Daividija, man labai mielas tortukas tavo, ir labai grazus bantukai, ten rastas kaz kos? Del mases, man irgi su ja neiseina ilgai dirbt, tai parasysiu siek tiek kita recepta, man tas pastilazas labai patinka. Labai malonu dirbt.
rembiene, Rozes labai grazios, o ypac man patiko kaip jos sudetos, tas padekliukas uzbaigia visa akcenta, tiesiog pratesia roziu linija
pirasa , kokia ryski spalva. Pasakyk su kokiais dazais galima tokia spalva isgaut. Na jau roziu grazumas, tiesiog permatomos tokios, kaip tikros, mielos labai.
QUOTE(Domi95 @ 2009 06 19, 17:46)
......... O is kur galmetu suzinoti tavo PASLAPTINGOJO PASTILIAZO recepteli??
Rasau Pastilazo recepta:
1 val. saukstas zelatinos
60 ml. vandens
1 a. s. citrinu rugsties
2 a. s. gliukozes (neturiu, tai dejau dirbtini medu)
250 gr. cukraus pudros
120 gr. krakmolo.
Vandenuka sumaisyti su citrinos rugstimi, uzpilti zelatina, palaikyti, paskui istirpinti ir supilti kartu su gliukoze/medumi i krakmolo, cukraus pudros mase.
Na jau man, tai super daiktas. Labai malonus darbo metu, ilgai galima dirbt, labai elastingas, o paskui kaip isdziuna, tai laiko super. Man gavosi is pirmo karto.
QUOTE(RiMami @ 2009 06 21, 00:41)
..................Norėjau paklaust kaip tu tokias blizgančias spalvas išgauni, pvz., bordavos žvaigždės/penkiakojo to
čia gal tie blizgūs miltukai su degtinyte pamaišyti ir teptuku tepi
ar dar kažkaip
Jo, cia miltukai. Tik jeigu tepu ant sokolado, tai neskiedziu, tiesiog pudrinu miltukais, sokoladas riebus, tai praskiesti nuteka. O jeigu ant mases, tai tada su degtine iki koses padarau