Gražūs visų tortukai labai atnešiau ir savo parodyt,mergaitėms gimtadieniui,norėjo dauuuug gėlyčių.
QUOTE(zebra @ 2009 06 26, 12:14)
Gražūs visų tortukai labai atnešiau ir savo parodyt,mergaitėms gimtadieniui,norėjo dauuuug gėlyčių.
zebra labai grazus tortukas, labai vasariskas
QUOTE(Inočka @ 2009 06 26, 02:20)
Mergaites, kad nebutu taip ramu, tai atnesu eksperementini tortuka.
labai gražus tortukas.
Noriu paklausti, kraštai dzibuoti kokio numerio antgaliuku? Mačiau ir krikštynų tortukas buvo tokiu raštu "apkantuotas".
QUOTE(Inočka @ 2009 06 26, 02:20)
o koteliai?
QUOTE(Meian @ 2009 06 26, 12:14)
Nelabai supratau, ar cia retoriskai parasyta,
retoriškai aš gi vau kokia ne kepėja.. čia Jūs tokios visos viską mokat.. aš jus "ant kelio vedžiau", gal parodysit kokią Mindaugo karūną ar gintarinį laivą..
QUOTE(rasyte_ @ 2009 06 26, 12:18)
Na ka..atsnesu savo kurini Jusu teismui :
žinai.. man atrodo, Tu esi sena melagė Klausinėjai klausinėjai apie masę, neva nieko nežinai, ir bac, gražių gražiausias tortukas ir BE KLOSČIŲ. Nerealūs sugebėjimai pas Tave.
Kokio storio ta "staltiesė" ant torto? kiek maždaug mm?
Tikrai nieko, kas butu verta demesio
mein manau kiekvienas tavo tortukas vertas demesio. prasom nors uzsiminta laiveli parodyti prasau
Aciu uz krepselio ivertinima, ale nieko ten tokio nera, nelabai pavyko graziai krepseli padaryt, bet kita karta gal bus grazesnis.
zebra, grazus tortukas, labai ryskus
rasyte_, jau torto grozis, tai super. Labai saunus darbelis.
As irgi su Krikstynu tortuku. Si kart mergaitei. Parodau ir dingstu. Tik kita savaite dar savo berniukui darysiu 10 metu gintadieniui. Jau is jo uzsakyma gavau koki daryt
Tik nemoku graziai fotkint, reiks pas Migle eit i kursus
Tortas viduje jogurtinis. Dengta saldainiu mase, meskiukas ir vel darytas is marcipano, suniukas, kiskiukas, gelytes, zaisliukai is pastilazo
Tik originale spalva malonesne nei nuotraukoje
zebra, grazus tortukas, labai ryskus
rasyte_, jau torto grozis, tai super. Labai saunus darbelis.
As irgi su Krikstynu tortuku. Si kart mergaitei. Parodau ir dingstu. Tik kita savaite dar savo berniukui darysiu 10 metu gintadieniui. Jau is jo uzsakyma gavau koki daryt
Tortas viduje jogurtinis. Dengta saldainiu mase, meskiukas ir vel darytas is marcipano, suniukas, kiskiukas, gelytes, zaisliukai is pastilazo
Tik originale spalva malonesne nei nuotraukoje
mergaites,kas darot beze,kazin ar i ja galima deti aliejiniu kvapu[cia tie dr.otker ]kur maksimose buna.
Papildyta:
inocka,nuostabus tortas...,
Papildyta:
inocka,nuostabus tortas...,
Pasigirsiu - sis Inockos tortukas- tai mano mergytei. Ar sujautrejau su vaikais namuose sededama, ar kas, bet man grazu grazu iki asaru... Mano vyresnieji vaikai tai iskrito, kai sitas foto pamate. Laimes laimes vaikams...
Tik viena problema iskilo- kaip galima ji valgyti? Neleisiu sveciams jo pjauti, tegul pasiziuri, nusifotografuoja salia, bet tokios grozio pjaustyti neleisiu.
Inocka, Jus meistriu meistre.
Tik viena problema iskilo- kaip galima ji valgyti? Neleisiu sveciams jo pjauti, tegul pasiziuri, nusifotografuoja salia, bet tokios grozio pjaustyti neleisiu.
QUOTE(naitas @ 2009 06 26, 12:30)
žinai.. man atrodo, Tu esi sena melagė Klausinėjai klausinėjai apie masę, neva nieko nežinai, ir bac, gražių gražiausias tortukas ir BE KLOSČIŲ. Nerealūs sugebėjimai pas Tave.
tikrai ne sena ir ne melage
virsutinio kokie 3mm, apatinis siek tiek storesnis
Pora klosciu gavosi, bet as jas stengiaus paslepti
Inocka o cia tai krikstynu tortas..koks dailutis
QUOTE(Inočka @ 2009 06 26, 13:03)
koks garazuolis tortukas, toks mielas, siltas atrodo, toks "cosy'
ir krepselis ne tik i gamta tinkamas, as toki ir i svecius nusinesciau drasiai
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 26, 11:09)
Pasigirsiu - sis Inockos tortukas- tai mano mergytei. Ar sujautrejau su vaikais namuose sededama, ar kas, bet man grazu grazu iki asaru... Mano vyresnieji vaikai tai iskrito, kai sitas foto pamate. Laimes laimes vaikams...
tikrai neduokit valgyt tokio grozio gaila butu, labai grazus
Na ka, rodau ir as tortuka.
Toks jau buvo uzsakymas
Viduje medutis puostas aisingu (kiausinio baltymas+cukraus pudra+citrinos rugstele)
DIDESNE TORTO FOTO
Toks jau buvo uzsakymas
Viduje medutis puostas aisingu (kiausinio baltymas+cukraus pudra+citrinos rugstele)
DIDESNE TORTO FOTO
oho darbo partija svencia
saunuole