Ačiū
Klausiu, nes torčiukas bus valgmas tik ryt, o šiandien norėjau papuošt, bet turbūt reik rytoj
Sakau, kad ignoruojami, nes jau prieš savaitę klausimą uždaviau
mergaites, niekas cia neignoruoja klausimu. Visada atsakoma. Pati dabar ųesu isvykus, tai neta turiu tik per telefona, kuris nuolat streikuoja. Del maiso spalvos: dazau jau paruosta gamini su miltukais auksas su sidabru, paskutini maisa spalvinau su americolor bronza su auksu. Kol kas tiek
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 24, 10:29)
Ačiū
Klausiu, nes torčiukas bus valgmas tik ryt, o šiandien norėjau papuošt, bet turbūt reik rytoj
taigi puošk šiandien, nieko nenutiks
Oleste noriu paklausti i savo braskini torciuka kiek grietineles isejo 450 su papuosimu ar atskirai dar papuuosimui tiek
ruosiuosi siandien daryti
QUOTE(Migle79 @ 2009 06 23, 23:31)
Gal vietoj Inočkos kas nors galėtų man pagelbėti?
Galiu taip pat si ta pridurti... Kiek dariau tortukus su pinigeliais, tai dariau i ruda spalva tokius labiau (ruda + kiek gelsvos + truputis zalios). Cia nuotrauku nebuvau ikelus, bet galiu pasikapstyt, gal rasiu, parodysiu, kaip toks variantas ziurisi. Na, vieniems atrode kaip molinis, kitiems kaip medziaginis, bet visiems gerai buvo Kaledoms buvau sugalvojus senio salcio maisa dovanu padaryt, ir labai jau maloniai ziurejosi man tas rudas atspalvis -- tai nuo to ta ruda spalva ir prasidejo
O pati torta tokio tipo is karto formuoju dubenelyje isgaubtu dugnu -- man taip paprasciau... (veliau tas isgaubimas tampa maiso virsutine dalimi). Ir kaip ir princesiu sijonus, taip ir situos darau nekeptus (stingdau iskart dubenyje ir liuks) bei formuoju kaip antra auksta ant didesnio pagrindo.
QUOTE(*AMRI* @ 2009 06 24, 11:10)
O is kaip tokia spalva isgaunate(as apie maisiuka)?
as maisiau ruda, balta ir geltona spalvas, gale dadejau sidabro ir aukso dulkiu, tepiau pora kartu, tortuka visi labai gyre, buvo klausimu ar ne molinis aciu mergaitem uz patarimus, beja vel reikai jusu nuomoniu, uzsiprase torto broliui nuo sesres vestuviu proga, prasau mestelkit ideju.......... tortukas bus vezamas tolokai, tai labai svarbu kad nepasileistu kaip mano maisiukas
QUOTE(rikke @ 2009 06 24, 11:34)
Oleste noriu paklausti i savo braskini torciuka kiek grietineles isejo 450 su papuosimu ar atskirai dar papuuosimui tiek
450 į kremą, ir 450 papuošimui
Cipciuk, Meian, ačiū labai
QUOTE(Migle79 @ 2009 06 24, 12:41)
Cipciuk, Meian, ačiū labai
Anava, iskasiau ta rudaji varianta, jei butu idomu palyginti.
Jeigu ka, visi pinigeliai pirktiniai sokoladiniai, o orchidejas dariau is marcipanines mases. Daugiau ten nelabai ir yra i ka ziuret Tokiu groziu, kaip lopai ir pan. grazuoliame Cipciuko maise, man pridaryt "nedasuto"
QUOTE(Meian @ 2009 06 24, 13:05)
Anava, iskasiau ta rudaji varianta, jei butu idomu palyginti.
Va tai tau "nėr į ką žiūrėt" mat jai ale koooookių šedevrų užsislaptinus turi maišas kaip tikras o ochridėjų dailumėlis
Nu, merginos, užsimaišiau tešlioką šokoladinėms rožėms laikykit kumščius, kad gautųsi nes aš su jom niekaip nesusidraugauju
Meian - super maiselis
Siandien pasidariau antra porcija Jusu dengimo mases ir kazka blogai padariau Itariu padauginau zelatinos, nes mase labai nepaslanki ir kietoka, sunku minkyt, tai idomu ar jau man ja mest lauk, ar dar galima kaip nors atgaivinti ja
Aciu uz atsakyma
RiMami - lauksim rozyciu
Siandien pasidariau antra porcija Jusu dengimo mases ir kazka blogai padariau Itariu padauginau zelatinos, nes mase labai nepaslanki ir kietoka, sunku minkyt, tai idomu ar jau man ja mest lauk, ar dar galima kaip nors atgaivinti ja
Aciu uz atsakyma
RiMami - lauksim rozyciu