Migle79, be galo grazus tortas. O beze dazei ant virsaus ar kitaip kaip nors?
Ir gal gali placiau apie batuku daryma papasakot
migle79- pasaka, ne tortas... tikrai nuostabiausių nuostabiausias!
QUOTE(Inočka @ 2009 06 07, 21:00)
Migle79, be galo grazus tortas. O beze dazei ant virsaus ar kitaip kaip nors?
Ir gal gali placiau apie batuku daryma papasakot
Ir gal gali placiau apie batuku daryma papasakot
Oi as ir labai noriu kad apie batuku daryma papasakotum
Migle 79 tortukas nuostabus
Migle79, labai mielas, šiltas torčiukas gražučiai batukai
Inočka, nu ir ką tu ten baisuoklišo matai viskas visai gražu aš nesitikiu, kad man ir tokios rožytės iš pirmo karto gausis O va dėl skonio tai čia įdomiai jums - mums tai vienas skaniausių tortų bet aš dariau pagal rugiagelę - du sluoksnius kremo ir vieną grietinėlės
Olesta, skaniai atrodo gabaliukas Ačiū už nuorodą
Inočka, nu ir ką tu ten baisuoklišo matai viskas visai gražu aš nesitikiu, kad man ir tokios rožytės iš pirmo karto gausis O va dėl skonio tai čia įdomiai jums - mums tai vienas skaniausių tortų bet aš dariau pagal rugiagelę - du sluoksnius kremo ir vieną grietinėlės
Olesta, skaniai atrodo gabaliukas Ačiū už nuorodą
Olesta, RiMami, as gi ne pasakiau, kad tas Snikersas neskanus, jis ne mano skonio. Nu nepatinka man zemes riesutai ir ka tu padarysi . As kita karta ta torta modennizuosiu, as desiu graikinius riesutus, vietoj vidutinio kremo (sviestas su kondensofke) desiu karamelini ganasa. Siap as dejau riesutus dar i sokoladinius sluoksnius.
QUOTE(Inočka @ 2009 06 07, 21:42)
Olesta, RiMami, as gi ne pasakiau, kad tas Snikersas neskanus, jis ne mano skonio. Nu nepatinka man zemes riesutai ir ka tu padarysi . As kita karta ta torta modennizuosiu, as desiu graikinius riesutus, vietoj vidutinio kremo (sviestas su kondensofke) desiu karamelini ganasa. Siap as dejau riesutus dar i sokoladinius sluoksnius.
aš keisiu migdolais, jie man skaniausi, o žemės riešutai viskas ok, kiekvienas modernizuojam kaip skaniau pilveliui
QUOTE(Inočka @ 2009 06 07, 13:31)
Jau kaip man šiandien nepasisekė, tai nors mirk iš juoko
Padariau Snikersą, nusprendžiau papuošt karameliniu ganasu, tai jis, rupužė neissiplake, zaraza,
Padariau Snikersą, nusprendžiau papuošt karameliniu ganasu, tai jis, rupužė neissiplake, zaraza,
o aš biskvitų temoj vakar išsiliejau apie tai, kaip nepavyko man su ganašu.. fazė kalta, fazė mėnulio
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 07, 16:51)
Pats snikersas skanus pasidarė tik į trečią dieną, iš pradžių mums per saldus buvo, dabar
bet tikrai vakar prapjovėm, tai valgėm skaniai. O šiandien taip norėjom dar ir dar, o jis jau baigės tikrai į trečią parą žymiai skanesnis.. tik aš niekaip negaliu su savim susiderėt tortą laikyt tris paras ir tik po to pjauti
QUOTE(rasixe @ 2009 06 07, 17:56)
noriu paklaust Snikerso kepejeliu kokio tirstumo biskvito tesla gavosi? O klausiu del to, kad as ji irgi kepiau, bet man ta tesla gavosi tokio tirštumo kaip grybukams.
man gavosi tešla šiek tiek skystesnė už grybukų tešlą. Kai išpyliau tešlą į skardą, reikėjo pasklaidyti, matėsi šaukšto "brydė", tačiau jos žymė greitai išsileisdavo.
QUOTE(Olesta @ 2009 06 07, 21:46)
aš keisiu migdolais, jie man skaniausi, o žemės riešutai viskas ok, kiekvienas modernizuojam kaip skaniau pilveliui
ot velnias visai pamiršau, kad aš jį ir dariau su migdolais dargi visą kepintom plokštelėm aplipinau nu neturėjau tada žemės riešutų, reiškia, viskas tik į gera nuėjo migdolai puikiai tiko
Inočka, jei kada modernizuosi būtinai pasidalink įspūdžiais
Migle79 tortukas labai labai garzus,laukiam batuku gamybos proceso
QUOTE(Olesta @ 2009 06 07, 20:07)
1- biskvitinė tešla gaunasi tikrai tiršta šitam tortui
2- Saulės pieno kartais išsiplaka gerai, kartais plak neplakus nieko nesigauna, dedu standiklio, nuo partijos matyt priklauso, gal nusuka kokį procentėlį ir vsio, nebijokit to standiklio, dešrose dar ne tiek brūdo suvalgom paskaitykit sudėtį, krakmolas ir dar kažkas, nu nieko nuodingo ten labai jau tokio nėra, o dzibus pasidarysit tada
3- parduotuvėse galima užsisakyti grietinėlės, tik jau reikia konkrečiai žinoti, kada kepsit, nes jei iš vakaro pasako, man torto prašom, tai tada ne kas
2- Saulės pieno kartais išsiplaka gerai, kartais plak neplakus nieko nesigauna, dedu standiklio, nuo partijos matyt priklauso, gal nusuka kokį procentėlį ir vsio, nebijokit to standiklio, dešrose dar ne tiek brūdo suvalgom paskaitykit sudėtį, krakmolas ir dar kažkas, nu nieko nuodingo ten labai jau tokio nėra, o dzibus pasidarysit tada
3- parduotuvėse galima užsisakyti grietinėlės, tik jau reikia konkrečiai žinoti, kada kepsit, nes jei iš vakaro pasako, man torto prašom, tai tada ne kas
O man gaunasi normalaus tirstumo. Na aisku tirstesne gaunasi nei iprastam biskvitui, bet issilygina man pats formoj, nereikia isskirstyt...
QUOTE(Migle79 @ 2009 06 07, 20:45)
Eilinį kartą nesigavo, ką buvau numačiusi, tai padariau kaip išėjo. Maloniai priimsiu kritiką
labai grazus ir mielas tortukas, nu kaip visada zaviuosi jusiskaisi tortukais
o as siandien kepiau keksiukus ir norejau beze papuosti - patyriau eilini karta fiasko su beze - jau kelinta karta ja gaminu ir niekaip neiseina - ta prasme dziuna super - bet formos nelaiko nors tu ka. Pastebejau kad man labai daug to sirupo pilant ant indo sieneliu nusitasko - gal todel ir neiseina?