Sveikos merginos.Dažnai žvalgausi įvairiuose saldumynų puslapiukuose,seku jūsų patarimus,pamokymus viena kitai,grožiuosi jūsų darbeliais ir patyliukais pati vis kažką išbandau.Prisižiūrėjusi gražių jūsų papuišimų ir pati dariau gėlytes iš saldainių masės,dariau iš beze bet atrodo kad vis dar nepataikau.Išbandžiau ir keleta tortukų.Paskutinis bandymas buvo negro bučinys perteptas ir apteptas plakta grietine ir papuoštas keletu gėlyčių iš saldainių masės.Per nakti stovėjo šaldytuve,o ryte mano gėlytės buvo "nužydėjusios" na tiesiog suminkštėjo ir ištežo.Kas čia joms nepatiko:grietinė ar šaldytuvas?kad kita karta žinočiau kaip tokios klaidos išvengti.
Masiniukas - tiesiog TOBULAS
Mano krikstasunis kaip tik pamate ji ir sako: "Ir as tokio noriu!!!!!". Atsakau jam: "Kad as negaliu, nes nemoku tokiu tortu kept." O jis man: "Kaip nemoki??? Taigi kitos moka, o tu ne. Taigi paemei torta ispjovei ir vsio!"
Tai pazadejau jam, kad anksciau ar veliau ispjausiu jam irgi toki torta Matyt, prisisnekejau, teks rankoves raitoti
Tik mergaites ar galite man parodyti su kokiu antgaliu ir Nr. jus dzibuojate taip graziai. Cipciuko ir Olestos torciukai idealiai apdzibuoti (nepykit, jei ka nepaminejau, beabejo, kad visu super grazus )!
Kaip tik vaziuosiu i miesta pirkt uogu ir cukraus uogienems, tai ir antgali paieskociau.
Mano krikstasunis kaip tik pamate ji ir sako: "Ir as tokio noriu!!!!!". Atsakau jam: "Kad as negaliu, nes nemoku tokiu tortu kept." O jis man: "Kaip nemoki??? Taigi kitos moka, o tu ne. Taigi paemei torta ispjovei ir vsio!"
Tai pazadejau jam, kad anksciau ar veliau ispjausiu jam irgi toki torta Matyt, prisisnekejau, teks rankoves raitoti
Tik mergaites ar galite man parodyti su kokiu antgaliu ir Nr. jus dzibuojate taip graziai. Cipciuko ir Olestos torciukai idealiai apdzibuoti (nepykit, jei ka nepaminejau, beabejo, kad visu super grazus )!
Kaip tik vaziuosiu i miesta pirkt uogu ir cukraus uogienems, tai ir antgali paieskociau.
[quote=Cipciukas,2009 06 23, 11:20]
Labas .....senokai buvau , džiaugiuosi savo brangenybe , nėra kada ir prisėsti .
kokie ratai grozis
Labas .....senokai buvau , džiaugiuosi savo brangenybe , nėra kada ir prisėsti .
kokie ratai grozis
QUOTE(Renata123 @ 2009 06 23, 11:57)
Va šitu dzibavau , bet yra gražesnis , tik žiūriu dabar pas juos jo nėra , jis labiau karpytas
662411 ....5 mm...............
tik jau senukuose nepirk antgalių, nieko jie neišpjauna, geriau jau atgailėt bent minimaliam rinkiniui bet pirkti normaliu metalinius, va ten tai darbas, na ir nyuo grietinėlės daug kas priklauso be abejonės
QUOTE(Inočka @ 2009 06 22, 16:31)
Mergaites, as vel su maisiuku Tik dabar viduje bananinis tortas. Tik nelabai gerai nufotkina. Jis visas blizgantis, tai labai atspindi. Visi pinigeliai valgomi
Inočka, tu jau pas mus torčiukų-maišiukų specė Jau toooks dailus
Cipciuk, mašiniukas-šypsenėlė liuksiškas Graži spalvytė
QUOTE(Olesta @ 2009 06 23, 13:15)
tik jau senukuose nepirk antgalių, nieko jie neišpjauna, geriau jau atgailėt bent minimaliam rinkiniui bet pirkti normaliu metalinius, va ten tai darbas, na ir nyuo grietinėlės daug kas priklauso be abejonės
Tikrai tikrai nepirk senuku konditerinio maiselio su plastmasiniais antgaliais As pagaliau uzsisakiau ir laukiu savu, nes net ir 36 % grietinele iseina snyyypstas su plastmasiniais senuku antgaliais
Kepiau braskini torta pagal Olesta - kvepia skaniai, pjausim siandien. Viskas butu ciki, nu bet BEZE sirupas siuliukais tyyyyso, vos pakunkuliavo, net visas nesubego i baltymus sutirstejes (gal cia beda ) na ir vistiek netvirta mase Nu nervas ima ir torto nedesiu - geeeda ir nieko naujo neparodyciau - viskas kopijuota
Cipciuk liuks feraris ir as tokio noriu!
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 23, 11:20)
Tortas Ratai- 2 , Jonuko 2 metukų gimtadieniui .
Medutis , puoštas beze ( kad išgaučiau tokią ryškią spalvą , prireikė 1,5 pokiuko raudonų dažų , miltelių ) , ratai dengti padengimo mase......na turbūt ir viskas
Tortas Ratai- 2 , Jonuko 2 metukų gimtadieniui .
Medutis , puoštas beze ( kad išgaučiau tokią ryškią spalvą , prireikė 1,5 pokiuko raudonų dažų , miltelių ) , ratai dengti padengimo mase......na turbūt ir viskas
cia musu tortukas tokio grozio dar nebuvom nei mate nei tureje net tetis neteko zado jonukui labai patiko jau ir pirstukus spejo ikist y papuosimus
CYPCIUKDIDELIAUSIAS JUMS ACIU
gal galit man pasakyt is kru gaut to beskonio ir bespalvio aliejaus ,darysiu mase tortui dengt
QUOTE(rasyte_ @ 2009 06 23, 11:35)
Tortas turetu buti baltas, o puosimo elementus noriu padazyti Turiu tik kazkokius rusiskus milteliu pavidalo dazus kaip man dabar ta mase nudazyt
Miltelius suberti ant mases, kelis kartus sulankstyti, paminkyti, palikti kelias pastoveti (kad milteliai istirptu) ir tada gerai isminkyti.
Buna labai prastos kokybes milteliu -- dideles granules, dazo nevienodai, sunkiai tirpsta; tai va tokius dazus galima laselyje degtines istirpdyti ir tik tada mase jais dazyti (tada tiesiog minkai ir viskas). Geriau, kai degtines neprireikia, bet jei milteliai ne itin aukstos kokybes -- geriau nerizikuot.
QUOTE(padima @ 2009 06 23, 15:28)
gal galit man pasakyt is kru gaut to beskonio ir bespalvio aliejaus ,darysiu mase tortui dengt
Is kur gaut? Prekybos centre ieskot.
Maziausiai spacifinio skonio ir maloniausia kvapa turi riesutu aliejai. Migdolu, graikiniu riesutu ir kt. Bet jie brangesni (~30 - 35 LTL iprastai). Kiek maziau kainuotu nusipirkti alyvuogiu aliejaus; tada reiketu rinktis salto spaudimo. Tik su alyvuogem visada truputi loterija yra: priklausomai nuo to, kaip konkreciai aliejus buvo gamintas, is kaip paruostu alyvuogiu (netgi, sako, ir nuo pacios alyvuogiu veisles cia priklauso), toks ir skonis / kvapas bus. Tad vienos rusies gali but ypac svelnus ir malonus, kitos jau kur kas aitresnis -- nors abu vienodai kokybiski...
Tiesa, jei nenorit pirkt viso butelio aliejaus vien del mases, galima rinktis linu semenu alieju -- jis ypac tinka i salotas (nuostabu prieskoni duoda) ir yra labai, labai sveikas organizmui; be to, ji paprasciausia rast mazose pakuotese. Tad ko nesunaudosit masems, suvartosit sumaisyta su kopustais ir morkytemis Na, zodziu, rinkites savo nuoziura.
Alieju perkant reiketu, kad butu 100% riebumo. Jei ant pakuotes to konkreciai neraso, paziurekit mitybos informacijos lentele; riebalai (fat) turi buti "100".
Cipciuk, masiniuko grozis -- zodziu nera Super, geriau, nei filmuke. Betgi kas tokios dienos isvakarese masiniuka kepa Ir dar Jonukui Reikia paparcio zieda kept!
Neramuoles tortukai irgi va tokie: Cia ne kuklintis, o su marsais zengt reikia