasirodyt lotuliukas.gif
Prizadejau pusbroliukui iskepti torta, tai kibau i darba, norejau iskepti zaiba makvyna, tiek vargau tiek stengiau o diena kaip prakeikta,niekas nesiseke, tai i pagalba atejo vyras ir pats pusbroliukas. Ir gavom... fredi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

http://www.ipix.lt/images/16462738.jpg
Atsakyti
sveikos mergaites,tik temuke prasidejo ir kiek groziu,MIGLE79 labai grazus tortukas ypac tie bateliai,kelis kartus gryzau paziureti i juos g.gif ,nelabai suprantu kaip juos nulipdei,ir spalvytes kokios grazios saunuole...na ir as ateinu su savo darbeliu ax.gif jai taip galima pasakyt smile.gif viena aire manes paprase kad papuosciau jai tortuka,galvojau kad atnes tortus... rolleyes.gif ,ogi atnese du paprasciausius keksus,as klausiu gal kokiu kremu pertepti,ji schmoll.gif ,tai va merginos musu tortai ne tik grazus bet ir skanus,o ju isore gal ir grazi o viduj paprasciausias keksas be pertepimo,puosiau cipciuko beze(ji man labai patinka smile.gif )gelytes is cukrines mases,ant torto statulele pirktine,(ja atsinese kartu su keksiukais lotuliukas.gif )nieko ispudingo nepadariau....

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apple tree: 07 birželio 2009 - 23:40
QUOTE(apple tree @ 2009 06 07, 23:31)

kaip airiams tai ir taip cia jau puikiai thumbup.gif nieko jie juk nesupranta apie idomius skanius tortus rolleyes.gif

Inocka, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 06 07, 20:45)
Šį šeštadienį krikštijome savo dukrytės. Ta proga kepiau tortą.

O jau grožis bigsmile.gif wub.gif Super tiesiog, toks mielas torčiukas... Įdomu kaip ten tuos batelius padarei? g.gif

QUOTE(apple tree @ 2009 06 08, 00:31)
viena aire manes paprase kad papuosciau jai tortuka,galvojau kad atnes tortus... rolleyes.gif ,ogi atnese du paprasciausius keksus,as klausiu gal kokiu kremu pertepti,ji  schmoll.gif ,tai va merginos musu tortai ne tik grazus bet ir skanus,o ju isore gal ir grazi o viduj paprasciausias keksas be pertepimo,puosiau cipciuko beze(ji man labai patinka  smile.gif )gelytes is cukrines mases,ant torto statulele pirktine,(ja atsinese kartu su keksiukais  lotuliukas.gif )nieko ispudingo nepadariau....

Labai gražu.... thumbup.gif wub.gif Tik airiai nelabai, matyt, supranta kas yra tikras tortas hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 06 07, 23:50)

na aš kaip naujokė, draugaujanti su grietinėle, tai galiu atsakyti, kad dzibukai iš grietinėlės laikosi ilgai tiek, kol nesuvalgysi lotuliukas.gif formą jie laiko puikiai. Imk gerai atšaldytą grietinėlę, geriausiai žinoma 36 proc. įdėk į ją ketvirtadalį jos svorio cukraus. Tarkim imi 450 g grietinėlės, 112-113 g cukraus ir 0,5 a.š. citrinos rūgštelės ir plaki kol apvertus indą grietinėlė stovi kaip įbesta ir net nesiruošia iškristi, papuošimų temoje pas Inočką vaizdinės medžiagos sočiai, ir medaus temoje irgi yra kaip atrodo išplakta grietinėlė. Jei nori bandyti dengimo mases, tai Meian masė man pavyko be jokių nukrypimų, Cipciuko deja neišbandžiau, negaliu atsakyti. Ganašas pagaminamas irgi nesudėtingai (išskyrus opųjį karamelinį, kuris niekaip nenori su Saulės pieno grietinėle pasidaryti) lotuliukas.gif Saulės pieno grietinėlė dzibams nuo partijos priklauso, kartais plakasi, kartais tenka įsidėt fiksatoriaus, jau nuo gamintojo sąžinės kitą kartą priklausai rolleyes.gif

apple tree - fantastiniai keksai thumbup.gif kokie negudrėliai, nežino, kas yra skaniai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 08 birželio 2009 - 05:50
apple tree ,o jau kokios rozes bigsmile.gif wub.gif labai labai graziai papuosei 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites!!!
Nebuvau savitgali namie,grizau, karsta.gif o jus ir tema uzbaiget ir tiek groziu prikepet.
Inockos maisiukas labai grazus,tiesiog kaip nutekintas 4u.gif 4u.gif
Cipciuko pirmosios komunijos tortas kaip paveiksliukas, 4u.gif
Migles79,labai mielas,o baciukus kaip darei ir man idomu,atrodo tokie permatomi g.gif 4u.gif
apple tree,labai grazios rozes 4u.gif
kas dar ten g.gif masiniukas simpatiskas thumbup.gif
ir visu kitu,kuriu nepaminejau,nes jau pasimeciau skaiciuje ir kiekyje ir t.t. ir kompiuteris net uzstrigo doh.gif Imkit visos po balioncika 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės atėjau ir aš parodyti savo MB skirtą tortuką, buvo skanu suėjo, ir visiems juoko buvo taip pat nemažai thumbup.gif
O visų pirma labai labai dėkoju cipciukui už jos moralinę pagalbą ir paramą kurent manąjį pirmą blyną, klaidų padariau , bet gi pirmas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 06 08, 09:40)
Sveikos auksarankės atėjau ir aš parodyti savo MB skirtą tortuką, buvo skanu suėjo, ir visiems juoko buvo taip pat nemažai  thumbup.gif

na gi grazu thumbup.gif ,gal noretum pasidalinti kas per tortukas,kokia mase puosiai ir t.t mums idomu mirksiukas.gif
Atsakyti