Merginos, tiek visokiu grozybiu pridejote, net silpna paziurejus
visu jau neisvardinsiu, nors tikrai visi tortukai verti didziausiu pagyru
Betgi vienas istrigo giliai sirdin, tai tiesiog negaliu asmeniskai neisgirti Migles 79 sedevro...
Na tiesiog neapsakomai grazu, as paprastai tikrai labai priekabiai ziuriu, betgi cia tiesiog nera, ka pridurt. Neitiketino grozio sedevras
Rembiene tikra saunuole, kad isdriso ir ryzosi rimta torta tokiai progai kepti, ir sekmingai isprende visas nelaimes
Tikrai siltas ir mielas tortukas!
QUOTE(Olesta @ 2009 06 20, 09:39)
ar įmanoma minkštą tortą (juodą mišką, ar bet kokį kitą biskvitinį) apdengti cukrine mase ir tikėtis, kad viskas bus gerai
o jei dengti tai kaip, ant skarbonkės nepasidėtų, susmegtų viskas
Tikrai taip! Mano 90% tortu buna minksti, purus, su labai storais puriais pertepimo sluoksniais -- ir puikiausiai jauciasi apdengti. Del dengimo -- as dengiu arba leksteje, kurioje tortas bus patiekiamas (jei namams), arba pasidejusi ant apvalios leksteles lygiu pavirsium, kartais ant jos dar ir servetele po tortu bunu pasitiesusi (jei ne namams -- nuo tokios leksteles jis patogiai "nusliuozia" i dezute). Paprastai naudojuosi skardine (placia, nuo konsercuotu persiku), nors leksteles krastai ir islenda gerokai uz torto -- man patinka, kad, pakelus torta ant skardines, galima laisvai ji "apdoroti" ir alkunes nesidauzo i stala
Be to, kartais tiesiog patogu, kai tortas auksciau ir nereikia taip stipriai lenktis.
Jei tortas tikrai minkstas ir turi nesiaurus pertepimo sluoksnius, bus patogiausia ji dengti gerai atsaldyta.
Galiausiai (nors jau ne karta tai rasiau) noriu pridurti, atsargiai su vaisiu sultimis. Jei ju daug (ypac biskvito sulaistyme), net ir minksta torta saugiau butu aptepti sviestiniu kremu.